Mejm 15 363 Opublikowano 18 maja 2015 Autor Opublikowano 18 maja 2015 Dobra dopa wygrala trzecia edycje hell's kiczyn. Ale sam program to taki teatr, ze az nie dalo sie ogladac i musialem sie zmuszac. A sekwencja otwierajaca to w ogole taka zenada, ze szkoda slow. Niestety bedzie kolejna odslona ;/ 1 Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 Ja ostatnio przez przypadek trafiłem na to, pierwszy raz. Myślałem, że ci kucharze to aktorzy, coś jak Trudne Sprawy. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 18 maja 2015 Autor Opublikowano 18 maja 2015 No slabe to bylo wszystko w ch.uj. Pomijam scenki jak rozmawiali, ze cos by sobie zjedli a potem kamera trzaskala zblizenia na piekarnik mastercooka czy innego dziada, bo to juz w ogole byl plastik. Dobrze szpece od marketingu ich podobierali, samych mlodych, nastarszy 28lat Takze nie dziwne, ze sie wciaz klocili (laska ze slunska napier.dalajaca gwara xD). Niektorych mi bylo az zal, ze ich rola od poczatku jest skrojona na statystow. Jedynie czego w tej edycji pozazdroscilem to nagrody jaka byla mozliwosc pojezdzenia z Czerkawskim na lodzie. Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Mejm widziałeś tego karła w Hells Kitchen? To był jakiś karzeł, czy chory typ, czy dzieciak? Bo przełączałem i natrafiłem, obejrzałem parę minut i wyłączyłem. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 9 września 2015 Autor Opublikowano 9 września 2015 Koles ma 26 lat. Nie wiem o co biega (pewnie jakas choroba) ale szybko go nie wypier.dola bo w scenariuszu pewnie zapisane, ze jego tajemnica przyciaga widzow. Przynajmniej poprawili czolowke ale kur.wa ryklem gromko jak w nagrode typy najpierw oprowadzenie po kuchni amaro (reklama) a potem na jakims molo/miejskiej plazy gibali sie do weekendu i jej tanczacej dla niego (tez reklama). Tak slaby teatr przy product placement jest chyba jedynie u dowbor co domy odnawia. A ja znow ogladam to go.wno, po raz czwarty :| Na szczescie dzis 5y top cheff, moze sie odtruje. Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 No właśnie oglądam topchefa, nuuuuddddddyyy. Amaro już tu nie ma? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 12 września 2015 Autor Opublikowano 12 września 2015 Czemu nudy? Bo sie nie wyzywaja i potrafia cos ugotowac? Amaro jest, tylko teraz jakos porozdzielali jury. Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Jak pokazali finalistów z poprzednich edycji, to tych starych pamiętam najbardziej. Pierwszy sezon chyba najlepszy, nowe, nie wiedziałem czego się spodziewać. A babkę co wygrała czwarta edycję nawet nie kojarzę, bo czwarta edycja już mnie nudzila. To wszystko już było:/ Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 (edytowane) Rozyebał tym sprawdzaniem miękkości ciasta. ech, te literówki Edytowane 13 września 2015 przez Metoda Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Mejm, nie zastanawia Cię, czemu w tvnie tak dużo obcokrajowców w tych masterchefach? Wczoraj tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że TVN został sprzedany amerykańskiej firmie i teraz tak wspierają te multikulti. Nie wspomnę o "biednych, schorowanych imigrantach". #teoriespiskowe Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Akurat w Polsce media mają to do siebie, że byle jaki obcokrajowiec robi furorę w TV. Był gdzieś tam kucharzem w knajpie przy autostradzie, przyjechał do Polszy, zakręcił się i już jest gwiazdą telewizji śniadaniowej czy obieraniu ziemniaków. Może trochę to przejaskrawiłem, ale mechanizm jest podobny Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Mejm, nie zastanawia Cię, czemu w tvnie tak dużo obcokrajowców w tych masterchefach? Wczoraj tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że TVN został sprzedany amerykańskiej firmie i teraz tak wspierają te multikulti. Nie wspomnę o "biednych, schorowanych imigrantach". #teoriespiskowe Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 (edytowane) Wczoraj miałem trochę fazę i różne dziwne myśli, ale pierwszy raz słyszałem piszczenia przy wywiadach. Jakie piszczenia spytacie, ano te, przy wybieraniu poziomu "ognia" z kuchenki elektrycznej. Kur** tyle edycji oglądam i nigdy tego nie słyszałem, aż do wczoraj, co chwile pik, pik, pik. Aż strach pomyśleć, jak dziś będzie mi się oglądało Top Model Edytowane 21 września 2015 przez grzybiarz Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Pewnie wbijesz aczika nirvana oglądając jakiegoś typa w slipkach Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 22 września 2015 Autor Opublikowano 22 września 2015 Mejm, nie zastanawia Cię, czemu w tvnie tak dużo obcokrajowców w tych masterchefach? Wczoraj tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że TVN został sprzedany amerykańskiej firmie i teraz tak wspierają te multikulti. Nie wspomnę o "biednych, schorowanych imigrantach". #teoriespiskowe Nie ogladam tvn i ichniego MC. Po polsatowskiej siece w HK juz tylko meliska i stare gierki na psx coby mile chwile dziecinstwa przywolac. A obcokrajowcy zawsze sie beda sprzedawac. Cos jak z polkami, przyjedzie brudas, ktory u siebie banany sortowal to tej juz sie rodzic zachciewa. Pamietacie europa da sie lubic? Angol byl strazakiem u siebie a pl gwiazda. Choc przyznac trzeba ze dawalo sie to jeszcze ogladac i fajne ciekawostki opowiadali. Fin najlepszy. Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 (edytowane) Najgorszy był Steffen Muller - w sumie dorabiał sobie także jako lektor książek do j. niemieckiego Der Die Das. Edytowane 22 września 2015 przez grzybiarz Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 22 września 2015 Autor Opublikowano 22 września 2015 Mnie najbardziej wku.rwiala ta polka urodzona we francji. Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 (edytowane) Mejm, no nie gadaj, że przestałeś oglądać te kulinarne show. To z kim będę wymieniał opinie? Hells Kitchen nie oglądaj, bo to kiła, ale Ugotowani, czy Top Chef/Master Chef ok. Lubię odpalać do obiadu/kolacji. Właśnie obejrzałem kawałek do kolacji HK i ten karzeł obrzydzał mi jedzenie. Jeszcze pokazali jak typ tańczy z jakąś laską. Załamałem się. Edytowane 22 września 2015 przez grzybiarz Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 23 września 2015 Autor Opublikowano 23 września 2015 Karzel >>>> gesler. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Epic meal time, robią już od dłuższego czasu serię Handle it, gdzie robią dania dostępne dla wszystkich a nie 921389022139 kalorii i 2183721931823213 kg tłuszczu w hamburgerze. np. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 a propo food emperora xd Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 5 października 2015 Autor Opublikowano 5 października 2015 Mnie najbardziej wku.rwiala ta polka urodzona we francji. No i zgadnijcie kto w tym tygodniu w kuchni lidla xD. I jeszcze to nazwisko ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi