Opublikowano 29 kwietnia 20195 l Ja tam kolegę rozumiem, do naprawdę późnych etapów w grze myślałem że broni z amunicją w magazynku nie można przeładowywać i że jest to za(pipi)iście klimatyczny wybór. @kufir R1 kiedy nie mierzysz z broni :czesc:
Opublikowano 29 kwietnia 20195 l Modlę sie żeby w dwójce wprowadzili customowe serwery, te niektóre bronie to jest taka patola że szkoda gadać
Opublikowano 13 maja 20195 l Skończyłem... gra wspaniała. Historia opisana w grze, przemyślana, dojrzała bardzo fajnie to wszystko wyglądało. Ewentualny minus to fakt że trochę chyba za szybko się to wszystko skończyło. Chciało by się jeszcze pograć. :)
Opublikowano 13 maja 20195 l To jedna z gier, w których by się chciało żeby się nie kończyła a ograłeś już dodatek?
Opublikowano 14 maja 20195 l Ta gra zmienia podejście do wszystkiego w co grało się wcześniej. Jakkolwiek zachęcać do zagrania to i tak będzie mało ;]Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 maja 20195 l Bo faktycznie ma coś w sobie co przyciąga i sprawia, że chciałby się więcej. Mnie ta gra urzekła dawno temu i już z 5 razy ją przeszedłem. Gameplay i przede wszystkim historia i główne postaci sprawiają, że ciężko odejść od konsoli.
Opublikowano 1 października 20195 l gierka juz chyba do pobrania ze sklepu...to moze jakies wieksze granko na weekendzie w multika
Opublikowano 1 października 20195 l Ja dopiero bedę robił story, z wielką zresztą przyjemnością. Ogrywałem na ps3 ale kiedy to było...
Opublikowano 1 października 20195 l Jak ta gra była przemyślana fabularnie, brutalna, prawdziwa, z miażdżącym prologiem i epilogiem. Nie zazdroszczę tym, którym nie trafiła w gust. Przecież to był czysty fun na najwyższym poziomie trudności, a że lubię skradanki to już w ogóle. Strzelanie i oklepywanie mord też miało powera. Tu nic nie trzeba ruszać, w dwójce wystarczy znane bigger, better and more badass. I tak będzie!
Opublikowano 1 października 20195 l To co ja pamiętam najbardziej to zmiana taktyki przechodzenia każdej lokacji zależnie od poziomu trudności. Na normal to leciało się z przyzwyczajenia, strzelanie, koktajle mołotowa, łuk, i czasami duszenie albo pałą przez łeb. Im wyżej tym całkowicie inaczej i dłużej Trzeba było już brać pod uwagę to jak przeciwnik się porusza po lokacji liczę na to samo w dwójce.
Opublikowano 1 października 20195 l 4 godziny temu, Szymek napisał: gierka juz chyba do pobrania ze sklepu...to moze jakies wieksze granko na weekendzie w multika Super, że dali w plusie bo widzę duży ruch w interesie na serwerach:)
Opublikowano 1 października 20195 l 8 godzin temu, Szymek napisał: gierka juz chyba do pobrania ze sklepu...to moze jakies wieksze granko na weekendzie w multika Czwartek i piątek zapewne będę wieczorem, weekend odpada.
Opublikowano 2 października 20195 l Ja jestem bardzo zadowolony, mimo iż mam wersje pudełkową wraz z dodatkiem, że dali w plusie ta cudo bo gra jest warta każdej minuty. Klimat, fabuła, postaci, skradanka robią mega robotę. I trochę się ją odświeży i każdy kto nie miał okazji jeszcze zaznajomić się z tą świetną przygodą będzie miał ku temu okazje.
Opublikowano 2 października 20195 l O, powrót do multi jeszcze jak coś tam się postrzela na n00bkach co nie @Pupcio
Opublikowano 2 października 20195 l 15 godzin temu, XM. napisał: Fajny filmik, tylko bardziej pasuje do Part II.
Opublikowano 2 października 20195 l Godzinę temu, _Be_ napisał: O, powrót do multi jeszcze jak coś tam się postrzela na n00bkach co nie @Pupcio Plusik mi się skończył dla was to dobrze bo jestem zbyt potężny na takie forumkowe płotki
Opublikowano 2 października 20195 l 13 godzin temu, YETI napisał: Czwartek i piątek zapewne będę wieczorem, weekend odpada. Juz wczoraj walczylem chyba ze 3 mecze. Strasznie ciezkie dla mnie sterowanie jest, szkoda ze nie ustawic pod siebie. No ale co mi akcja wczoraj siadla na schodach Koncowka meczu . My juz bez respow oni jeszcze trzy. Typa podnosze chyba ze 3 razy w ciagu 10 sekund. Mecz skonczylem chyba z 4tys punkow ale to jak gosciu w rewanzu zasztyletowal typa ciskajac w niego chooyami na tych schodach no to nie mam pytan. Edytowane 2 października 20195 l przez Szymek