Skocz do zawartości

Smakosz TV


Mejm

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Łatwe? :) Chciałbym zobaczyć czy umiesz tak bułkę przekroić jak on.

ja używam szklanki żeby w ten sposób wykroić bułkę, jest to bardzo proste

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

 

Łatwe? :) Chciałbym zobaczyć czy umiesz tak bułkę przekroić jak on.

ja używam szklanki żeby w ten sposób wykroić bułkę, jest to bardzo proste

 

nie tak jak czytanie ze zrozumieniem. 

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetna seria. Ile tam tego w NY mają. A najlepsze, że prawie wszystkie te ekstra miejsca mają kilkudziesięcioletnie tradycje, ale nie popadają w megalomanię tylko ciągle serwują po prostu dobre placki, nieraz robione przez te same osoby przez ileś lat, całe rodziny to trzymają. A u nas? Jak coś 2-3 lata działa to już weteran, na początku super a potem przycinanie na produktach, zmiany ekip itp itd. I dowóz ku.rwa wszędzie dowóz musi być bo doopy nikt nie ruszy.

  • Plusik 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetna seria. Ile tam tego w NY mają. A najlepsze, że prawie wszystkie te ekstra miejsca mają kilkudziesięcioletnie tradycje, ale nie popadają w megalomanię tylko ciągle serwują po prostu dobre placki, nieraz robione przez te same osoby przez ileś lat, całe rodziny to trzymają. A u nas? Jak coś 2-3 lata działa to już weteran, na początku super a potem przycinanie na produktach, zmiany ekip itp itd. I dowóz ku.rwa wszędzie dowóz musi być bo doopy nikt nie ruszy.

 

No z tym, że warunki i kultura jedzenia w Polsce a USA to zupełnie różne rzeczy. 

Opublikowano

Ale juz powoli doganiamym, do burgerowni potrafia byc kolejki poza lokal w deszczu i sniegu wiec moze kiedys sie doczekamy dwugodzinnych kolejek na ulicy do restauracji lub picerji

 

tak za 30 lat

Opublikowano

Odcinek 1

 

To jest taki food i culture porn, ze lepiej tego nie ogladac, ja wczoraj zmeczylem 3 odcinki i musialem wylaczyc aby oczy nie krwawily

 

 

teraz czekac az polska bananowa mlodziez zacznie wmawiac, ze piec na drewno sie skonczyl i tylko prawdziwa napoli musolini pica to tylko z coal owen a nie jakies maki i wody szajsy na drewno

 

 

tyle dac aby kiedys dostac wize i wyjechac na wschodnie wybrzeze i przez minimum tydzien tylko stolowac sie w tych kultowych knajpach

epic

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

spadek formy i osobiście wolę jak robi rzeczy wytrawne a nie desery

 

"and if You accidentally put your lemon seeds in it or your penis in it, please remove it"XD trochę taki Borat z gadki po angiesku 

Edytowane przez Bjały
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A propo filmików, ten Szwed co gotuje tak, że "kut.asy z nieba leca", ostatnio wrzucił coś po angielsku i polaczki płaczą w komentach. Teraz widzę, że znowu po angielsku wrzucił przepis, który już był po polsku i włosku. Chyba gość się wyczerpał i będzie zangielszczał swoje stare przepisy.

Opublikowano (edytowane)

Tak, wiem, niepotrzebnie przez połowę odcinka baba otwiera te jajka. OGólnie są świry co mają na kanale tylko otwieranie jajek niespodzianek i milion wyświetleń. Mi bardziej chodzilo o ciekawy pomysł - w sumie zjadłbym takie ciasto:)

Edytowane przez grzybiarz
  • Minusik 1
  • 2 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...