Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

KOŁD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie to, o czym pisał Dr1zzt, do tego jeszcze chamski pop-up tekstur (okrągła rura zbyt długo jest sześciokątna np), problemy z detekcją kolizji i przenikaniem się obiektów i dropy framerate'u. Zaznaczam, że ja grałem tylko w multi jak na razie i sam tego nie doświadczyłem, a sytuacja z kumplem miała miejsce dość dawno, więc pewnie już połatane. Tak mi się po prostu przypomniało, jak Dr1zzt napisał.

Opublikowano

Patche pobrane automatycznie i jeszcze się upewniłem czy to aktualna wersja. Dzisiaj spróbuję odpalić bez aktualizacji, bo może któraś jest po prostu wadliwa.

Dawno nie widziałem tak niegrywalnego tytułu i to jeszcze z fabryki ND.

Opublikowano (edytowane)

niezły lol. nie pamiętam czegoś takiego jak grałem pierwszy raz (zazwyczaj odpalam i kończę tytuł bez paczy). aż sam odinstaluje i sprawdzę bez aktualizacji.

Edytowane przez nobody
Opublikowano

No zatkało mnie, nie powiem.

Problem na pewno nie jest globalny, bo inaczej już dawno byłby naprawiony, a ja po prostu mam to szczęście. Nie mam pojęcia czy jest w ogóle możliwość, by to płyta w tłoczni została lipnie nagrana, czy to problem od strony konsoli, ale z drugiej strony jak pisałem, że koleżce dwa razy się scrashowała to może faktycznie wina płyty.

Gość _Be_
Opublikowano

Gra ma glitche, potwierdzone info. Blokowanie się postaci w multi na jezusa bardzo popularne, nie wspominając o typach, którzy wychodzą zza mapę i sciągają cie strzałami z dupy

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zachcialo mi sie platyny w tlou. Po przejsciu gry na poziomie grounded, szybkim machnieciu dodatku, zostaly mi trofiki z multi. Naczytalem sie o multi, ze jest niesamowicie klimatyczny, nietypowy... ale tez bardzo trudny. Czy to prawda? Czy tyle lat po premierze, wchodzac w gre z randomami bede gral z absolutnymi wyjadaczami tego trybu? Czy jest w ogole sens podchodzenia do tego wywzwania bez zgranej ekipy?

Opublikowano (edytowane)

Zachcialo mi sie platyny w tlou. Po przejsciu gry na poziomie grounded, szybkim machnieciu dodatku, zostaly mi trofiki z multi. Naczytalem sie o multi, ze jest niesamowicie klimatyczny, nietypowy... ale tez bardzo trudny. Czy to prawda? Czy tyle lat po premierze, wchodzac w gre z randomami bede gral z absolutnymi wyjadaczami tego trybu? Czy jest w ogole sens podchodzenia do tego wywzwania bez zgranej ekipy?

Heh, mam dokładnie odwrotną sytuację :)

Zrobiłem kiedyś całe multi i czeka na mnie reszta do platyny.

W odpowiedzi na Twoje pytanie:

Multi na pewno zyskuje kiedy grasz ze znajomymi ale jesteś w stanie zrobić wszystko sam. Nie jest wykluczone, że po drodze staniesz się wyjadaczem bo musisz rozegrać chyba 168 meczów jako Hunter i Firefly (dwa złote pucharki, reszta wpadnie w trakcie).

Trafisz zapewne na pro jak i na lamusów :)

A czy jest trudne ? 

Jest inne niż jakiś Uncharted4 itd. Jak lecisz na pałę to giniesz. Liczy się dobry mix skradania, taktyki, doboru perków i broni. Mapy są łatwe do zapamiętania.

Edytowane przez giger_andrus
  • Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal okay. Grałem jakis czas temu z Kazuo i chwilę trzeba czekać ale nic strasznego.

Opublikowano

Platynowalem ostatnio i nie zgadzam sie z tymi opiniami. Pierwszy MM potrafil zajac wieki, potem jak juz sie wpadlo w jakies lobby i rotowaly tylko pojedyncze osoby to bylo okej, ale na pierwszy mecz potrafilem czekac 15 min (szybki prysznic + papieros)

Opublikowano

jak wyglada matchmaking w 2017?

wygląda b.dobrze , ludzie nadal w to grają , ja nadal w to gram ze znajomymi bo jest 1000 razy lepsze od multii w uncharted 4 dla dzieci które latają z wciśniętym R2 , w lascie trzeba   W Y C E L O W A Ć   żeby w ogóle oddać strzał.

• 4 miesiące temu...