first99 5 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) I jeszcze jedna fajna sprawa: lokacje, gdzie jednocześnie jest niska grawitacja i atmosfera. Edytowane 27 Marca 2015 przez first99 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Coś tam chwilkę pograłem - Nisha 6lvl. Czy gra czymś zaskakuje, czy jest to po prostu Borderlands 2? Te hopki to totalna padaka, ileż razy zginąłem, bo źle wymierzyłem odległość i wylądowałem w lawie, ocierając się o krawędź.... Na razie szału nie ma - ciężko nie odnieść wrażenia, że gra to po prostu większy dodatek do ostatniej odsłony (jeszcze ta absurdalna cena na premierę ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Graj dalej. Jest lepiej. Te nowe bronie bardziej przypominaja mi seraph weapons z dwojki. Error code to nic innego jak "bonus" przy losowych przeladowaniach, ktory sprawia, ze pukawka ma wiekszy power i zamiast seriami wypluwa po kilka pociskow w formie jednego. Znalazlem tych giwer z dziesiec. Podszedlem do DLC na UVHM. Alez sie nawpienialem przy bossach. Gdybym nie postaral sie o wszystkie elementy Bullpup'a nigdy bym go nie skonczyl. Psychodeliczny charakter tego dodatku to glowna atrakcja. Bawilem sie calkiem niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ile bossów jest w tym nowym DLC ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Yap, kim przechodziłeś? Zapodaj drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 W sumie jest ich dwoch, ale sa trzy tluste walki, a jedna z nich ma dwie fazy. Jest jeszcze podboss, ale nie powiem jaki. Gralem Wilhelmem (drzewko jutro bo zaraz lece do pracy). Nie potrafie wystarczajaco podkreslic jak bardzo za(pipi)istym SMG jest Fridgia (mission item za zadania Tissier'a). Zawsze strzelam z biodra przez co eliminuje burst effect. Rewelka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
first99 5 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Akurat z errorami random jest całkiem ciekawy, jeden pistolet dostał raz upgrade'a, że strzelał niczym Dahl wypluwał kilka strzałów pod rząd, niczym Dahl, innym razem strzelał trzema strzałami naraz tworząc trójkąt. Dotarłem do bossa końcowego, na razie prowadzi 2-0, ale wieczorem mu nie odpuszczę. Poprzednie potyczki Ateną poszły całkiem gładko (combo zx-1 + oxidizer niszczy nawet tarcze dosyć szybko). Jest jakiś raid boss, czy po prostu ten ostatni w mocniejszym wydaniu, tak jak Sentinel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nie ma "mocniejszego wydania". Po prostu sie respawnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
first99 5 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Może to i dobrze, bo starcie z nim do lekkich nie należało Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wbiłem 50lvl, przeszedłem (no prawie*) TVHM i mogę z czystym sumieniem zapomnieć o tej grze. Zwykły odgrzewany kotlet, ogromny regres w stosunku do kapitalnej dwójki. Gra jest niezwykle monotonna, mało przeciwników, słabi bossowie, bronie z poprzedniej części. Po ukończeniu fabuły latamy po sklepach, ewentualnie mielimy ekwipunek w maszynce - jednym słowem nuuuda. Gra powinna się nazywać Boringlands The Pre-Sequel. * - ostatnia misja mi się zbugowała, nie mogę kontynuować zadana. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Post po postem, ale jest prośba. Pomoże ktoś z tym durnym trofikiem z Sub-Level 13? Jako fan serii chciałem wbić platynę i z czystym sumieniem zapomnieć o gierce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jak będzie komplet to pisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Też pomogę, piszcie kiedy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Same here... I tak muszę zaktualizować łatkę więc chętnie pomogę. Daj znać kiedy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dzięki, Panowie - dam znać jutro, bo jeszcze muszę dojść na UVHM do misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Fajny wypad na Elpis. Patcha ściągałem i ciekawiło mnie co się zmieniło. Na dzień dobry z automatu złapałem Sledge's Shotty, a z grindera wypadł celestial class mod dla Nishy (po +5 i 40% cooldown rate). Nice. Edytowane 9 Maja 2015 przez Farmer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Działamy, Panowie? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
first99 5 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ogólnie podwyższyli jakiś czas temu drop rate legend, miało trwać miesiąc, ale trwa nadal i chyba tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Działamy, Panowie? :> Idę odpalić konsolę, bo widzę, że jest odpowiednia ilość osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) ok też już jestem. Zdążyłem? Chyba nie.... Edytowane 9 Maja 2015 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Wielkie dzięki wszystkim. Musiałem spadać, bo akurat mi się Dzidziuś obudził Cytuj Odnośnik do komentarza
morales-kks 6 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Słuchajcie jestem całkowitym Noobem jeśli chodzi o świat Boarderlands - gracze/graczki? około 25-35 Ktoś mnie oprowadzi po świecie? Edytowane 30 Maja 2015 przez morales-kks Cytuj Odnośnik do komentarza
bickamil5 23 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 @morales jeśli chcesz pograć w pre-sequela wyślij mi zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Słuchajcie jestem całkowitym Noobem ... około 25-35 Z takim levelem to albo kończysz, albo dawno skończyłeś grę Cytuj Odnośnik do komentarza
yuby2002 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Siemanko!!! Borderlands 1i 2 wraz dlc pokonane teraz od paru dni pre sequel cena spadła to kupiłem, widziałem na YouTube że gostek latał na dronie gdzie można go zdobyć. Pozdrawiam Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi