Yakubu 3 048 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 No zgarniasz sprzęt i rozglądasz się za samolotami i spadającymi skrzynkami, dopiero wtedy zaczyna się gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 A ten nie polował na zrzuty... ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) Nic wielkiego nie ma w tych zrzutach bo dwa razy otwierałem, ulepszone wersje tego samego. Próbowałem też przejechać gości co stali przy skrzyniach i nie dalo rady xD albo raz jak idioci w czwórkę jeździliśmy w solo wokół takiej skrzynki taranując się od czasu do czasu aż komuś się znudziło i pojechał w inną stronę wykoleić samochodu też się nie dało innym autem. Gdzie tu sens, gdzie tu logika. Gra wciaga jak każde bagno z elementem losowości w znajdowanych przedmiotach, tylko po co w to grac jak są lepsze gry? Może jak gra się rozwinie to będzie to lepsze. Edytowane 25 Maja 2018 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Kałachy, snajperki z mocnym zoomem i km-y to nic wielkiego? W przełożeniu na początkowe bronie... Hm ekhm brawo ty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Może wam dropiło dobre itemy, bo mi wysrywało standardowe rzeczy tylko ulepszone, oprócz tego mase bandaży i apteczek, albo nie trafiłem na skrzynkę ostateczną XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 9 godzin temu, Plugawy napisał: Nic wielkiego nie ma w tych zrzutach bo dwa razy otwierałem, ulepszone wersje tego samego A to mało? Z tym mini smg możesz powalczyć na kilkanaście-kilkadziesiąt metrów max, do tego shotgun na blisko i pistolety, a w skrzynkach masz już porządne karabiny z kolimatorem, czy tam lunetą x2, x4 i snajpę z chyba x8. Bez tego sprzętu szanse na wygraną są bliskie zeru. A co do tego demolition derby to cóż, trzeba było wysiąść z auta i powyjaśniać typów :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 zagralem dwa mecze calkiem okej, napewno najwiekszym plusem H1Z1 ze chodzi duzo lepiej niz PUBG na xboxie, czemu nie ma opcji lania z piesci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Cytat I read last night on Reddit that they're not only considering the gas and health of vehicles, but also adding an EMP grenade and an air strike to help. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Dodali możliwość grania we dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Możecie sobie gadać co checie, ale ta gra wygląda jakby ktoś się wysrał na TV. Zastanawiałem się czy mi ps4 na ps2 się nie zamieniło. Muszą to poprawić bo to wygląda jak jakiś kiepski żart. ...ale w teamie gra się super miodnie. Akcje odchodzą super. Lepsze od Fortnite wtedy jest. Będę czasem grywać i czekam aż ten cały PUBG wydadzą na ps4 i nie spieprzą jak wersje na xone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 gra ktoś teraz? gram jeszcze z jakimś szkotem na imprezie i chcemy więcej ludu jest dobra zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 My kończymy właśnie five .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 DreyesPL, zapraszajcie bo pograłbym w jakieś ekipce. Randomowi gracze to jakieś takie wstydnisie i nic nie chcą gadać Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Też bym z kims pograł, dodajcie do znajomych Arielo1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
MUSHU 0 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Hejo! Chętnie pogram dwójki i piątki ;) beka jest niesamowita, przydało by się kilka opcji więcej no i poprawa party - po grze trzeba wywalać ludzi, tworzyć od nowa, kombinować żeby móc zacząć grę ponownie... Gramy czasem z ziomkami we 2-3 ale chętnie popykam z kimś więcej. Nick PS: mushu_genial Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Polatałem chwilę w "treningu" po czym odpaliłem solo (dwie rozgrywki), no i faktycznie wciąga w chooj. Wygląda syfnie, ale nie w tym rzecz, ważne, żeby płynnie chodziło. Mam też zastrzeżenia co do sterowania, ale idzie się przyzwyczaić. Ogólnie to moja pierwsza styczność z tą formułą (Fortnite odpaliłem na chwilę, po czym wyje.bałem z dysku), ale szczerze mówiąc na ten moment nie łapię aż takiego fenomenu. Na pewno chwilę się jeszcze pobawię, ale zapowiada się na straszny zjadacz czasu (dlatego zresztą praktycznie nie gram w multi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Fajne to. Gra jest dużo bardziej dynamiczna niż PUBG, praktycznie cały czas coś się dzieje, choć oczywiście można grać na ukrywanie się, ale mapa szybko się zmniejsza i jesteśmy zmuszeni do rzucenia się w wir rozwałki. Broniek na chwilę obecną nie jest zbyt wiele, ale wystarczają jak najbardziej. Na plus też przemyślany interfejs, dostosowany do grania na padzie(szybciutko sie zbiera ekwipunek) i fakt, że gra działa na konsolach w 60fps na prosiaku, a nie skaczace 15-30 pubg na xox. Minusem tego jest troche w(pipi)iajaca mgła na mapie i poszarpane krawędzie. Trzeba jeszcze mieć na uwadze, że gra jest mocno nastawiona na używanie pojazdów, których jest od cholery na mapie. Jak nie umiesz jeździć, wysiadac w locie i robic pocisk z samochodu to nie masz szans na zwyciestwo. Jedno zwycięsto osiągnąłem ukrywając się w dżipie po środku strzelaniny i czekając jak reszta gamoni się powybija, a ja niedobitki sciagnalem siedzac caly czas na tylnej kanapie xD Ogólnie to jak produkt będzie rozwijany o nowe brońki i mapy to będzie petarda, bo jest to w końcu jedyna sensowna alternatywa dla Fortnite na konsolach i ludzi co nie lubią budować kładek i innego gówna w tamtej grze. Mam koksa i PUBG tam nie istnieje, a ludzie co grają w tego technicznego babola muszą mieć coś z głową, że wspierają grę której twórcy mając kupę hajsu mają też totalnie wy(pipi)ane na doprowadzenie swojego produktu do stanu używalności. Polecam i zapraszam do gry, Jacek Kwiatkowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 @Soban ta szybka akcja ze zmniejszającą się strefą, to zarówno plus, jak i minus. Czasem pokampiło by się w jakiejś miejscówce z M40 albo chociaż scoutem. Fajna zabawa, jak ze dwóch właśnie ze snajperkami pilnuje zrzutu, a pozostali próbują podjechać. Generalnie gra bardzo mocno mnie wciągnęła. Ciekawe kiedy pełna wersja /co zaoferuje/ i czy będzie w niej pc-towy tryb "just survive "./może nowa mapa? Ile map jest na pc?/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 7 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Ciekawe kiedy pełna wersja /co zaoferuje/ i czy będzie w niej pc-towy tryb "just survive ". Na to ostatnie bym nie liczył, bo z tego się zrobiła osobna produkcja (choć oczywiście bardzo bym chciał, bo w sumie od tego się zaczęło i tego oczekiwałem po konsolowym H1Z1). Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Nikt nic? Gra doczekała się kilku patchy. W pomieszczeniach dalej wygląda jak kupa, ale przynajmniej dodali trochę kolorów i po prostu ładną pogodę i od razu gra się jakoś milej. Wywalili także możliwość rozjeżdzania ludzi wozami co było na maksa wkurzające. Ma to potencjał, ale widać że mają ograniczone zasoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Jakoś za bardzo wkręciłem się w Fortnite żeby grać w H1Z1. Te wyzwania i wbijanie kolejnych poziomów mnie wciągnęły. No i do tego mam znajomego, który nawet nie chce słyszeć o H1, więc ciśniemy duosy u konkurencji. No, ale coś słyszałem, że niedługo ma być oficjalna premiera, więc pewnie dadzą trofea, to sobie odpalę kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Trofea srofea. Premiera powiadasz? złotówki nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Gra ma być darmowa cały czas, jedynie jak chcesz dodatkowe pierdoły to musisz zabulić. Na PC próbowali sprzedawać H1Z1 za złotówki i się przejechali, po czym dali pełną wersję za darmo. Patcha już ściągnąłem, ale nie mogę się zalogować. Chyba serwery są wyłączone. No i dali trofea, ale chyba za bardzo nie ogarniają w granie na konsolach i nie wiedzą ilu graczy można tym przyciągnąć i zachęcić ich do dłuższego grania, bo dali jakieś guwna. 12 trofeów i nawet platyny nie ma, meh. Szkoda, bo niby już mam wywalone na trofea, ale w takiej gierce bym się pobawił. No cóż, może w PUBG albo Fortnite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Moje dwie coś śmiechowe akcje zapodaje, aż dałem share na tube, bo lekka komedia się stała. Tutaj koleś poobijany moimi pociskami chyba się zgubił w moim smołku i umarł od bariery. Tutaj z reguły koleś lecąc w strone drzwi dostał wybuchowym bełtem i do środka budynki wpadły.... jedynie jego flaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi