Sedrak 782 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Square ten stół ofiarny w B2 w DLC możesz coś więcej powiedzieć. A co do postaci to jak w poprzednich częściach wybór był dość prosty dla mnie to tu mam duży dylemat. Jednak najbardziej się skłaniam ku Pani Szeryf. Chociaż wydaję mi się bardziej postacią do walki z grupą przeciwników niż np. na Raidy. Cytuj
Square 8 620 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Odpowiedziałem w temacie BL2 Ja nie miałem problemów z wybraniem postaci w dwójce i tutaj też od razu wiedziałem, że będę grał Gladiatorką. Tak w ogóle to mam nadzieje, że TPS będzie do wyrwania za te dwie stówki, bo na razie to widziałem preordery po 219 :confused: Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Gladiatorka IMO będzie chyba wręcz idealna walk 1vs1. Trzeba się będzie przyjrzeć dokładnie, bo w Borderlands ciężko znaleźć czas na ogranie jednej postaci hehe. Oglądając filmy na YT mam wrażenie, że silnik został zoptymalizowany, oby tylko humor trzymał poziom. Rzadko zamawiam pre-ordery i nie wiem czy nie poczekać na recenzje, ale one raczej późno wyjdą.Ogólnie to 200zł, a najlepiej 189 to taka rozsądna granica. Pomijam fakt, że na PC można między 100-140zł i jeszcze z bajerami dostać grę, a nie instrukcją on line, ale płacenie ponad 200zł w Polsce to jakiś obłęd. Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Też bym chciał dorwać za jakieś 180, ale jak nie da rady to trudno, na premierę musi być Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Dajcie znać jak znajdziecie jakąś fajną opcję by zamówić, a tym czasem lecę coś pograć Cytuj
Square 8 620 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Coop czterema Claptrapami. 1 Cytuj
Square 8 620 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Jeszcze dwa tygodnie, ale się dłuży ten czas. Na otarcie łez nowe filmiki. Athena <3 Nie wiem czy wiecie, ale Clapek będzie potrafił wchodzić po drabinie. Trochę lipa :confused: Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 I dalej mam dylemat kim zagrać. Chyba, jednak na Nishę się zdecyduję. Nie wiem jak to u niej będzie z rajdami, ponieważ większość skilli to "Kill Skille",a na drugim miejscu jest na pewnoe Athena. Ta tarcza jak dobrze się ją naładuje potrafi skosić po drodze wszystko jak stoi. Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) Ktoś z Was już zamawiał skądś ? Tak sobie patrzę po cenach, polecam sprawdzić MM @SetoPL wygląda na to że Nisha będzie całkiem dobrym damage dealerem:) Edytowane 9 października 2014 przez messer88 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) Zamierzam kupić wersje z US PSN: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/borderlands-the-pre-sequel-digital-deluxe/cid=UP1001-NPUB31519_00-BLTPSTHEMEDIGITA Myślicie, że nie będę miał problemu, żeby z wami grać? Nie ma chyba na serwerach Borderlands zadnych blokad regionalnych, nie? Aaa, tak BTW. Gearbox na koncu chyba przygotowuje nas, ze 2K Australia przejmuja marke. Pewnie to oni beda robic trojke. Edytowane 9 października 2014 przez Voytec 1 Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Wydaje mi się że bez problemu, w ogóle dobry pomysł, wcześniej zagrasz, a i widzę że dostęp do SP od razu będzie Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Kurde, 280 zl za wersje z Season Passem. Watpie, zeby na polskim sklepie pojawila sie lepsza oferta, a w srode jest ostatni dzwonek, zeby wrzucili pre-ordera. Do tego wiecie, wersja cyfrowa, huehuehue Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Oferta dobra, swoją drogą szkoda że nie zrobią tak jak w przypadku Bioshocka Infinite, i dadzą SP za free z grą przy premierze Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 @SetoPL wygląda na to że Nisha będzie całkiem dobrym damage dealerem:) Też mam właśnie takie wrażenie. Bardzo mi się spodobał moment kiedy miał aktywowany skill przez tam prawie 10 sekund i wycinał wszystko jak leci Obstawiam, że dorzucą trochę fajnych pistoletów, bo w końcu mają postać bardzo pod nią zrobioną. Mam nadzieję, że będzie mi dane zagrać 17 z czystym sumieniem Najgorsze jest to , że na grudzień/luty planowałem kupić PS4 i nie wiem co teraz pocznę Cytuj
Square 8 620 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Kupisz jak któreś BL wyjdzie na czwórkę Też mam nadzieje, że uda się wyrwać swoją kopię przed weekendem. Nie mogę się doczekać aż pokieruję Atheną. Cytuj
Square 8 620 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Kody do wykorzystania przez pierwszy tydzień po premierze gry. Ciekawe co odblokowują Xbox 360: KKK3J-T66J3-FZH3X-KFJJ3-JSF6R PlayStation 3: KKK3J-T66R6-HTF5T-SBKJ3-JSFRJ PC/Mac/Linux: KKK3J-T66R5-BXC3T-JBJJ3-JSF9T "...buttstomp near, buttstomp far, buttstomp in your hover car, buttstomp here, buttstomp there, buttstomp freakin everywhere." https://www.youtube.com/watch?v=dXeGWRHamKo 3 Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Ahaaa więc te koktajle Moxxi to takie chwilowe buffy, całkiem fajny pomysł Jak myślicie, będzie jakiś skin za save z 1/2 ? Cytuj
Square 8 620 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Na pewno coś dorzucą za sejwy, skin jest raczej pewny, może jakaś dodatkowa broń itp. A drinki dają dłuższy efekt, chyba wspominał o 30 minutach w filmiku jeżeli dobrze kojarzę. Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Ja bym chciał te pecetowe mod skiny. Hehe, większkość zamiast łapać rzadki loot tylko gapiliby się na tyłek, a ja zgarniałbym profit. BTW, te nietoperze wyglądają jak Zubaty/Golbaty. I mam pomysł na trofik: "gotta catch 'em all" (zdobyć granat w kształcie pokeballa i cisnąć nim w potworka). Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Square właśnie chciałem ten kod wrzucić Ja na Wiedźmina czekam. Dwójkę widziałem u kumpla i dla mnie ta gra po prostu wymiata. W sumie dla trójki kupuje konsolę, bo nie chce mi się w nowego PC inwestować, choć mam duży dylemat Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Just in case you're not enough hyped Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Porozglądałem się za pre orderem i znalazłem kopię poniżej 200 zł (dokładnie to 189pln) tylko, że w opisie jest tytuł plus 4 gratisy (gdzie gratisami są 4 nakładki na analogi do pada). Mnie to jest tak potrzebne jak stringi dziwce ale nie wiem co z tym dlc dodawanym do pre ordera. Pytam więc czy we wszystkich przedpremierowych zamówieniach jest ten dodatek "shock drop slaughter pit"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi