ireniqs 3 025 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Pograłem trochę wczoraj i szczerze mówiąc gra kompletnie mi nie podeszła. Nie podoba mi się nawet pomimo tego że lubię gry muzyczne. Jakieś to strasznie nijakie, więc usunąłem i wracać nie mam zamiaru. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 to jest genialne !!!!!!!!! duchowy nastepca tempest2000, trzeba sie nauczyc grac i potem czlowiek odplywa Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Ficuś i reszta- jak Wam się tak podoba TxK sprobójcie koniecznie Child of Eden (PS3), następca REZ'a. Gra jest genialna i mega trudna na platynę ale pochwalę się- zrobiłem ją jako trzeci Polak (zaraz po Tiduchu) i 41 na świecie . W PSNProfiles platyna jest w tym momencie ultra rare 0,97% i ma ją 107 osób, polecam W TxK na pewno zagram. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Niezła gra TxK ale do Reza to jej daleko. Nie ta liga w ogóle niestety. Kupię PS3 dla kilkunastu zaległości to sprawdzę tego CoE :-) Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 (edytowane) Gra jest ostro fazowa, faktycznie granie po ciemku ze słuchawkami na uszach, z 200% dźwięku daje radę. Ostra faza i wczuwka. Sama gra? dość interesująca, w Tempesta nie miałem nigdy przyjemności zagrać, więc to moje pierwsze spotkanie z takim "gatunkiem". A jak się gra? zadziwiająco dobrze i wciągająco! Sterowanie intuicyjne, responsywne i proste, gameplay z pozoru prosty, jednak dość szybko przestaje się ogarniać. Graficznie nie powala, ale na OLEDzie i tak wygląda super, wybuchy kolorów, nagłe ich zmiany itd. itp. - zdecydowanie to nie gra dla epileptyków. Soundtrack? Nie pomyślałbym, że takie techno/electro/(pipi)wieco mi się spodoba, ost naprawdę daje radę <3 Doszedłem do 16 levela, wpadły po drodze 2 trofea i... na pewno kiedyś do niej wrócę, w przerwie od "większych" tytułów. Ba, pewnie nawet dziś przed snem zagram ^_^ 7/10 Edytowane 7 września 2014 przez Rayos Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 jakby kogos interesowalo to wlasnie Minter wypuscil demo txk na pc, ktore obsluguje ocullus rift https://forums.oculus.com/viewtopic.php?f=42&t=19321 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi