Gość Rozi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nie, żartuje a tak piszę bo nie mam co robić .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja tam kolegę rozumiem, do naprawdę późnych etapów w grze myślałem że broni z amunicją w magazynku nie można przeładowywać i że jest to za(pipi)iście klimatyczny wybór. @kufir R1 kiedy nie mierzysz z broni :czesc: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Modlę sie żeby w dwójce wprowadzili customowe serwery, te niektóre bronie to jest taka patola że szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Ale mutli w TLoU nadal zayebiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Skończyłem... gra wspaniała. Historia opisana w grze, przemyślana, dojrzała bardzo fajnie to wszystko wyglądało. Ewentualny minus to fakt że trochę chyba za szybko się to wszystko skończyło. Chciało by się jeszcze pograć. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 To jedna z gier, w których by się chciało żeby się nie kończyła a ograłeś już dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Jeszcze nie ale na pewno to zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 To ograj bo jest świetny :) Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Ta gra zmienia podejście do wszystkiego w co grało się wcześniej. Jakkolwiek zachęcać do zagrania to i tak będzie mało ;]Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Bo faktycznie ma coś w sobie co przyciąga i sprawia, że chciałby się więcej. Mnie ta gra urzekła dawno temu i już z 5 razy ją przeszedłem. Gameplay i przede wszystkim historia i główne postaci sprawiają, że ciężko odejść od konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Od 3:30, jednoosobowa armia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 gierka juz chyba do pobrania ze sklepu...to moze jakies wieksze granko na weekendzie w multika Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Ja dopiero bedę robił story, z wielką zresztą przyjemnością. Ogrywałem na ps3 ale kiedy to było... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Jak ta gra była przemyślana fabularnie, brutalna, prawdziwa, z miażdżącym prologiem i epilogiem. Nie zazdroszczę tym, którym nie trafiła w gust. Przecież to był czysty fun na najwyższym poziomie trudności, a że lubię skradanki to już w ogóle. Strzelanie i oklepywanie mord też miało powera. Tu nic nie trzeba ruszać, w dwójce wystarczy znane bigger, better and more badass. I tak będzie! 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 To co ja pamiętam najbardziej to zmiana taktyki przechodzenia każdej lokacji zależnie od poziomu trudności. Na normal to leciało się z przyzwyczajenia, strzelanie, koktajle mołotowa, łuk, i czasami duszenie albo pałą przez łeb. Im wyżej tym całkowicie inaczej i dłużej Trzeba było już brać pod uwagę to jak przeciwnik się porusza po lokacji liczę na to samo w dwójce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 4 godziny temu, Szymek napisał: gierka juz chyba do pobrania ze sklepu...to moze jakies wieksze granko na weekendzie w multika Super, że dali w plusie bo widzę duży ruch w interesie na serwerach:) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 8 godzin temu, Szymek napisał: gierka juz chyba do pobrania ze sklepu...to moze jakies wieksze granko na weekendzie w multika Czwartek i piątek zapewne będę wieczorem, weekend odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Ja jestem bardzo zadowolony, mimo iż mam wersje pudełkową wraz z dodatkiem, że dali w plusie ta cudo bo gra jest warta każdej minuty. Klimat, fabuła, postaci, skradanka robią mega robotę. I trochę się ją odświeży i każdy kto nie miał okazji jeszcze zaznajomić się z tą świetną przygodą będzie miał ku temu okazje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 O, powrót do multi jeszcze jak coś tam się postrzela na n00bkach co nie @Pupcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 15 godzin temu, XM. napisał: Fajny filmik, tylko bardziej pasuje do Part II. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Godzinę temu, _Be_ napisał: O, powrót do multi jeszcze jak coś tam się postrzela na n00bkach co nie @Pupcio Plusik mi się skończył dla was to dobrze bo jestem zbyt potężny na takie forumkowe płotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) 13 godzin temu, YETI napisał: Czwartek i piątek zapewne będę wieczorem, weekend odpada. Juz wczoraj walczylem chyba ze 3 mecze. Strasznie ciezkie dla mnie sterowanie jest, szkoda ze nie ustawic pod siebie. No ale co mi akcja wczoraj siadla na schodach Koncowka meczu . My juz bez respow oni jeszcze trzy. Typa podnosze chyba ze 3 razy w ciagu 10 sekund. Mecz skonczylem chyba z 4tys punkow ale to jak gosciu w rewanzu zasztyletowal typa ciskajac w niego chooyami na tych schodach no to nie mam pytan. Edytowane 2 Października 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi