NewNickPL 50 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Ja się nie przejmuję. Ja mam niezły ubaw z tych co mi wmawiają, że oglądanie gier na YT jest złe Szczerze, to szkoda mojego czasu na tłumaczenie im, a raczej dowiadywanie się o co im chodzi TLoU prawie nie pamiętam, jak nie zagram to się nic nie stanie Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 3 34 Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Wracaj do coda z mechami. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. Nie przypominam sobie innej gry w ktorej bym tyle razy nosil drabine albo inna kladke wiec tutaj +1 do gameplayu. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Jak sonybojki placza jak sie zle cos o TLoU napisze... w takim razie pytanie... co bylo najslabszym elementem TLoU? Gameplay? Grafika? Muzyka? Fabula? Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 (edytowane) Joel nie zaliczył żadnej laski ;/ Edytowane 16 kwietnia 2014 przez BoroBoro Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Joel nie zaliczył żadnej laski ;/ Naughty Dog chcialo ulatwic sonybojkom wczucie w glownego bohatera i wieksza immersje... Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 To chociaż wytłumacz nam czemu gameplay jest najsłabszym elementem, wszyscy się pośmiejemy Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Graficznie gra byla absolutnym majstersztykiem. Zarowno od kwestii technicznej do artstyle bylem non stop pod wrazeniem. Kapitalnie zaprojektowane modele postaci, swietna animacja. Swietne oswietlenie, jedna z najpiekniejszych gier z poprzedniej generacji. Pod katem dialogow gra kopala tylek juz od pierwszych minut, swietny voiceacting, aktorzy dobrani fenomenalnie. Muzyka tez swietna ktora w odpowiedni sposob budowala i rozladowala napiecie. Historia moze nie oryginalna, ale zgrabna i do tego w swietny sposob czerpiaca chociazby z kapitalnej "Drogi" McCormack'a. Dodatkowo zakonczenie mistrzowskie. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Graficznie gra byla absolutnym majstersztykiem. Zarowno od kwestii technicznej do artstyle bylem non stop pod wrazeniem. Kapitalnie zaprojektowane modele postaci, swietna animacja. Swietne oswietlenie, jedna z najpiekniejszych gier z poprzedniej generacji. Pod katem dialogow gra kopala tylek juz od pierwszych minut, swietny voiceacting, aktorzy dobrani fenomenalnie. Muzyka tez swietna ktora w odpowiedni sposob budowala i rozladowala napiecie. Historia moze nie oryginalna, ale zgrabna i do tego w swietny sposob czerpiaca chociazby z kapitalnej "Drogi" McCormack'a. Dodatkowo zakonczenie mistrzowskie. Ludzie Cię pytają o argumenty co do Twojego zarzutu czemu gameplay jest słaby, a Ty w odpowiedzi wymieniasz zalety gry. W porządku. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Boty zostawicie sobie trollowanie w CW a nie tutaj. 2 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Graficznie gra byla absolutnym majstersztykiem. Zarowno od kwestii technicznej do artstyle bylem non stop pod wrazeniem. Kapitalnie zaprojektowane modele postaci, swietna animacja. Swietne oswietlenie, jedna z najpiekniejszych gier z poprzedniej generacji. Pod katem dialogow gra kopala tylek juz od pierwszych minut, swietny voiceacting, aktorzy dobrani fenomenalnie. Muzyka tez swietna ktora w odpowiedni sposob budowala i rozladowala napiecie. Historia moze nie oryginalna, ale zgrabna i do tego w swietny sposob czerpiaca chociazby z kapitalnej "Drogi" McCormack'a. Dodatkowo zakonczenie mistrzowskie. Zakonczenie bylo slabe i przewidywalne od samego poczatku, tylko debil nie domyslal se co sie stanie... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Graficznie gra byla absolutnym majstersztykiem. Zarowno od kwestii technicznej do artstyle bylem non stop pod wrazeniem. Kapitalnie zaprojektowane modele postaci, swietna animacja. Swietne oswietlenie, jedna z najpiekniejszych gier z poprzedniej generacji. Pod katem dialogow gra kopala tylek juz od pierwszych minut, swietny voiceacting, aktorzy dobrani fenomenalnie. Muzyka tez swietna ktora w odpowiedni sposob budowala i rozladowala napiecie. Historia moze nie oryginalna, ale zgrabna i do tego w swietny sposob czerpiaca chociazby z kapitalnej "Drogi" McCormack'a. Dodatkowo zakonczenie mistrzowskie. Ludzie Cię pytają o argumenty co do Twojego zarzutu czemu gameplay jest słaby, a Ty w odpowiedzi wymieniasz zalety gry. W porządku. Bo jest kur.wa wtórnie po pewnym czasie? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Graficznie gra byla absolutnym majstersztykiem. Zarowno od kwestii technicznej do artstyle bylem non stop pod wrazeniem. Kapitalnie zaprojektowane modele postaci, swietna animacja. Swietne oswietlenie, jedna z najpiekniejszych gier z poprzedniej generacji. Pod katem dialogow gra kopala tylek juz od pierwszych minut, swietny voiceacting, aktorzy dobrani fenomenalnie. Muzyka tez swietna ktora w odpowiedni sposob budowala i rozladowala napiecie. Historia moze nie oryginalna, ale zgrabna i do tego w swietny sposob czerpiaca chociazby z kapitalnej "Drogi" McCormack'a. Dodatkowo zakonczenie mistrzowskie. Ludzie Cię pytają o argumenty co do Twojego zarzutu czemu gameplay jest słaby, a Ty w odpowiedzi wymieniasz zalety gry. W porządku. No to ladnie tepy jestes jak nie rozumiesz, ze skoro opisuje wszystko co jest cacy i perfekcyjne, a nie wspominam gameplay'u to oznacza, ze nie dorownywal on wspomnianym elementom. Trudno doprawdy to pojac i zrozumiec... trzeba miec szosty zmysl, bo tak skomplikowanego posta napisalem. Najfajniejsza jest jednak zawisc i glupota sonybojkow ktorzy minusuja posta bo sie cos zlego napisalo o ich ulubionej grze. Jezeli ww elementy oceniam na 10/10 a gameplay na 9.9/10 to i tak oznacza, ze jest on najslabszym elementem gry... ale sonyboty i tak beda hejtowac... debilizm do kwadratu. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 No to ladnie tepy jestes jak nie rozumiesz, ze skoro opisuje wszystko co jest cacy i perfekcyjne, a nie wspominam gameplay'u to oznacza, ze nie dorownywal on wspomnianym elementom. Trudno doprawdy to pojac i zrozumiec... trzeba miec szosty zmysl, bo tak skomplikowanego posta napisalem. Tak, wiem do czego zmierzałeś, ale ludzie chcieli przykłady, czemu owy gameplay nie dorównuje innym wysokiej jakości aspektom. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 No minusów to raczej powinieneś się był spodziewać, bo gra ma ogromne grono oddanych fanów, a Ty swojej wypowiedzi za dobrze nie uargumentowałeś. Zapewne nawet jakbyś to zrobił, to spotkałbyś się z krytyką, ale ja bym chętnie np. poczytał co dokładnie według Ciebie nie zagrało jak należy. Na pewno da się to ubrać w słowa i wskazać na konkretne aspekty. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 No to ladnie tepy jestes jak nie rozumiesz, ze skoro opisuje wszystko co jest cacy i perfekcyjne, a nie wspominam gameplay'u to oznacza, ze nie dorownywal on wspomnianym elementom. Trudno doprawdy to pojac i zrozumiec... trzeba miec szosty zmysl, bo tak skomplikowanego posta napisalem. Tak, wiem do czego zmierzałeś, ale ludzie chcieli przykłady, czemu owy gameplay nie dorównuje innym wysokiej jakości aspektom. Do powyzszych elementow naprawde sie nie mozna doczepic. Sa idealne. Nawet chyba na glitcha nie natrafilem, co akurat jest nowoscia jesli chodzi o gry od Naughty Dog. Daleki jednak jestem od stwierdzenia, ze do gameplayu nie mozna sie doczepic. Powtarzalnosc, Ellie wbiegajaca na przeciwnikow ktorzy jej nie dostrzegaja, walki z bosami... duzo temu gameplayowi brakuje do bycia doskonalym. Tak wiec jest zdecydowanie najslabsza strona Last of Us. Powtarzam pytanie... co jest waszym zdaniem najslabszym ogniwem last of us? 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Za dużo cinematic experience, wbrew pozorom nieporywający zbytnio scenariusz i bardzo ubogi crafting. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Powtarzam pytanie... co jest waszym zdaniem najslabszym ogniwem last of us? Odsyłam do recenzji. 1 Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Dla mnie gra nie miała słabych elementów, bawiłem się wyśmienicie i nic mnie nie irytowało. Przechodziłem pare miesięcy po premierze, jak hype trochę opadł. Jeszcze tylko Xenoblade na Wii w tamtej generacji tak przykuło mnie do telewizora. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Powtarzam pytanie... co jest waszym zdaniem najslabszym ogniwem last of us? Odsyłam do recenzji. Ok http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us The Last of Us has a good story but that's all that's good about it. The stealth mechanics were poorly executed and the fact that you mustoften kill enemies and their near sightedness renders them obsolete. The overly common checkpoints take away most of the challenge and tension and that mixed with the fact you must often kill enemies to progress makes it feel less like a survival game. The enemy AI is rather bad and the companion AI is never helpful. The plot is cliché and uninteresting and the supporting characters are annoying. There is a few bugs most notably one that deletes your saved game. The multiplayer is low on content with only the standard deathmatch and team deathmatch. Deathmatch can easily turn into hide and seek and team deathmatch is decent but nothing noteworthy. Naughty Dog needs to learn that a game needs more than story. 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 (edytowane) Zakonczenie bylo slabe i przewidywalne od samego poczatku, tylko debil nie domyslal se co sie stanie... Chyba żartujesz, każdy się spodziewał że któryś z bohaterów zginie, a finał był taki, że Joel, postać w którą WCIELA SIĘ GRACZ, pod koniec gry podejmuje szereg decyzji, z którymi nie każdy może się zgodzić (min. zabicie lekarzy, Tess, okłamanie Ellie, czy uniemożliwienie prac nad szczepionką, która mogła pomóc milionom). . Zeratul, weź się nie ośmieszaj, jakąś średnią opinie, to można znaleźć o każdej grze. Bo jest kur.wa wtórnie po pewnym czasie? A gdzie nie jest wtórnie, w GTA, Halo, Girsach? Edytowane 16 kwietnia 2014 przez YETI 1 1 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Zakonczenie bylo slabe i przewidywalne od samego poczatku, tylko debil nie domyslal se co sie stanie... Chyba żartujesz, każdy się spodziewał że któryś z bohaterów zginie, a finał był taki, że Joel, postać w którą WCIELA SIĘ GRACZ, pod koniec gry podejmuje szereg decyzji, z którymi nie każdy może się zgodzić (min. zabicie lekarzy, Tess, okłamanie Ellie, czy uniemożliwienie prac nad szczepionką, która mogła pomóc milionom). . Zeratul, weź się nie ośmieszaj, jakąś średnią opinie, to można znaleźć o każdej grze. Bo jest kur.wa wtórnie po pewnym czasie? A gdzie nie jest wtórnie, w GTA, Halo, Girsach? Opinia jest jak dupa... kazdy ma swoja. I co ciekawsze kazdy ma do niej prawo. Poza jedna osoba dalej wszyscy hejterzy nie potrafili wymienic najslabszego ogniwa TLoU... nawet najwiekszy sonybojek okazuje sie byc tylko populista. zal.pl Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Macie potencjał na naprawdę dobrą dyskusję, nie spier,dolcie tego. Ściany ciekawego tekstu plox albo zamilczcie na wieki. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Zakonczenie bylo slabe i przewidywalne od samego poczatku, tylko debil nie domyslal se co sie stanie... Chyba żartujesz, każdy się spodziewał że któryś z bohaterów zginie, a finał był taki, że Joel, postać w którą WCIELA SIĘ GRACZ, pod koniec gry podejmuje szereg decyzji, z którymi nie każdy może się zgodzić (min. zabicie lekarzy, Tess, okłamanie Ellie, czy uniemożliwienie prac nad szczepionką, która mogła pomóc milionom). . Zeratul, weź się nie ośmieszaj, jakąś średnią opinie, to można znaleźć o każdej grze. Bo jest kur.wa wtórnie po pewnym czasie? A gdzie nie jest wtórnie, w GTA, Halo, Girsach? No to ja chyba jestem jakis inny. Od poczatku wiedzialem ze trzeba bedzie zabic mala a glupi starzec niczego sie nie domyslal przez cala droge. Potem przeczytalem jakie to zakonczenie jest WOW i sobie pomyslalem no dobra, ND to Bogowie wiec pewnie cos wymyslli, i co? I chvj. Ostatni etap jest dokladnie taki jak sobie myslalem, przebijanie sie przez tony wrogow i ratowanie dziewczynki... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi