Szymek 1 048 Opublikowano 26 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2020 10 minut temu, Square napisał: Szymek, ja w multi zagrałem może łącznie z 2-3h i to jeszcze zanim zacząłem singla. u mnie podobnie mialem grac z poczatkiem roku ale zawsze bylo cos. A teraz tak troche glupio zrobic singla na 100% i zostawic dwa pucharki za multii No i w ekipie zawsze razniej i przyjemniej (tez zalezy z kim xD) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 1 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 Ile czasu schodzi aby wbić dana ścieżkę w multii? Jestem na 5 tyg wraz z 62 klanowiczami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 To do końca 1. ścieżki zostało Ci drugie tyle. Bodaj 12 tygodni tam jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 1 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 Nie macie problemu takiego jak tutaj? https://feedback.naughtydog.com/forums/260903-the-last-of-us-remastered/suggestions/6331706-joels-movement-keeps-on-stuttering-or-stopping-eve?page=6&per_page=20 Mocno niegrywalne rzecz, pewnie jakaś łatka coś popsuła i o dziwo, nic z tym nie zrobili. Jedyna opcja, to odinstalować, zainstalować i wyłączyć neta. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 6 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2020 Gram po sieci, niedawno skończyłem ng+, nigdy się nie spotkałem. W dniu 26.05.2020 o 13:14, Szymek napisał: A teraz tak troche glupio zrobic singla na 100% i zostawic dwa pucharki za multii No i w ekipie zawsze razniej i przyjemniej (tez zalezy z kim xD) Pucharki z multi są banalne, ukończę grę z 5 powaleniami, albo po prostu zagraj mecz w danym trybie. No chyba, że są jakieś w głównym TloU. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Niesamowita to była gra, nie zapomnę jej nigdy, a w piętek Part II. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Ja sobie wróciłem i ogrywam ponownie. Raz dla przygody, dwa dla klawiszologi i gameplayu - powoli trzeba sie przyzwyczajać Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 A w tej grze z surowcami nie jest przypadkiem tak, że jak nie używasz to nie znajdujesz w świecie? Gdzieś czytałem, że jak używasz broni palnej to ammo cały czas znajdujesz, a jak nie to zawsze masz może 3-4 kule w zapasie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Dokładnie jest tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Tak jest - jakiś śmieszny algorytm to oblicza, przez co dochodzi do nienaturalnych sytuacji typu zabijasz kilku gości, wszyscy mieli giwery, ale żaden nie miał ani pocisku. W dwójce niestety zastosowali ten sam patent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 W sumie służy to temu, żeby każdy grał tak jak ma ochotę, ale faktycznie dochodzi do takich dziwnych sytuacji, o których piszesz. Ja pamiętam jak grałem pierwszy raz to nie używałem broni palnej, bo zawsze miałem mało ammo i wychodziłem z założenia, że potem pewnie się bardziej przyda. Okazuje się jednak, że chuya tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Wróciłem do tego cuda po raz kolejny i jak zwykle mega przygoda. Dziś skończyłem główny wątek, a może jutro ogarnę dodatek. Odkryłem Spoiler miotacz ognia, a we wcześniejszych przejściach używałem go okazjonalnie.A teraz odkryłem, że to doskonała broń na wszelakiej maści zmienionych od biegaczy przez klikaczy po purchlaki. Po prostu mega mi się paliło Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Ostatnio też mnie naszło. Ale chyba wezmę od razu na Grounded. W sumie jest tylko parę cięższych momentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Na tych podstawowych poziomach tak, a jak teraz kończyłem to jeszcze większą jatkę mógłbym przejść w stylu rambo czyli strzelać czym popadnie bo do wszystkich typów broni było sporo amunicji, a jeszcze często zostawiałem do karabinu czy do diablo bo miałem full w danej chwili. Nawet łukiem się więcej bawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Właśnie sobie pogrywam (po raz pierwszy) i takie rzeczy w szufladach znajduję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 Jedynke moge ogrywac co rok, bez przyczyny, taka jest kozacka. Z 2 czescia tak nie mam, mimo miodnego gemplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 Nic dziwnego, że z drugą częścią nie możesz. Minęło dopiero pół roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 Mi się nie zdarzały takie bugi choć wiadomo, że gra ma swoje lata już i czasem np Ellie przebiegała skradając się przed wrogiem, a on jej nie widzi. Ale mam podobnie jak Mevek co najmniej raz w roku pierwszą część ogrywam i ta gra mi się nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 526 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 Towarzysze są bezpieczni i całe szczęście, bo byś się tylko wkurzał na durne AI co chwilę. Tak samo jest w TLoU2 czy U4. Jak grałem to jedyny błąd który pamiętam to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 @Luqat najpierw pomyślałem, że to wersja z PS3 ale potem skumałem, że to jest zdjęcie tv Ostatnio grałem w pierwszą część (dwa razy pod rząd) i nie natrafiłem na jakieś większe bugi. Przymykałem oczy na to, że towarzysze biegają przed wrogiem i nic się nie dzieje. Też myślę, że to nawet lepiej. Teraz ogrywam drugą część i raczej nie będzie mi się chciało grać po raz kolejny raz za razem ale w potyczki może się pobawię. Wczoraj byłem w okolicznym kiosku ruchu po PSX Extreme, gdzie znalazłem numer z 2013 r., w którym akurat było o TLoU. Coś mi okładka nie pasowała i nie słyszałem, żeby coś się działo aby na okładce był motyw z tej gry Teraz trochę żałuję, że go nie wziąłem, bo nie mam tego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 Multi w jedynce jeszcze działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 Jakoś miesiąc temu włączyłem aby sprawdzić te pozytywne informacje o multi i działało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Wczoraj również zacząłem drugie przejście. Pierwszy raz ukończyłem grę 6 lat temu na PS3. Remaster wisiał na PS4 od ponad roku, więc wreszcie postawiłem odpalić i odświeżyć sobie historię, ponieważ zaraz planuję podejść do TLoU Part 2. Klimat ta gra ma nie do podrobienia. Planuję złapać wszystkie znajdźki, bo te 5 pucharków na PS3 za przejście gry razi po oczach. Może skuszę się również na NG+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Ale te 5 pucharków na PS3 nadal będzie wisiało, skoro teraz grasz na PS4, więc co to zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 526 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Żeby mu pięć nie wisiało też w remasterze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi