Opublikowano 20 września 201410 l Ja też czekam z wywieszonym jęzorem. Przechodzę teraz BL2 Syreną od początku i ten niecały miesiąc powinien szybko minąć, a potem to już tylko Athena
Opublikowano 20 września 201410 l Ja wezmę chyba Nishę. Claptrap to ciekawostka, którą sprawdzę w późniejszym czasie.
Opublikowano 20 września 201410 l Ja pobawiłem się drzewkami i Nisha mi się nie podoba za bardzo. W pierwszej kolejności Athena potem Wilhelm. Claptrap może dać bardzo radę w coopie, bo jego skille działają na cały zespół. Ale tak jak wspomniałeś, jest bardziej ciekawostką.
Opublikowano 20 września 201410 l Szczerze powiedziawszy nie przyglądałem się za bardzo Wilhelmowi. Postudiuję trochę przy drzewkach w końcu mamy jeszcze w pizdu czasu na decyzję.
Opublikowano 20 września 201410 l U mnie na 1szy ogień Nisha, później Wilhelm/Athena. Też się trochę pobawiłem drzewkami: http://bit.ly/1uN2z8i
Opublikowano 20 września 201410 l Ja jak sprawdzałem Nishe to olałem lewe drzewko, ten cały Order jakoś do mnie nie przemawia. Nie to co lewe drzewko, ostatni skill The Unforgiven będzie siał spustoszenie, tak przynajmniej wynika z opisu
Opublikowano 20 września 201410 l Najbardziej mnie ciekawi ostatni skill ze środkowego drzewka, do tego oczywiście rewolwery Jakobs, najlepiej odpowiednik Maggie z 2 Fajnie by było jakby zrobili rewolwery podobnie jak w Borderlands 1, o wiele przyjemniej się strzela niż w 2.
Opublikowano 20 września 201410 l Rewolwery w jedynce miały o wiele większą celność niż w dwójce. W dwójce nie mają też takiego powera. Fajnie, że teraz mając 50lvl można wymaksować dwa drzewka.
Opublikowano 20 września 201410 l Może jak podniosą level cap to i 3 się da Dobrze że już bliżej niż dalej do premiery, nie mogę się doczekać
Opublikowano 20 września 201410 l Jak podniosą znowu do 72 poziomu to "wymaksujesz" trzy i jeszcze kilka punktów zostanie (3)
Opublikowano 20 września 201410 l Trzech takich "wymaksowanych" w lokacji i rozpierdziel w nieważkości
Opublikowano 27 września 201410 l Bekowa akcja z tym granatem. "Jeff you the dumbest boy in the world" xD
Opublikowano 28 września 201410 l Na PSN profiles jest już lista trophy z TPS: http://psnprofiles.com/trophies/2896-Borderlands-The-Pre-Sequel
Opublikowano 28 września 201410 l Standardowa lista pucharków. Już mam nawet swojego faworyta 360 No Scope - While airborne, spun 360 degrees then got a kill with a Sniper Rifle without using the scope.
Opublikowano 28 września 201410 l Też mi się podoba, ciekawi za to Moxxi's Sampler i Expensive Taste , szczególnie to 2gie może być mocno randomowe, chyba że za wrzucanie legend z grindera też taka wypadnie
Opublikowano 28 września 201410 l Ja tam bym się tym nie przejmował zbytnio Stworzyłem osobny temat dla pucharków http://www.psxextreme.info/topic/107931-borderlands-the-pre-sequel/
Opublikowano 28 września 201410 l Fajne to może być jakby tak działało, w 2 czasami trafią się legendy których się nie używa - tak to wrzucamy do grindera i może akurat jakaś konkretna by wypadła
Opublikowano 28 września 201410 l W dwójce jest coś podobnego w dodatku AoDK, można wyrzucać przedmioty na stół jako składanie ofiary i niekiedy wyleci coś dobrego. W barze Moxxi też są automaty, gdzie do platyny trzeba trafić 3 znaki Skarbca albo potrójne Eridium. Jeżeli będzie to działało na podobnej zasadzie to zamiast sprzedawać setki zebranego sprzętu będzie można wyrwać jakiś fajny gadżet.
Opublikowano 28 września 201410 l A to chyba jest coś podobnego w podstawce. Ten ofiarny dół (piecyk?) w misji odbicia Rolanda (dokładnie to miejscu walki z bossem). Tam gdzie chwalebnie poświęciłem mój jakże cenny żywot dla loot'u ku uciesze publiczności w liczbie trzech...
Opublikowano 28 września 201410 l Ten piecyk jest mało użyteczny bo działa tylko raz na wizytę w lokacji, a i tak najwięcej co z niego może wylecieć to chyba blue/purple. Na setki godzin grania, użyłem go tylko raz (albo dwa, nie pamiętam)
Opublikowano 28 września 201410 l Trofea wydają się być naprawdę przyjazne. Cóż, kolejna obowiązkowa platyna do wbicia.
Opublikowano 30 września 201410 l Chciałem żeby premiera była jak najpóźniej by mieć z kim brać w B2, a teraz nie mogę się doczekać Widzę, że ekipa będzie przednia, a nie chcę znowu być w tyle ze wszystkim.