Square 8 710 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Też aktualnie latam z Maggie wyrwaną z mielenia. Grinder to świetna sprawa jeżeli chodzi o pozyskiwanie nowych legend, ale żeby miało to miejsce to trzeba ich trochę pofarmić. Mogli by dodać jakieś raid bossy Świetny FanArt 1 Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Jeeeny, lookam na te challenge, ktore trzeba zrobic do trofka/aczika i jeden z grinderem lekko przegiety jest. Mam na mysli wygrindowanie 20stu luneshine weapons. Jest na nie slosob. Nalezy miec trzy giwery tego samego rodzaju, np smg, TEGO SAMEGO PRODUCENTA i oczywiscie tego samego koloru. Procz tego milion moonstones i jechane. Skutecznosc stuprocentowa. Ja ubijam Iwojire na normalu i pomalu pcham tego challenge'a do przodu, ale zmudne to to jak wuj. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Ja ma na koncie obecnie 500 kamieni. Łatwo wpadają. Gorzej z giwerami. i miejscem w plecaku. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Trzy legendy plus 100+ kamieni za każdym razem dawało mi Luneshine. Wychodzę z założenia, że jak ma nam wypaść pomarańcza to z kamieniami zawsze będzie dodatkowy bonus. Farmer, prawda. Mogli by dodać nowe rzeczy na czarnym rynku, bo ja wykupiłem wszystko zanim skończyłem fabułę na normalu Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Ja też. Gdzieś jest już jakiś zestaw przepisów do grindera? Nie chodzi mi o regółke co i jak grindować ale o konkretny zestaw gunów do mielenia i otrzymany efekt. Właściwie im bardziej zagłębiam się w grę tym mocniejsze mam wrażenie, że gra jest uboższa względem dwójki. Nie ma tak zróżnicowanych przeciwników, postacie już nie są tak fajnie nakreślone plus większość już znana z poprzednich części i dodatków. Fakt jest sporo innowacji ale nie oszukujmy się, coś jest nie teges. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Tutaj masz rozpiskę co i jak http://borderlands.wikia.com/wiki/Grinder Na pomarańcze są dwa pewne sposoby. Cytuj
first99 5 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Chcę wrzucić do grindera 2 excalibastardy i jakiś randomowy fioletowy niebieski pistolet (odpowiednio: lvl 12,40,40). Grinder nie przyjmuje identycznych broni, czy różnica poziomów za duża? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Jak dla mnie wina leży po stronie Excalibastard. Jako, że nie ma możliwości aby wypadł nam on z Grindera to może nie można go użyć. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Eh żałuję że nie kupiłem tych WTFów jak miałem okazję, ponoć da się teraz mielić też 3x legendy Oz kity i tarcze. Mogliby dać maszynę do grania za te kamyki, jak nic nie mielę co chwilę mam full a tak by było jakieś zastosowanie dla nich. Zacząłem sobie grać Wilhelmem, wg mnie to ma chyba najlepsze teksty. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Messer ile już masz godzin na liczniku z podziałem na postacie? Jak chcesz stracić trochę kamieni to kup kilka koktajlów od Moxxi E: widzę, że nie masz jeszcze trofika, to na TVHM stracisz 160 kamieni w kilka sekund. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Najwięcej pewnie na Nishy, to się sprawdza dołączając do czyjejś gry jak w 2 ? W sumie nie wiem czy chce to wiedzieć po premierze to parę dni zarywałem nocki. Jak obczaję napiszę. Koktajle kupuję tylko ten do DMG i regeneracji HP, na wbicie trofeum jeszcze czas. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Excalibastarda nie mozna zmielic. Wczoraj bawiac sie grinderem dostalem az cztery low level legendaries z fioletowych broni i gadzetow. Zaczynam sie lekko przekonywac do tej maszyny choc caly czas uwazam, ze zabija gameplay i to co faktycznie powinnismy robic w grze spod szyldu Borderlands - farmic bossow. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Zgadzam się, ale dopóki nie dadzą do farmienia wszystkich kluczowych postaci to nie da się inaczej. Jak inaczej chciałbyś zdobyć Sukę? Skoro wypada z kolesia, którego zabijamy w pobocznej misji, a później się nie respawnuje? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Mam ja w wersji bladed/cryo od jakiegos hojnego kolesia, ale fakt, ciagle dashboardowanie przyprawiloby mnie o spazmy. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 No widzisz, a ja z swój pierwszy egzemplarz wyrwałem z Grindera Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 (edytowane) Jak tak z godzinkę podashboarduję, bo więcej to zazwyczaj nie mogę, to rzadko kiedy mam item który chce, ale za to zawsze coś trafię w vendorach, w Concordii całkiem ich sporo. Wczoraj w końcu znalazłem Celestial lawbringera +5:) Nie ma czego farmić za dużo jak na razie, Sentinel sporo czasu zajmuje droga, a nie chętnie coś rzuca. Nel i układanie tych literek jeszcze gorzej wypada czasowo. Zostaje Iwa no i Felicity, quasar zawsze się przyda a i po drodze do niej są i vendory jak i skrzynie. Edytowane 15 listopada 2014 przez messer88 Cytuj
first99 5 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Pytanie żółtodzioba: co to dashboardowanie? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Farmisz jakis item, ktory mozesz dorwac od przeciwnika, ktory sie nie respawnuje i w razie niepowodzenia wychodzisz do dashboardu konsoli, zeby zapobiedz save'owaniu. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Z tego co wiem nie można grindować specjalnych/rzadkich broni (czyli tych z czerwonym komentarzem). Excalibastard się do nich zalicza.. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Każda legenda ma czerwony tekst Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 A to coś się mi pochrzaniło Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Jak zrobić w grinderze złote class mode dla Nishy ? a ogólnie to tochę zawiedziony jestem tą częścią. Mam nadzieje, że dodatki uratują tak na prawdę grę. Marzy mi się taki np. z Star Wars, Mass Effect, Star Trec. Idealnie by pasował w klimat tej części. Jak na razie jak zobaczyłem ,że dodatek z Jackiem jest zaliczany do season passa to śmiech na sali. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Class modów się nie da wymielić. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Da się wymielić COM, ale nie legendarne Btw, wczoraj robiłem jakiegoś pobocznego questa i jak go pobierałem to jako nagroda było 20k expa, ale w momencie jak go oddawałem to exp wzrósł do 36k. Mieliście tak może? Nie spotkałem się z czymś takim w BL2. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Może to jakiś quest co miał opcjonalne zadania i jak je wykonałeś to dlatego więcej expa w nagrodę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi