Bjały 2 963 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Tyle że oni nie siedzą przed kompem, tylko biegając po tym lesie trochę więcej kalorii spalają Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Łatwe? Chciałbym zobaczyć czy umiesz tak bułkę przekroić jak on. ja używam szklanki żeby w ten sposób wykroić bułkę, jest to bardzo proste Cytuj
michal 558 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 Początek z tego znacznie lepszy Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 Łatwe? Chciałbym zobaczyć czy umiesz tak bułkę przekroić jak on. ja używam szklanki żeby w ten sposób wykroić bułkę, jest to bardzo proste nie tak jak czytanie ze zrozumieniem. Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Kur.wa kanał pascala zapowiadał się spoko, a on w co drugim filmiku zaprasza jakichś randomów: No trochę słabo. Oglądam Pascala, czy randomów? Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Odcinek 1 Odcinek 2 Reszte dam w spoiler Odcinek 3 Odcinek 4 Odcinek 5 Odcinek 6 2 Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Słodki Panie, jak ta pizza wygląda. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Świetna seria. Ile tam tego w NY mają. A najlepsze, że prawie wszystkie te ekstra miejsca mają kilkudziesięcioletnie tradycje, ale nie popadają w megalomanię tylko ciągle serwują po prostu dobre placki, nieraz robione przez te same osoby przez ileś lat, całe rodziny to trzymają. A u nas? Jak coś 2-3 lata działa to już weteran, na początku super a potem przycinanie na produktach, zmiany ekip itp itd. I dowóz ku.rwa wszędzie dowóz musi być bo doopy nikt nie ruszy. 3 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Właśnie miałem wklejać, Chyba sobie zrobię coś podobnego tylko bez tego chvjowego sosu na majonezie ;( Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Świetna seria. Ile tam tego w NY mają. A najlepsze, że prawie wszystkie te ekstra miejsca mają kilkudziesięcioletnie tradycje, ale nie popadają w megalomanię tylko ciągle serwują po prostu dobre placki, nieraz robione przez te same osoby przez ileś lat, całe rodziny to trzymają. A u nas? Jak coś 2-3 lata działa to już weteran, na początku super a potem przycinanie na produktach, zmiany ekip itp itd. I dowóz ku.rwa wszędzie dowóz musi być bo doopy nikt nie ruszy. No z tym, że warunki i kultura jedzenia w Polsce a USA to zupełnie różne rzeczy. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Ale juz powoli doganiamym, do burgerowni potrafia byc kolejki poza lokal w deszczu i sniegu wiec moze kiedys sie doczekamy dwugodzinnych kolejek na ulicy do restauracji lub picerji tak za 30 lat Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Do Manekina w Gdańsku codziennie jest kolejka poza lokal w godzinach obiadowych. W lato w weekend to już w ogóle absurdalna potrafi być. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 Odcinek 1 To jest taki food i culture porn, ze lepiej tego nie ogladac, ja wczoraj zmeczylem 3 odcinki i musialem wylaczyc aby oczy nie krwawily teraz czekac az polska bananowa mlodziez zacznie wmawiac, ze piec na drewno sie skonczyl i tylko prawdziwa napoli musolini pica to tylko z coal owen a nie jakies maki i wody szajsy na drewno tyle dac aby kiedys dostac wize i wyjechac na wschodnie wybrzeze i przez minimum tydzien tylko stolowac sie w tych kultowych knajpach epic Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 ano bezkitu wygląda jak odcinek rodziny soprano Cytuj
michal 558 Opublikowano 26 stycznia 2017 Opublikowano 26 stycznia 2017 szkoda że nie pokazali wymiocin próbujących polskiej wódki, ale przekaz jest jasny i wyrazny - to alkohol tylko dla poliaków. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 stycznia 2017 Opublikowano 26 stycznia 2017 Marne prowo przekaz jest taki, że Irlandczycy nie wiedzą co to alkohol wysokoprocentowy i powinni zostać przy swoich sikowych piwerkach Cytuj
Bjały 2 963 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 (edytowane) spadek formy i osobiście wolę jak robi rzeczy wytrawne a nie desery "and if You accidentally put your lemon seeds in it or your penis in it, please remove it"XD trochę taki Borat z gadki po angiesku Edytowane 19 marca 2017 przez Bjały Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 ciekawe sposoby na jajka 4 Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 A propo filmików, ten Szwed co gotuje tak, że "kut.asy z nieba leca", ostatnio wrzucił coś po angielsku i polaczki płaczą w komentach. Teraz widzę, że znowu po angielsku wrzucił przepis, który już był po polsku i włosku. Chyba gość się wyczerpał i będzie zangielszczał swoje stare przepisy. Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) Tak, wiem, niepotrzebnie przez połowę odcinka baba otwiera te jajka. OGólnie są świry co mają na kanale tylko otwieranie jajek niespodzianek i milion wyświetleń. Mi bardziej chodzilo o ciekawy pomysł - w sumie zjadłbym takie ciasto:) Edytowane 4 maja 2017 przez grzybiarz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.