Metoda 1 325 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Bo mamie, to włącz "Siemanko, witajcie w mojej kuchni" 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 4 czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 czerwca 2016 Jak mozna mamie chciec wlaczyc to go.wno siemanko ;/ Cytuj
Kosmos 2 750 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 jak było to sorry, fajny kanał znalazłem https://www.youtube.com/channel/UCdHwtSFqjaKFqJkCcl6y3PQ Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 jak było to sorry, fajny kanał znalazłem https://www.youtube.com/channel/UCdHwtSFqjaKFqJkCcl6y3PQ No i czemu nic nie napisałeś więcej? Dopiero teraz z nudów odpaliłem. To kanał jakiejś babci, gdzie chyba wnusio jej montuje te filmiki. A Babka na każdy komentarz odpisuje Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 o jezu jak bym to jadł <3 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 jutro sie biore za cos z tego kanalu. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Fajnie sięogląda takie filmy, gdzie nie słyszę zje.banego "siemanko witam w kuchni (...)", czy tego wulgarnego Szweda. Koleś z filmu wyżej pichci i nie gwiazdorzy, jakaś odskocznia od tego wszystkiego z jutuba. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 23 czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 czerwca 2016 Ale Food Emperora to ty szanuj. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 powiem szczerze ze food emperor zrobil sie po prostu nudny. a zeby robic te z (pipi)a wyjete potrawy to wpierw trzeba dokupic jakis cyrkulator, prozniowy pakulator, piekarnikowy terminator itd. szczerze wole jak kaza mi posiada lopatke i patelnie. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) Nudny, ale dalej oglądam. Może nie śmieję się, jak przy jego chyba pierwszym filmiku (kurczak z butelką w du.pie, swoją drogą, robiłem - pycha:). Ale zawsze czymś tam zaskoczy. Tylko właśnie i te składniki narzędzia, to raczej filmiki-ciekawostki, niż przepis dla przeciętnego polaka. Edytowane 23 czerwca 2016 przez grzybiarz Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 23 czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 czerwca 2016 No wiadomo. Mieso sous-vide zawsze >> mieso z patelni, no ale kto po robocie ma czas zeby (pipi).ac sie z cyrkulatorem za 1000zl przez 8h. Z drugiej strony fajnie jest chociaz zobaczyc te sztuczki z restauracji z gwiazdkami micheline. Emperor oprocz tego ze cuduje daje tez czasami fajne porady i ogolnie opisuje co, skad i dlaczego sie wzielo. Lepsze to niz ten zje.bany "siemanko a dzisiaj znowu naje.bie przypraw od prymatu bo mam z nimi umowe partnerska". Ale ten filmik od Najtmera tez bardzo fajny. Kto powiedzial, ze prostota jest zla i trzeba zawsze wydziwiac spedzajac w kuchni 12h. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Oglądałem właśnie Top Chefa na ipli (ten program z Amaro, tym gejem i tą blondyną). No i w tej edycji nie ma zwykłych użytkowników, tylko są jacyś tancerze, pisarze, czy nawet wróżbita Maciej. Osoby mało znane, raczej chwytające się sławy. Mejm, oglądasz? Włącz se na ipli do obiadu Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 ja własnie tej edycji nie oglądam ze wzgledu na uczestników. najsłabsze momenty poprzednich edycji to konkurencje z celebrytami. Teraz to oni gotują. Całkowita lipa. Zostało tylko 3 jurorów? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 września 2016 Autor Opublikowano 8 września 2016 Oglądałem właśnie Top Chefa na ipli (ten program z Amaro, tym gejem i tą blondyną). No i w tej edycji nie ma zwykłych użytkowników, tylko są jacyś tancerze, pisarze, czy nawet wróżbita Maciej. Osoby mało znane, raczej chwytające się sławy. Mejm, oglądasz? Włącz se na ipli do obiadu Ja juz ostatniego nie ogladalem. Czy tam dwoch, nie wiem nawet. Ostatni jaki patrzylem to wygral koles w srodku. Chyba byl to piaty sezon. Potem odpuscilem. Hells Kitchen to samo ale szybciej, tylko 3 sezony. W ogole HK jeszcze leci? Ogolnie fajne bylo to, ze z sezonu na sezon byli coraz lepsi uczestnicy i juz nie wykladali sie na jakichs prostych rzeczach (w pierwszym sezonie to beczunia troche). Ale dwa sezony z dobrymi zawodnikami (4 i 5) z rzedu powodowalo juz nude. Chyba w 6 tez byli niezli kucharze ale jak pisalem juz nie patrzylem. A co z Lapanowskim? Nie jest juz w jury? Bylo ich 4 zawsze. Ale teraz jak czytam co napisal grzybiarz to juz ultra beka jak gotowac maja "gwiazdy polsatu". Ogolnie konkurencje z ich udzialem, kiedy zagladali kucharzom do garow byly najgorsze. I ten okrutny product placement wszedzie, wliczajac oczywiscie wlasnie promowane przez tych debili programy polsatu. Do zaorania, tyko food emperor teraz. Szkoda tez, ze lidl poszedl w komerche mocniej i zamiast Okrasa vs Pascal mamy jakies scenki z celebrytami i te od Prokopa. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 No Hell's Kitchen mi mignęło w tv parę dni temu, ale już bez Podesta Kalmaro tylko z jakimś innym gościem. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Obejrzyjcie sobie Chef's Table z Netflixa a nie jakieś badziewia z gwiazdami znanymi z tego, że są znane. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 (edytowane) W tej edycji Top Chefa, tym celebrytom "pomagają" zwycięzcy wszystkich siedmiu edycji. Trochę lipa - podpisałeś wieki temu papier z polsatem i teraz cie wołają co jakiś czas. Edytowane 8 września 2016 przez grzybiarz Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 9 września 2016 Autor Opublikowano 9 września 2016 W tej edycji Top Chefa, tym celebrytom "pomagają" zwycięzcy wszystkich siedmiu edycji. Trochę lipa - podpisałeś wieki temu papier z polsatem i teraz cie wołają co jakiś czas. Czyli bylo 7 xD No to 6 i 7 nie ogladalem a widze, ze to nadal popularne skoro jest 8y. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 "wy(pipi) stary piekarnik, wstaw nowy piekarnik" XD Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Akurat pewnie remont robił. A robiliście jakieś przepisy tego Szweda? Czy w ogóle jutuberów? Ja raz zrobiłem ten przepis z kurczakiem, co miał butelkę z piwem w du.pie. Wyszło bardzo dobre mięsko, w ogóle nie było suche. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 13 września 2016 Autor Opublikowano 13 września 2016 Kapary zeta xD Ja zrobilem bulki na hamburgery z jego przepisu ale byly zbyt maslane jak dla mnie do miesa. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Jeden z jutuberów, których da się oglądać, a to dlatego, że nie pokazuje swojej facjaty = nie zgrywa idioty, wariata, celebryty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi