Colin 1 969 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nowy sezon przynosi wiele zmian w przeróżnych seriach wyścigowych. Pierwsze wyścigi już za nami i już od samego początku dzieje się. W WTCC mamy aerodynamiczne zmiany. Samochody w końcu wyglądają rasowo a nie jak oklejone prosto z salonu. Citroen który ledwo dołączył do stawki a już zdążył namieszać. Loeb radzi sobie zarówno na trasach jak i torach. Zapowiada się dominacja, niestety, jakby kilka lat pogromu przez Deawoo Chevy Lacetti było mało. Ruszył sezon WEC. Początek w Silverstone nie był łatwy. Ulewa spowodowała skrócenie wyścigu o ponad 20 minut. Toyoty pozamiatały, Porsche bo latach nieobecności wróciło i Mark dojechał na 3 miejscu. Wszyscy mieli robotę znacznie ułatwioną dzięki odpadnięciu Audi. Tak jak <3 tak cieszy mnie wyrównany poziom i zacięta walka. Le Mans w tym roku może być naprawdę ciekawe a już 3ego maja Spa! ERC i FR 3.5 jakoś mi umknęły ostatnio więc bez recenzji. Temat do ogólnego pitu pitu o różnych wyścigach więc piszcie śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Narazie wychodzi na to że drugie wyścigi dnia w WTCC to konkretny rozpierdziel Szczególnie wczoraj nikt się nie patyczkował Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 w Marakeszu też była jazda. Bennani przed swoją publicznością zaszalał. ogólnie te nowe pakiety aerodynamiczne strasznie delikatne są. Loeb zdjął opony na szykanie to pół przodu zgubił, te same opony później tocząc się lekko przytarły bodajże Ładę i całe tylne nadkole zdjęło. te auta w końcu wyglądają rasowo ale mam nadzieję, że przez swoją kruchość kierowcy nie odpuszczą bo co jak co ale w WTCC i w DTM przepychanki są dość częste i robią widowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ogląda ktoś kwalifikacje le mans? zaraz w studio eurosportu będzie kuba giermaziak. dodatkowo fejs+twitter+periscope i przekaz nabiera nowej immersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Oglądam.Kufa ostatnio Eurosport miałem załączony na TDF.Teraz tez jest okazja. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Mecenas Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 https://www.periscope.tv/w/aEnfejQ1NjE0MjZ8MjE3MTg2NjJqk3LLmD3ZanO0ByvG3pzjTuzyfCTeJqtuuTvA6m1lYw== przekaz ze studia jakby ktoś chciał podejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Nudy czerwona flaga i komentarz o niczym dobrze ze nie ma reklam co minute jak w zeszłym roku. Ta miss Le Mans Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Mecenas Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Już w marcu oficjalny pokaz drugiej generacji formuły@ w Genewie. W końcu wygląda agresywnie, a przede wszystkim bateria będzie o wiele bardziej wytrzymała i pozwoli na przejazd całego dystansu wyścigu. Skończy się zatem groteskowe przeskakiwanie do bolidów w czasie ścigania. No i będą mogli też jeździć szybciej. Łapcie trailer @ formula Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Alonso w WEC i Le Mans <33 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 ktoś ogląda? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Kurła, myślałem że Berion kolejny temat założył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 3 godziny temu, szejdj napisał: ktoś ogląda? tak, bardzo fajne podium Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Krótki wywiad z Juanem Manuelem Correą --> Fajny chłop i mam nadzieję, że wróci chociaż do jako takiej sprawności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Jakiś stream do sesji treningowej się znajdzie? dobra jest oficjalny XD Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Ps4Player 16 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) To będzie można legalnie przylukać kwalifikacje na oficjalnym kanale DTM na yt ? Bo wyskakuje "Przesyłający nie udostępnił tego filmu w Twoim kraju." O wyścig się nie martwię, mam Super Polsat na kablówce , a tam też ma być. Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Ps4Player Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 aa tego nie wiem, sesję treningową normalnie oglądałem na YT Cytuj Odnośnik do komentarza
Ps4Player 16 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Właśnie odpalilem treningową , dzięki za cynk, nawet nie planowalem zaglądać na yt , bo myślałem że tam wszystko poblokowane że względu na Eleven Sport , i chyba częściowo się nie myliłem. Ale na ratunek przychodzi link od Kacziego do F1 , jakiś daddy tam Eleven chyba będzie strimowal , także może się uda kwalifikacje luknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 15 miejsce także nie ma biedy w trening był 4 ale to na mokrym, wyścig za godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Audi Cup Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Stracił na PIT stopie bo maszyna nie chciała się podnieść... Oglądam on borda z oficjalnej strony bo nigdzie nie znalazłem normalnego streama. Przed PIT stopem nawet zyskał dwie pozycje i dobrze to wyglądało.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Gdyby nie pech z pitem, to byłoby przyzwoicie. Oby w kolejnym wyscigu było bez takich przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 I znowu kłody pod nogi Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Odpaliłem dla Roberta, ale nie idzie chłopu póki co. Tutaj też mogą być duże różnice w samochodach jak w f1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Audi ogólnie już dość długo dominuje. Poza tym różnice między zespołami fabrycznymi a prywatnymi są bardzo widoczne. Jak będzie w okolicach punktów to będzie bardzo dobrze ale generalnie jeździ w stawce B. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi