Opublikowano 10 listopada 20159 l http://player.pl/programy-online/ugotowani-odcinki,133/odcinek-10,S09E10,55070,ogladaj.html Jutuberzy w ugotowanych.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Jego polski z każdym odcinkiem jest coraz lepszy "Nawet ten ku.rwa Roman Polański by do Ameryk wrócił i kutasem tylko by spróbować ten deser dobry" - to mnie przekonał Edytowane 23 grudnia 20159 l przez Metoda
Opublikowano 23 grudnia 20159 l ja pierdziele: cukier, naleśnik, cukier, naleśnik, cukier, cukier, sok, lody.Końcówka zawsze taka wyniosła, koleś jakby zaraz miał eksplodować z podniety
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Autor "Ja ci pokarzem jak zayebista maszyne na lody zrobic!" "No nie jest zayebista, jest ch.ujowa ale funkcjonuje"
Opublikowano 25 grudnia 20159 l "teraz będziemy robić lody, ostatnio powiedziałem robić loda to sie ze mnie śmieli, a ja tylko loda chciałem"
Opublikowano 2 marca 20169 l ja jestem ciekaw co mysli sobie jego rodzina jak on tak drze ryja do nagran. Edytowane 2 marca 20169 l przez Najtmer
Opublikowano 9 kwietnia 20168 l Jak zawsze pomysłowy przepis. Mam nadzieję, że nie zabraknie mu pomysłów jak temu "siemanko witam w mojej kuchni", którego na początku też siędobrze oglądało. A teraz jakoś słuch o nim zaginął, chyba po tej akcji z tatarem od Sokołowa? Podobno miał zakończyć działalność na YT?
Opublikowano 9 kwietnia 20168 l Autor Grzybiarz przeciez wystarczy wpisac jego kanal i zobaczyc czy zakonczyl dzialalnosc xD Typ od siemanko ma sie dobrze. Podpisal umowe z prymatem i teraz co by nie gotowal, czy bigos czy deser to wpier.dala tam ich przyprawy. I dlatego ogladam go juz od wielkiego dzwonu.
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l A jakoś zawsze zapomnę go wpisać a juz nie pojawia sie na żadnym joemonsterze, czy wykopie, czy mi w 'polecanych' na yt.
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Autor No widzisz to nawet nie wiedzialem, ze on sie tam pojawial. Moze wtedy co byla afera tatarowa albo jak byl w top cheff. A propos. Ogladasz topa? To chyba 6 sezon i mi sie juz jakos nie chce. A w ogole hells kitchen jeszcze leci? Ostatnio jaki widzialem to pierwszy epizod z tym malym facetem co wyglada jak dziecko a potem zarzucilem.