Skocz do zawartości

Borderlands: The Pre-Sequel

Gość Zaqair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też czekam z wywieszonym jęzorem. Przechodzę teraz BL2 Syreną od początku i ten niecały miesiąc powinien szybko minąć, a potem to już tylko Athena ;)

Opublikowano

Ja pobawiłem się drzewkami i Nisha mi się nie podoba za bardzo. W pierwszej kolejności Athena potem Wilhelm. Claptrap może dać bardzo radę w coopie, bo jego skille działają na cały zespół. Ale tak jak wspomniałeś, jest bardziej ciekawostką.

Opublikowano

Ja jak sprawdzałem Nishe to olałem lewe drzewko, ten cały Order jakoś do mnie nie przemawia. Nie to co lewe drzewko, ostatni skill The Unforgiven będzie siał spustoszenie, tak przynajmniej wynika z opisu ;)

Opublikowano

Najbardziej mnie ciekawi ostatni skill ze środkowego drzewka, do tego oczywiście rewolwery Jakobs, najlepiej odpowiednik Maggie z 2 :) Fajnie by było jakby zrobili rewolwery podobnie jak w Borderlands 1, o wiele przyjemniej się strzela niż w 2. 

Opublikowano

Rewolwery w jedynce miały o wiele większą celność niż w dwójce. W dwójce nie mają też takiego powera.

Fajnie, że teraz mając 50lvl można wymaksować dwa drzewka.

Opublikowano

Standardowa lista pucharków. Już mam nawet swojego faworyta :D

trophy_bronze.png 360 No Scope - While airborne, spun 360 degrees then got a kill with a Sniper Rifle without using the scope.

• Plusik 1
Opublikowano

W dwójce jest coś podobnego w dodatku AoDK, można wyrzucać przedmioty na stół jako składanie ofiary i niekiedy wyleci coś dobrego. W barze Moxxi też są automaty, gdzie do platyny trzeba trafić 3 znaki Skarbca albo potrójne Eridium.

Jeżeli będzie to działało na podobnej zasadzie to zamiast sprzedawać setki zebranego sprzętu będzie można wyrwać jakiś fajny gadżet.

Opublikowano

A to chyba jest coś podobnego w podstawce. Ten ofiarny dół (piecyk?) w misji odbicia Rolanda (dokładnie to miejscu walki z bossem). Tam gdzie chwalebnie poświęciłem mój jakże cenny żywot dla loot'u ku uciesze publiczności w liczbie trzech...

Opublikowano

Ten piecyk jest mało użyteczny bo działa tylko raz na wizytę w lokacji, a i tak najwięcej co z niego może wylecieć to chyba blue/purple. Na setki godzin grania, użyłem go tylko raz (albo dwa, nie pamiętam) :D