Voytec 2 761 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 http://youtu.be/c9a4wr4I1hk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Kapitalny zwiastun. No i wyjaśniła się kwestia Action Skilla od Claptrapa Torgue Fiesta, Funzerker i dużo więcej kombinacji. run vaulthunter.exe Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Na tym zwiastunie jest Clap ze skrzydlami syrenki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Claptrap na tym zwiastunie ma dużo rzeczy, robi nawet za okręt z armatami Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 so much hype Claptrap all the way jak dla mnie. Chyba będzie mógł naśladować skille innych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Claptrap będzie dysponował kilku/nastomai action skillami, które będą uruchamiane losowo. Brzmi to logicznie i tego bym się spodziewał w pełnej wersji. JA tak jak już zdecydowałem wcześniej, będę grał Atheną Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dobra panie i panowie, trochę przeanalizowałem trailer (do zassania w dobrej jakości na gamersyde) i chyba znalazłem piątą postać jaką będziemy mogli grać (pewnie nie, ale wrzucam mimo wszystko ). Mianowicie nową postacią była by mama Tiny Tiny, któa pojawia się dwa razy na filmiku Uruchomienie action skilla Claptrapa prezentuje takie drzewko, następnie jest losowy wybór. "Used Grenade" oznacza wybór Torgue Fiesta. Myślę, że Funzerker, Laser Inferno, One Shot Kill, Shhhhhhhhhhh...trap, Rubber Duck, okręt i skrzydła Syreny też można dopasować do tych komórek, a i jeszcze kilka zostanie wolnych. Na zwiastunie są widoczni Roland i Lilith. Ciekawe czy będziemy na nich polować Na deser kilka screenów, daję w spoiler bo duże. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tylko ja mam skojarzenia, że tych dwóch typków z tyłu to Daft Punk? Zresztą czemu nie. Idealnie pasują do konwencji Borderlands. W dwójce ich chyba nie było. Nie mam pojęcia czy w jedynce zaznaczyli jakoś swoją obecność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Biorąc pod uwagę, że w Borderlands 2 było mnóstwo odniesień, w tym sporo do branży muzycznej to nie zdziwiłbym się gdyby tak było Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jest pierwszy gameplay Claptrapem Widać jak mniej więcej ma działać jego action skill. Z drzewka, które pokazali na trailerze losowo(?) dobierają się komórki i na ich podstawie włącza się odpowiedni tryb walki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Najs, ale szczerze mowiac taka losowosc mnie nie przekonuje za bardzo. Odstepuje Clapa w ekipie do grania Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dobra, juz wszystko wiadomo. Demo z Clapem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Dobrze będzie mieć Claptrapa w drużynie, bo jak widać pod koniec filmiku jego skille mogą działać na cały zespół. Mi osobiście się nie podoba, ale pomysł ciekawy E: Środkowe drzewko rozwoju skupia się na całej drużynie. Clapek jest postacią, która powstała ewidentnie do coopa. Wątpię aby gra nim samemu dawała większą frajdę. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Square bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ciekawostka prosto z panelu Gearbox na PAX. Podczas drugiego przechodzenia gry nasze poczynania będzie komentowała Tiny Tina Nie wiem co tam jeszcze mówili, bo włączyłem na sam koniec TPS, teraz mówią o Tales from the Borderlands, http://www.twitch.tv/pax. E: O BL już chyba skończyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Znając wykręcony umysł Tiny będzie grubo. "I'll eat your babies!" Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Ogłoszono season pass, będzie zawierał 4 DLC http://borderlandsthegame.com/index.php/news/us-season-pass-announced-for-borderlands-the-pre-sequel Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez messer88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To bylo do przewidzenia. Ale ja chcialbym w koncu poznac cene preordera na PSS i miec okazje go zlozyc! Season Passa tez ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 30$ za SP to na nasze pewnie 99 PLN, przy BL2 też tyle kosztował? Szkoda, że ta dodatkowa arena dodawana do preorderów nie będzie wliczana do SP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Moge sie mylic, ale SP do B2 kosztowal 119 zl. Square, z ta arena bylo podobnie z B2. Jedna arene mial w preorderze GameStop, a potem trafila ona normalnie do sprzedazy, ale nie byla zawarta w SP. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Miałem nadzieję że kod na ta arena wrzucą i tak do pudełka, trzeba będzie jednak wziąść preordera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak tak sobie pomyśle o zawartości TPS razem z dodatkami to trochę się martwię czy moja wysłużona czarnula wytrzyma taki napór grania. Już teraz przy BL2 długo zapisuje grę :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Bahroo i Gothalion mowia, ze ten season pass obejmuje WSZYSTKO co wyjdzie do B:TPS. Jesli beda trzy dodatkowe postacie to wszystkie trzy otrzyma sie z SP. Jesli dwie to obie trafia do wlasciciela przepustki sezonowej. To smo tyczy sie pozostalych dodatkow rzecz jasna. To dobrze, bo przy okazji dwojki ci, ktorzy nie wiedzieli, ze Krieg bedzie tematem osobnego DLC mogli czuc sie lekko oszukani. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja sie tak czulem Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja bym na razie na spokojnie podchodził do tej informacji. Zawsze jest takie nastawienie przy Season Passie, a jak przychodzi co do czego to potem wychodzą jakieś dodatki, które tam nie trafiły. No chyba, że rzeczywiście padł taki fakt np na PAXie (cały panel tutaj http://www.twitch.tv/pax/c/5039631), to wtedy jak najbardziej się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Claaaaaaap time! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi