boston_luke 193 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Gościu ma super skila, ale moim zdaniem lepsi są wymiatacze co grają na grounded i mają obcykane gdzie i kiedy wrogowie pójdą i eliminują ich niedostrzeżeni przez innych. A po ilości amunicji wygląda, że ten koleś grał max na normalu. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 możliwe ale powyżej raczej nie popisałby się wtedy tak celnością przez mniej ammo Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Przechodziłem gre na groundedzie (jako pierwsze przejście, czego nikomu o zdrowych zmysłach nie polecam) - nie jestem wymiataczem ale do tej pory pamiętam wszystkie sekwencje, gdzie są przeciwnicy i jak sobie z nimi poradzić w miare łatwo. To raczej nie jest efekt mojego wymiatania, tylko raczej tego że granie na groundedzie zmuszało mnie do wielokrotnego powtarzania niektórych sekwencji. A powyższy aim skill? Szanuje, jednak wolałbym mieć takiego skilla w HZD Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Fajnie to wygląda ale skilla poza tym że kolo nauczył się gry na pamięć i za każdym razem pre aimuje tam gdzie pojawią się typki to ja tu nie widzę. 1 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Fajnie to wygląda ale wolę skill w multi gdzie typek nie wie jak zachowa się przeciwnik. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 ej, @Square https://im5.ezgif.com/tmp/ezgif-5-ccb942d3be.mp4 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 @Farmer Przegrałeś, bo dzisiaj skończyłem W sumie po tych wszystkich spustach i zachwalaniach spodziewałem się czegoś lepszego. Ogólnie TLoU to świetny tytuł, który był godnym pożegnaniem Psiaków z PS3, ale niszczatorem światów bym tego nie nazwał. W sumie mocno bym się przyczepił do AI przeciwników, bo w większości przypadków zachowują się jak debile. Graficznie ciężko ocenić, bo to remaster i do najładniejszych tytułów na PS4 nie ma startu, ale podejrzewam, że na Chlebaku było większe wrażenie wow (mimo wszystko dla mnie U2/3 > TLoU pod tym względem). Teraz mogę w spokoju poczekać na Part II, w międzyczasie ogram Left Behind i zapewne wleci drugie przejście, może teraz na najwyższym. 1 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 No, udało ci się Grałeś offline więc myślałem, że znów lecisz w kulki i dawałem ci fory grając raz w TLoU, raz w BF-a. Ale winszuję... sobie, że udało mi się w końcu nakłonić cię na grę. Cóż teraz może rzeczywiście gra nie prezentuje się jakoś wybitnie. Można dopatrzeć się kilku uproszczeń ale to wciąż solidny tytuł, w który po prostu warto zagrać. Psiaki wrzucili opowiadanie historii na całkiem nowy poziom i sukcesywnie go rozwijają (U4 i LL). Dlatego też od Part II oczekuję bigger, better & more badass zarówno w fabule jak i w gameplayu (crafting, rozbudowa broni, itd.) A teraz? Trzeba cię męczyć, żebyś ograł Wiedźmina 2 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 7 minut temu, Farmer napisał: Grałeś offline więc myślałem, że znów lecisz w kulki i dawałem ci fory grając raz w TLoU, raz w BF-a. Grałem będąc online, na przemian z Nex Machina i Rocket League, plus wczorajsze wspólne granie w U4. Już się nie wymiguj 7 minut temu, Farmer napisał: A teraz? Trzeba cię męczyć, żebyś ograł Wiedźmina Spoiler Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 25 minut temu, Square napisał: Grałem będąc online, na przemian z Nex Machina i Rocket League, plus wczorajsze wspólne granie w U4. Już się nie wymiguj Chyba po nocy jak starzy ludzie już śpią bo rano do roboty. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Dobry art.... https://www.ppe.pl/blog/69903/9746/the-last-of-us-niedoscigniony-ideal.html Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 A ja właśnie przed chwilunią skończyłem po raz kolejny gierkę. Jakie combo Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Z TLOU mam taki problem że mimo zaje.bistości tej gry (powiedzmy że tylko zima trochę mnie zmęczyła, ale reszta była idealna) i przejścia jej na hardzie na premierę, to nigdy więcej jej nie przeszedłem, pomimo że zaczynałem od nowa chyba ze trzy razy. Za każdym razem w którymś momencie traciłem zapał, inne gry które uwielbiam kończyłem nawet po 4 razy, choćby dla trofeów; tutaj już nic mnie nie trzymało żebym nie mógł oderwać się od ekranu. Akurat kumpel kupił remaster na PS4 to pewnie pożyczę, 5 lat minęło od przejścia i fajnie byłoby jeszcze raz tego doświadczyć. Pewnie jak odpalę to ponownie zderzę się z jakąś ścianą braku chęci ;/ 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Mam tak samo, w bólach ukończyłem remaster i pewnie będę chciał przed dwójką przejść jeszcze raz ale coś czuje że polegnę Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Na PS3 skończyłem 3 razy i jeszcze gdzieś do shotguna doszedłem w następnym przejściu. Za każdym razem bawiłem się niesamowicie, bo znając już gierkę, wyłapywałem różne smaczki itp. Genialnie zagranych cut-scenek nie miałem śmiałości skipować - oglądałem za każdym razem, mimo że znałem na pamięć każdy grymas twarzy postaci w nich występujących. W sumie chyba powinienem wrócić, bo do 100% został mi Grounded na PS3 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Z tego co wiem Grounded różni się od survivala tylko brakiem ikon z ilością amunicji i zasobów. Poziom trudności ten sam. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Mimo wszytko Grounded wydaje się trudniejszy... ograłem wszystko na 100% zarówno na trójce i czwórce to jeszcze pomogłem Córce w platynie ... może zrobię Grounded na jej koncie bo wyzwanie przednie .... 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 Też teraz ogrywam mesjasza na ps4, w zasadzie drugi raz od czasów poprzedniej generacji. Bawię się wyśmienicie, chociażby ze względu na to, że strasznie podoba mi się w tej grze gunplay (mimo średniego A.I.). Kurła, ale oprawa w tym 2013 roku to mnie zwaliła z nóg. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 17 czerwca 2018 Opublikowano 17 czerwca 2018 (edytowane) Na PS3 ukonczylem 4 razy. Platynka wpadla. Rowniez nie skipowalem cut-scenek - sa one po prostu zbyt dobre. Jak dla mnie najlepsza narracja w grach w ogole. Ale do remasera na PS4 juz nie podchodze, bo uwazam, ze juz ogralem wystarczajaco (choc nadal czuje mala chec zagrania), a czasu brakuje nawet by byc na biezaco z grami. Edytowane 17 czerwca 2018 przez Lukas_AT 1 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 17 czerwca 2018 Opublikowano 17 czerwca 2018 10 godzin temu, Lukas_AT napisał: Ale do remastera na PS4 juz nie podchodze, bo uwazam, ze juz ogralem wystarczajaco (choc nadal czuje mala chec zagrania), a czasu brakuje nawet by byc na biezaco z grami. U mnie też, ale... To The Last of Us i ciągle kusi. Pewnie im bliżej premiery dwójki tym bardziej będzie mnie kusiło i w końcu zagram. Bo w remasterze tylko w multi pograłem jak na razie Cytuj
lennox 67 Opublikowano 17 czerwca 2018 Opublikowano 17 czerwca 2018 Mnie wlasnie skusilo ...między meczami i kiedy mam czas ... ta gra jest jak piękna Kobieta, której nie można się oprzeć chwilę multi, chwilę story. Pewno na moment ochłone dopiero z nowym TR i RDR2 ....Ale tylko na chwilę ;P Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Kilka dni temu zacząłem grę, i niestety nie jest ona dla mnie, historia jest wspaniała, ale gameplayowo zupełnie mi nie podeszła, nie jestem fanem skradanek, ale serie MGS czy Batman Arkham Asylum ukończyłem z przyjemnością, a tutaj nawet po zmianie na easy, walki są długie i nudne, crafting mnie nudzi...może coś jest ze mną nie tak, bo dużo osób ocenia ją na 9-10, próbowałem, ale jak zacząłem się wkurzać to stwierdziłem że nie ma sensu się uszczęśliwiać na siłę 2 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 No, ale wiesz ze na easy możesz w to grac jak w gre akcji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi