EvilGucio 17 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Witajcie! Posiadacze XO biegają po polu bitwy już od Marca a teraz nadszedł czas na poczciwego X360. Dzisiaj premiera i po ograniu paru mapek jestem zadowolony a głównie z tego, że nie jest to badziewny port obcięty z każdej możliwej strony a bardzo dobrze zoptymalizowany produkt pod starszą maszynkę Microsoftu. Gra śmiga naprawdę płynnie, rozwałka jest przednia choć mało ''skillowa'' i przynosi sporo radości lecz czasami chaos jest zbyt wielki i wśród skaczących, biegających po ścianach graczy, ładujących z rakiet mechów i plątających się nam pod nogami piechurami (SI) - ciężko się odnaleźć Ale do podobnego tempa rozgrywki przyzwyczaił nas już Call Of Duty dlatego w Tintafll odnajdzie się każdy miłośnik radosnego fragowania. Podobnie jak w CoD'zie mamy podział na klasy i możemy je ustawiać według własnych preferencji ale nie ma co się o tym rozpisywać bo chyba każdy wie o co chodzi. A jakie są wasze odczucia? Skusił się ktoś w dniu premiery? Edytowane 11 kwietnia 2014 przez EvilGucio Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Nie spodziewałem się, że to będzie tak dobrze śmigało na X360. Ta gra w sumie wygląda jakby była krojona pod tą konsolę od początku. Co do rozgrywki może to tylko ja, ale czuję tu ducha Unreala. CoD nawet nie stoi obok tej gry w moim odczuciu. Naprawdę warto sprawdzić jeżeli ktoś odkłada zakup XBOX ONE. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Jak ktos chce razem pograc to zapraszajcie na live - QvstraPL. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 No to możemy dzisiaj zebrać ekipę do grania Mój GT: Darth Krizz Cytuj
popeqPL 21 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 (edytowane) Ja swoją kopię dorwałem już w czwartek i nie ukrywam, że gram bez opamiętania. Nareszcie odstawiłem wielbione przeze mnie Gearsy 3 i spokojnie ogrywam Titanfall. Jeśli chodzi o moje odczucia to jestem mile zaskoczony poziomem grafiki i dynamiką rozgrywki (fps) na 360 - mówcie co chcecie posiadacze XO, ale w ferowrze walki wszelkie róznice w grafice i tak schodzą na drugi plan. Brak singla trochę boli, bo mimo wszystko lubię przed multi wejść w klimat poprzez jakieś story. Tutaj pozostaje od razu multi szał. Zgadzam się z opiniami, że czasami dzieje się tak wiele, że jakakolwiek inna strategia poza "Seek and Destroy" schodzi na drugi plan. Osobiście upodobałem sobie snajperkę i w tej grze, naprawde jest z takeigo stylu sporo zabawy (combo: ukazywanie wrogów za ścianami + snajperka + szybki bieg nie pozostawia szans :-) Chętnie pogram z większą ekipą, dlatego jesli ktoś ma ochotę to wysyłać zaproszenia na "popeqPL" - gram codzień od 18:00 do 21:00 :-) pozdro Edytowane 14 kwietnia 2014 przez popeqPL Cytuj
SkfarekPL 0 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Opublikowano 24 kwietnia 2014 WOW super fajna gra, mam tylko jedno ALE. jak może nie być opcji instalacji na dysku:-/ co by to zmieniło? strasznie nie lubię tego dźwięku suwanego lasera. szczególnie w grach online gdzie cały czas się doczytuje. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Zapewne potrzebowali jednoczesnego streamowania danych z dwóch źródeł żeby to jakoś śmigało na X360. Stąd brak instalki normalnej. Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Jest ktoś chętny do wspólnego grania? Mój nick: koczownik85 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi