krupek 15 475 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Był temat na Święta Bożego Narodzenia, to przyda się też na Wielkanoc. A więc, co ciekawego jecie w święta wielkanocne? Co jest Waszym ulubionym jedzeniem? U mnie standardowo sałatka jarzynowa, jajka faszerowane z łososiem wędzonym i na deser sernik oraz babka. Dyskutujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Sałatki wszelakie, jajka na śniadanie wielkanocne, no i wódka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Nachosy z dipem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Karpatka i ciasto z galaretka z truskawkami. To z lakoci. Z dan glownych salatka jarzynowa, biala kielbasa z cwikielka na chrzaniku, salatka jajeczna z brokulem, feta itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Alkohol w święta Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Nie chcesz, nie pij. Dla kazdego seieta znacza co innego, wiecej zrozumienia dla majacych chec sie napic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Proszę Cię, Joszua...Chlanie wódy w święta to symbol klasy robotniczej o ograniczonych potrzebach. Mniej więcej jest to poziom wesela w remizie, tudzież zabieranie rodziny po kościele na kebaba i wycieczkę do marketu. Zabronić picia nikomu nie zamierzam, jednak trudno nie oceniać takiego wąsatego celebrowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 (edytowane) ja (pipi)e jaka patologia, nowa zona w tym roku a ten wsadzil pol litra do koszyka. jełopolandia. w ogole jj, już dawno po 21, do domu. Edytowane 19 kwietnia 2014 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 jajka z farszem, gotg Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Jadłem dziś nudle instant o smaku curry i drugie, pikantne, ale nie zjadłem całych bo były bardzo ostre, a kończyła mi się woda. Oprócz tego kanapka z serem i paczka czipsów solonych o wadze 25 gramów. Wypiłem też szejka regeneracyjnego. Wesołego Alleluja. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Będę wcinał: sałatkę z porów wraz z jarzynową, jajko na twardo, na deser kajmakowe i mazurek. Do picia Coca-Cola i dobre winko z Biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Pizza i pare browarów z kumplami a jutro do starych na obiad to pewnie sobie sałatki chociaż przywioze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 (edytowane) ja mam nadal ponad pół kilko karkówki przygotowanej na kebaba, wiec pewnie jutro na świąteczne śnadanie zjem jajko, i zagryze to kebabem domowej roboty ogolnie to ja nie lubie śniadań, kompletnie nie mam apetytu rano, wiec zwykle na świateczne śniadanie zjem małą kanapeczke, i koniec dopiero po południu mam ochote coś jeść, i wtedy robie sobie jakieś fajne jedzenie Edytowane 19 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Siara, jak Ty się źle odżywiasz aż mam ochotę Cię nakarmić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Proszę Cię, Joszua...Chlanie wódy w święta to symbol klasy robotniczej o ograniczonych potrzebach. Mniej więcej jest to poziom wesela w remizie, tudzież zabieranie rodziny po kościele na kebaba i wycieczkę do marketu. Zabronić picia nikomu nie zamierzam, jednak trudno nie oceniać takiego wąsatego celebrowania. Co masz do wesel w remizie, mieszczuchu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Siara, jak Ty się źle odżywiasz aż mam ochotę Cię nakarmić. Ale, że tak łyżeczką, jak bobasa..? Ja takie zabawy to tak średnio, no ale damie się nie odmawia :> Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 (edytowane) Dla mnie obowiązkowo dobra kiełbasa i pasta jajeczno-chrzanowa , co do ciast to babka i przyznam się że na święta zawsze jem dwie babki . A z racji tego że zawsze śniadanie jem u teściowej to zdam relację co było jak wrócę . Aha co do alkoholu to raczej lampka likieru lub wina, picie to w lany poniedziałek ot taka tradycja prostych ludzi klasy robotniczej. Edytowane 20 kwietnia 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Z racji na moja alergie na jaja te wielkanoc to katorga. Kielba tylko i to z musu bialej nie lubie zbytnio. Dobry mazurek goty Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Siara, jak Ty się źle odżywiasz aż mam ochotę Cię nakarmić. ja sie odżywiam jeszcze gorzej a mnie nikt nie chce karmić Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 yano je jajka faszerowane kilogramem majonezu, hamburgerem i karkowka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 I uwędzonymi papryczkami jalapenios Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 tak zwanymi ostrymi papryczkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Smażone na tłuszczu bo tłuszcz jest pyszny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Proszę Cię, Joszua...Chlanie wódy w święta to symbol klasy robotniczej o ograniczonych potrzebach. Mniej więcej jest to poziom wesela w remizie, tudzież zabieranie rodziny po kościele na kebaba i wycieczkę do marketu. Zabronić picia nikomu nie zamierzam, jednak trudno nie oceniać takiego wąsatego celebrowania. Co masz do wesel w remizie, mieszczuchu? 26 lat mieszkałem na wsi, chyba dłużej niż ty żyjesz, więc chybiony strzał Milordzie : ) Do remizowych wesel mam to, że są obciachowe, nie wyobrażam sobie własnego w takim klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 (edytowane) Zjadłem dziś białą kiełbachę (swojską), wypiłem żurek, potem jakaś sałatka, jajko ze "stukania", jakaś pieczona szynka (z takim specjalnym dipem), potem jadłem sam ten dip, bo taki dobry. Ciast nie zjadłem w ogóle, ponieważ nie lubię słodkiego. Przywiozłem jakieś mięcho z pieczarkami, sałatkę, bigos, swojskie kabanosy i inne słoiki. Lodówka pełna, piwko z wczoraj sączę i forumek przeglądam. Wódy na śniadaniu się u mnie nie pije. Święta 7/10. Edytowane 20 kwietnia 2014 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi