Arkady 1 008 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Wczoraj miałem dobry mecz, pod koniec wyleciałem na jana, choć wiedziałem, że jest tam dwóch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
locarno 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam, czy ktoś z was spotkał się już z podobnym problem. A mianowicie ukończyłem grę na poziomie "normal" i rozpocząłem nową grę na poziomie "easy" z myślą o zebraniu wszystkich znajdziek, artefaktów itd. Na drugą grę stworzyłem kolejny slot zapisu.Gdy zajrzałem do statystyk okazało się, że prawie wszędzie mam 0 (np. zero drzwi otwartych ostrzem), podczas gdy 3 drzwi zostały już otwarte. Dziwne jest też to, że mam niby zebrane 17 nieśmiertelników świetlików w statystykach, a dopiero zebrałem 7. 17 to liczba z poprzedniej gry ("normal") Czy ktoś z was miał podobny problem ? Mam po prostu dalej grać, czy się tym nie przejmować. Chodzi głównie o to czy trofea za znajdźki wpadną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 A nie możesz po prostu zagrać na ng+ na normalu i dozbierać? Bo tak to chyba nie wpadną jak na innym sejwie jest zbierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jeśli chcesz dozbierać to tylko na Normal +, zniżenie poziomu trudności zdaje się czyści statystykę. Dobrze to pamiętam. Normal + jest łatwiejszy bo już masz zebrane upgrade postaci i broni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
locarno 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ale już zacząłem nową grę (bez +) na poziomie normalnym i mam zamiar zebrać wszystko za jednym razem. Po prostu boję się, że trofea nie wpadną, gdyż statystki stoją w miejscu. Dziwne jest to, że robiąc nowego save'a przepisała się liczba nieśmiertelników i artefaktów ze starego. No nic, ukończę grę i zobaczymy. Jeszcze mam pytanko, trofka wpada po zebraniu ostatniego elementu, czy po napisach końcowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Po zebraniu, po napisach wpadają tylko za ukończenie gry na konkretnych stopniach trudności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
locarno 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Po zebraniu, po napisach wpadają tylko za ukończenie gry na konkretnych stopniach trudności. A czy do trofeum wymagane jest też, to aby każdy zebrany przedmiot obejrzeć/otworzyć/przeczytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Tak musisz obejrzeć z każdej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
locarno 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ok, udało się. Wszystkie trofea wpadły bez problemu. Niektóre wpadły o 2-3 przedmioty wcześniej. Widocznie coś musiało się przepisać ze starego save'a. Teraz czeka mnie przejśćie gry na przetrwanie i przetrwanie +. Czy ilość części do ulepszania broni, które znajduję podczas gry oraz ilość suplementów będzie taka sama jak na poziomie "łatwy" czy będzie mniejsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Na łatwym będzie więcej suplementów i części. Na przetrwanie i przetrwanie + będzie wszystkiego mniej, zdecydowanie mniej. Ale gra jest tak skonstruowana że gdy grasz po cichu zabijając przeciwników to tak jakby ona to widzi i nie daje tobie naboi, a gdy lecisz na pałę strzelając do wszystkiego co się rusza i na drzewo nie ucieka to dostajesz więcej naboi. Fajniej się gra na Przetrwaniu ponieważ czujesz większą immersję z grą. Rozdziały są dłuższe bo siedzisz w jednym miejscu obserwujesz, czekasz rozgrywasz je taktycznie bardziej niż jak Rambo. Czasami więcej radość daje ciche przemknięcie obok przeciwnika niż jego eliminacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 gra ktos dzisiaj online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 O której? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wypadałoby wreszcie ograć mesjasza zanim będzie nowy mesjasz więc pytanko mam: Czy jak kupię używkę na ps4 to będę mógł pograć online? Jak wiadomo przy Uncharted 3 był online pass. Np. EA już dawno zrezygnowała z tego ale nie wiem jak tak Psiaki. A szkoda by było nie ograć fajnego multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Na PS4 nie ma online passów. Do online wymagany jest PS +. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wypadałoby wreszcie ograć mesjasza zanim będzie nowy mesjasz więc pytanko mam: Czy jak kupię używkę na ps4 to będę mógł pograć online? Jak wiadomo przy Uncharted 3 był online pass. Np. EA już dawno zrezygnowała z tego ale nie wiem jak tak Psiaki. A szkoda by było nie ograć fajnego multi. Będziesz po sieci grał to się odezwij. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 hokej, dzięki Kyo. Spoko Gumiś, przyda się mi ogarnięty partner do multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Nie wiedziałem, ze TLoU miało wydanie w steelbooku. Ładne prawda(tylko trochę drogie) ? Edytowane 22 Grudnia 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 A to nie są te edycje Joela i Ellie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 A to nie są te edycje Joela i Ellie? Te wydania były tylko na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 The Last of Us Remastered nie miało w ogóle wydania w steelbooku, pudełko można było kupic za ok 150 zł, czego mało co nie uczyniłem po kilku piwach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Aaaaa już pamiętam. Swoją kopię na ps3 zhandlowałem z jakąś panną na gametrade za jej MGS HD i Tomb Raider Trilogy HD. Bo wiedziałem że kupuje Remastera. Ale w tamtym okresie rzeczywiście nie było steelbooka. Znalazłem info że Francuzy takowy mają dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 DLC Behind Left jest prequelem tlou. Można swobodnie grać jak się nie ukończyło podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie. Bo są elementy przeplatane z pózniejszej części singla. Polecam najpierw singla przejść potem left behind. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 http://gfycat.com/GloriousPoliteLamb?utm_content=bufferd1af0&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Heheh, czasami zdarzają się takie akcje jak ta na gifie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi