Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 Ja nie gralem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 4 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 1.Pytanko odnośnie trofeum That Helped, Right? Zostało mi do zrobienia Nonsensical Sacrifice Claptrapem. Jakieś wskazówki jak tego dokonać? Odpalam 2 postać, ginę, claptrapem włączam vaulthunter.exe i Nonsensical nie chce wpaść po jakichś 100 próbach. Ze skilli mam tylko Best Buds 4 Life i Through Thick and Thin (dla szybszego cooldown). Komuś się to udało? 2. Szukam także kogoś, kto by pomógł zrobić Sub-Level 13 (z dodatkowym padem) do trophy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 4 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 Mi to wpadło normalnie podczas gry we dwie osoby i ten tryb jak dobrze pamiętam to odpalił mi się może z 3 razy przez jakieś ~20 leveli. Próbuj dołączać do randomowych gier z jak największą ilością graczy i pewnie Ci się uda w końcu. A co do Sub Level 13 to nie mam aktualnie swojej kopii gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 4 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 Ok, wpadło. Metodą prób i błędów. Jakby ktoś chciał wiedzieć jak to: Concordia, drugi gracz się zabija (granat, bazooka - obojętnie). Claptrapem zdjąłem z wyposażenia swoją tarczę, zbiłem swoje hp do około 15%, podszedłem blisko postaci która jest w Fight For Your Life i nie ożywiając jej wciskasz R2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 Ma ktoś czas żeby pomóc przy trofeum związanym z Sub-Level 13 gdzie trzeba przejść misję w 4 osoby (mam 2 pada). Ten tydzień (15-19.II) od 15.00? Claptrap 25 lvl, VHM. Czytałem że wystarczy przejść w 4 osoby tylko Sub-Level 2, ale dla spokoju wolałbym zaliczyć obie. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 Jak to jest z grinderem? To co wypada ma level taki jak najslabsza czy najlepsza (najwyzszy level) przemielona bron? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 Średnia z tego co mielisz, dlatego najlepiej wrzucać bronie na swój level, ewentualnie +1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Dzieki. A skad brac zlote klucze? Wszystkie z tego tematu sa nieaktywne, znajda sie jeszcze jakies dzialajace na 360? W ogole podoba mi sie drop legend w tej czesci. W dwojce po skonczeniu normalu nie mialem zadnej, tutaj na 22 lvl mam caly ekwipunek oprocz class moda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Polecam śledzić kody na twitterze https://twitter.com/dgshiftcodes oraz zassać aplikację Shift Code Notifier https://play.google.com/store/apps/details?id=xibergy.com.shiftcodesbl2&hl=pl Do tego jest co najmniej kilka stron z aktywnymi kodami, wystarczy wpisać w google 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 26 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2016 Gurwa oczywiscie musialo sie cos zje.bac. Dolaczylem do goscia w matchmakingu, bo chcialem sobie troche podbic level, zrobilismy ostatnia misje i oczywiscie po powrocie nie pokazal mi sie ten wybor czy chce pominac to co zrobilem w co op tylko mam zaliczana ostatnia misje i chu. Da sie to jakos cofnac? Sam bylem chyba na przedostatniej (walczylem z tym odrzutowcem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 26 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2016 Nie da rady, bo to fragment ostatniej misji. Ale to Ci w niczym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Czy grywa ktoś jeszcze na PS3? Postanowiłem wrócić i grę splatynować i potrzebuję pomocy w trofeach za coop, a przede wszystkim do misji Sub Level 13. :) Wszyscy przenieśli się na PS4 czy są jeszcze dobre dusze które mają PS3 i są chętne pograć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Mogę pomóc :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Ma ktoś ochotę pograć na PS3 i min pokonać że mną ostatniego bossa w Claptastic Voyage? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Teoretycznie mogę pomóc, ale powiedz czemu grałeś na trójce skoro Kolekcja od dawien dawna jest w super niskich cenach? Jaki lvl, postać i poziom gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Bo nie jestem fanem remasterow mając dana grę w kolekcji. Dla mnie Borderlandsy to gry poprzedniej generacji i nie lubię dublować gier. Wiem że musiałbym je tez splatynowac a przy wszystkich grach nie ma na to czasu. Gram Athena 34 lvl, normal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Luz skoro tak wolisz Właśnie sobie uświadomiłem, że nie mam dodatków do TPS na Chlebaku więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi