Opublikowano 13 czerwca 201410 l Cena jest przesadzona w sumie fakt, nawet takie diablo z dodatkiem kosztuje 229 w preorderze co i tak jest tanie jak na blizzarda wedlug mnie. A tutaj dopierdzielili ostro jak na remaster. Co prawda wersja ps3 nie stracila mocno ceny i tu mamy dodatek juz wliczony ale mimo to powinno to kosztowac okolo 200 max 220 to by bylo ok
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Zastanawiam się czy przy przesiadce na PS4 zostaną staty z multi PS3. Niby to samo konto, ale jednak mam wątpliwości, czy to zadziała. Edytowane 14 czerwca 201410 l przez lennox
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Ludzie przecież oficjalna cena została ustalona na 60$ czyli 180 zł. Trzeba być kretynem aby na własne życzenie dopłacać do 260 zł, czy nawet 229 w tym przypadku. Lennox, ja też się nad tym zastanawiam bo jak się zaloguje to ich serwera to teoretycznie powinny wskoczyć trofea on line za ukończone obie frakcje i tak samo za utrzymanie klanu. No i do tego zdobyte punkty supplies więc mam nadzieje że cały progres z ich serwera przeniesie się na moją PS4. Bo jak nie to będzie trzeba grać całość od nowa i będzie MEGA ZA(pipi)ISCIE I coś mi mówi że tak właśnie będzie bo np. w przypadku Tomb Raider Definitive Edition całe on line trzeba było robić od zera.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Zastanawiam się czy przy przesiadce na PS4 zostaną staty z multi PS3. Niby to samo konto, ale jednak mam wątpliwości, czy to zadziała. Nie ma mowy. Będą kompletnie nowe statystyki. Trzeba będzie znów ograć 24 tygodniw
Opublikowano 14 czerwca 201410 l No to dołączę chętnie, stwórzmy swój klan bo teraz kończę z wersja na PS3 i nie chce już grać z randomami.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l ja mam 5 tygodni do końca multi, ale na bank zostanę w tym trybie dla gry for fun
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Polecam zakup gier w US Storze za ~180zł dla wszystkich narzekających na ceny gier..
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Co do ceny to jednak parę sklepów jeszcze wstrzymuje się z jej podaniem, jest info że nie ma informacji od wydawcy. Więc może to cena tylko z pupy wzięta
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Chyba jednak prawdziwa. Sądząc po tym ile kosztował TR w zderzeniu jaki jest hype na ten remaster nie ma się co spodziewać, ze będzie taniej. Moc nabywcza złotówki też swoje robi. Niestety jest jak jest i pozostaje nam czekać na lepsze czasy w tym temacie. Edytowane 14 czerwca 201410 l przez lennox
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Polecam zakup gier w US Storze za ~180zł dla wszystkich narzekających na ceny gier.. Ale z drugiej strony odsprzedaż jest oficjalnie niemożliwa, a w praktyce upierdliwa.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Nie chcę wyjść na żyda ale czy przypadkiem komisja europejska nie przyznała rację użytkownikom że mogą odsprzedać własność cyfrową ?
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Nie wierze w to że wersja pudełkowa będzie tak droga. Oczywiście polskę to wykluczam bo bydło z polaka chce zedrzeć jak najwięcej ale np. ceny w UK powinny być normalne.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Nie wierze w to że wersja pudełkowa będzie tak droga. Oczywiście polskę to wykluczam bo bydło z polaka chce zedrzeć jak najwięcej ale np. ceny w UK powinny być normalne. Też tak sądzę. W uk cena będzie na poziomie 40 £, u nas już 250zł. Ale co za problem poczekać z miesiąc od premiery, aż cena gry spadnie?
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Nie wierze w to że wersja pudełkowa będzie tak droga. Oczywiście polskę to wykluczam bo bydło z polaka chce zedrzeć jak najwięcej ale np. ceny w UK powinny być normalne. Też tak sądzę. W uk cena będzie na poziomie 40 £, u nas już 250zł. Ale co za problem poczekać z miesiąc od premiery, aż cena gry spadnie? Tylko pytanie za 100 pkt przykładowo w takim Zavi gra kosztuje 38F z wysyłką za friko.Jaka jest pewność ze gra bedzie w PL ? Edytowane 16 czerwca 201410 l przez BatataPl
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Nie musi być w wersji polskiej i to jest właśnie najlepsze. Oryginalny język is the shit
Opublikowano 16 czerwca 201410 l dubbing to tragedia Inaczej być nie mogło w takiej grze. Wyobrażasz sobie oglądać No Country for Old Men z Tommym Lee Jonesem mówiącym głosem Wiktora Zborowskiego? W The Last of Us musiało to wyjść równie komicznie. A tak w ogóle to granie w tę grę w jakiejkolwiek innej wersji językowej niż angielska, to splunięcie w twarz Bakera, Johnson i reszty aktorów, którzy ustanowili tutaj nowe standardy w grach wideo.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Polski dubbing w grach ND jest akurat bardzo dobry. Chyba najlepszy na konsolach. Na pierwszy ogień ang. to oczywista oczywistość, ale pl dubbing Joela, Ellie, Billa, czy Marlene i Davida dawały radę. Żenujące są te uprzedzenia u ludzi, którzy nawet z nim nie grali.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Polski dubbing w grach ND jest akurat bardzo dobry. Chyba najlepszy na konsolach. Na pierwszy ogień ang. to oczywista oczywistość, ale pl dubbing Joela, Ellie, Billa, czy Marlene i Davida dawały radę. Żenujące są te uprzedzenia u ludzi, którzy nawet z nim nie grali. Żenujące jest to, że takie ciało obce, jakim jest polski dubbing, trzeba wepchnąć do skończonego arcydzieła tylko po to, żeby jeden Polak z drugim przy kasie w Media Markt nie krzyczał na głos: "The Last of Us jest po polsku, ale trzeba czytać?!"
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Grałem i po angielsku za pierwszym razem i skończyłem też po Polsku z ciekawości. W polskiej wersji przeszkadzały mi inwektywy, za dużo polskich ku...wa mać itp. W angielskim to się wtapia idealnie w dialogach i nie jest przesadzone. A w polskiej niestety przedobrzyli.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Nikt nikomu nie narzuca grania z PL dubbingiem, a żenujące są dyskusje takie jak ta w ostatnich 6 postach. Jest to jest, nie musisz go słuchać podczas grania.