Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

KOŁD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kasias
Opublikowano

Widzę, że kilka osób wcześniej powątpiewało w jakość tego remastera, bo "gameplayu nie pokazują". To jest (pipi) gra Naughty Dog, szykowć kasę i kupować, bo jeśli komukolwiek w tej branży uwierzyć można na słowo, to tylko R* i Psiakom właśnie.

• Plusik 1
Opublikowano

Najlepsza gra na PS3 od najlepszego i najbardziej wiarygodnego developera w odnowionej wersji na PS4. Ktoś jeszcze wątpi w nową jakość TLoU? Mi wystarczy ich obietnica i nie muszę oglądać materiałów z gry bo o najwyższą jakość jestem spokojny.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Destiny dostępny w przedsprzedaży już od dawna a premiera dopiero na początku września. TLoU:RE za niecały miesiąc a wciąż kupić w polskim PlayStation Store nie mogę. Nie ogarniam.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Destiny dostępny w przedsprzedaży już od dawna a premiera dopiero na początku września. TLoU:RE za niecały miesiąc a wciąż kupić w polskim PlayStation Store nie mogę. Nie ogarniam.

Wyobraź sobie że niektóre sklepy jeszcze nie podały ceny :) bo dystrybutor jeszcze jej nie przedstawił, jakaś parodia.

Opublikowano

NO ale w US i A to kosztuje chyba 50$

Mimo ze jestem pewien za(pipi)istosci tej gry (bo skonczylem ja na PS3) ale za remastera 180zł. 

......

Tak (pipi)a za te gre nawet pełna cene dam.

Opublikowano

Tym razem głowny projektanat poziomów w Uncharted 4.

Played some #TLOU at 60 fps tonight for the first time (60fps cutscenes and all). Transformitive. I'm a believer. Don't think I can go back.

https://twitter.com/kurtmargenau/status/479899683221819392

Kręcą hajp tymi twettami, ciekawe jak to wygląda.

Moim zdaniem roznica bedzie taka sama, jak w przypadku BF4- 60fps, 1080p oraz lepsze oswietlenie. Niby malo, ale robi to spore wrazenie. A te teksty z twitta- ludzi blisko zwiazanych z Naughty DOg- to mozna sobie gleboko w cztery litery wsadzic. Jakosci Assassin: Unity, czy The Order 1886 na pewno nie bedzie.

Opublikowano (edytowane)

Jakości znaczy czego? Nie ma co gadać, skoro to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji, pewnie i jedna z najlepszych gier ever, to nie ma się co zastanawiać tylko brać. Niech stoi na półce i czeka na TLOU2, a to pewnie szybko nie nastąpi, 3 lata? Na bank ND zajmie się sequelem dopiero po wydaniu Uncharted 4.

Edytowane przez .:marioo:.
Opublikowano

Na bank ND zajmie się sequelem dopiero po wydaniu Uncharted 4.

ND obecnie pracuje na 3 grami, TLoU Remasterd, Uncharted 4 i jeszcze niezapowiedziany tytuł (stawiam wszystkie oszczędności na TLoU2).

Walek, wiadomo, że to nie będzie poziom Order 1886, w końcu to tylko gra z PS3 odpowiednio stuningowana pod możliwości PS4. Również spodziewam się takiego przeskoku jak w BF4 czy Tomb Raiderem. Multi w 60fps kusi najbardziej, ten tryb plus wrześniowa premiera Destiny i można spokojnie przeczekać do początku 2015 roku.

Opublikowano

Nawet jesli pokaza go na youtube, to nie bedzie "(pipi)niecia". Zobaczysz przemaglowany przez filtry youtube cos, co bardzo przypomina TLOS, na Ps3. Taka bedzie roznica. :)

• Minusik 1
Opublikowano

Żadna nowość, ale potwierdzenie tego czego każdy oczekiwał, 60fps w singlu jak i w multi oficjalnie.

In less than 30 days you will also be able to enjoy #TheLastOfUs #Remastered at a mind blowing 1080p @ 60 fps. #nojoke #NaughtyDog

Yes, 60 fps in both single and multiplayer.

https://twitter.com/cgyrling/status/484003562351886336

It's hard to describe how amazing #TheLastOfUs really is at 1080p and 60fps. Can't wait for everyone to experience it!

https://twitter.com/ramyhg/status/482747145104011264

Opublikowano (edytowane)

A po co? TLoU nie potrzebuje dema.

Zawsze jest to zachęta dla nowych klientów. Ja wierzę w potencjał Psiaków, Wy także - a reszta januszy?

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano

Zawsze jest to zachęta dla nowych klientów. Ja wierzę w potencjał Psiaków, Wy także - a reszta januszy?

Nie bijcie ale jako janusz, który miał przez 7 lat xboxa 360 i przerzucił się na PS4 mam gdzieś waszą wiarę i chciałbym zobaczyć nim uwierzę  :P (chociaż i tak kupię).

A tak swoją drogą, byłbym pewnie już milionerem, gdybym za każde niezrealizowane zapowiedzi twórców gier, dostawał po złotówce...

Gość aphromo
Opublikowano

A tak swoją drogą, byłbym pewnie już milionerem, gdybym za każde niezrealizowane zapowiedzi twórców gier, dostawał po złotówce...

A za każdą niezrealizowaną obietnicę polityków, dajmy na to po groszu ? Miałbyś 2x więcej.