Patricko 1 383 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Jakby ktoś nie wiedział, to lecą też onboardy na żywo z różnych aut, w tym Ferrari #83 (Roberta). Odpalam sobie jak leci spam reklamami na Eurosporcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca oglądam od początku i nie mogę się odkleić od monitora Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Teraz jeszcze piekarze na prowadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Piekarze top, Kubica top Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca No, już nie bardzo. Ktoś wie jak zgubili koło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 33 minuty temu, Luqat napisał(a): No, już nie bardzo. Ktoś wie jak zgubili koło? wyglądało po prostu jak awaria nakrętki czy coś takiego. jak zjechał do boksów to hamulec i piasta czyste, zawieszenie wyglądało na całe. raczej incydent z cyklu "bo tak". Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca No właśnie też tak pomyślałem, bo żadnego śladu nie było, ale myślałem, że może ktoś gdzieś na twitterze czy innych mediach coś się dowiedział. No nic, szkoda chłopaków, bo może to ich drogo kosztować. No i wezwano ich managera do sędziów. Pewnie za unsafe release Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Mi się przysnęło i się ocknąłem jak już na 3 jechali. Ale nigdzie żadnego replayu, więc pewnie jak wyżej, po prostu se odpadło Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Jarango w chuj ten wyścig. Pamiętam jak te paręnaście lat temu to w LMP1 jechało same Audi na czele + jakieś tło i człowiek się jarał że Peugeot rzucił rękawice. Teraz mamy 10 producentów i 20+ aut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Hypercary to był najlepszy ruch od wielu lat. Jeszcze Aston Martin wjedzie, kto wie czy więcej producentów się nie przyłączy. Jakby jeszcze kalendarz powiększyli, bo jednak 8 wyścigów na sezon to trochę mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca ciekawe dlaczego tak szybko ściągnęli Yefiego tylko nna tankowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Robert wskakuje i zakładają deszczówki. Dzieje się Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Wchodzi Robson na trudne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca A fabryka grande strategia Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca O, pada, zakładamy nowe slicki. Fabryczne Ferrari znowu zrobiło swoją grande strategię Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) Tam chyba siedzą ludzie z teamu F1. Mam nadzieję, że Robert tam trzyma makaronów za ryje i mówi im co mają robić Edytowane 15 Czerwca przez Patricko Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 7 minut temu, Patricko napisał(a): Tam chyba siedzą ludzie z teamu F1. Mam nadzieję, że Robert tam trzyma makaronów za ryje i mówi im co mają robić Frédéric Vasseur siedział w boksach, przynajmniej na początku wyścigu. Pewnie sprzedał im parę tricków po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca tak samo jak Zak Brown też jest, bo jest współwłaścicielem jednego z teamów. Ciekawie się to ogląda, nigdy wcześniej tak długo nie oglądałem. Teraz nie wiadomo czy będzie znowu deszcz czy jednak wyschnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Deszcz to jedno, ale jest też chłodno już i ciężko dogrzać slicki, szczególnie na mokrej nawierzchni w nocy, więc dopóki nie będzie całkowicie sucho to Robert jest w dobrej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca ciekawie ile zostało im softów a ile mediumów, bo to będzie też ważne. Myślicie że Robert zrobi dłuższy stint niż 2H? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Chyba slicki zaczynają lepiej działać, bo już robią lepsze czasy powoli, także Robert zaraz będzie musiał zjechać. Myślałem, że będzie dłużej mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca No i chuj, jak jeszcze dostanie Robert karę to będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Kubica skasował BMW nr 15 wyprzedzając, ciekawe czy dostanie karę Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Kurwa ale realizatorka to leży i kwiczy tego wyścigu. Zamiast pokazać w slomo co się odwaliło to jakieś milisekundowe wycinki, na których chuja widać. A tak myślałem sobie, że na żyletki tam wszedł, ale po onboardzie mało co widać. No chciałbym to dokładnie zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca tam jeszcze był samochód gt3 i właśnie te bmw jeden był po prawej drugi po lewej i Robert jadący między nimi, więc może będzie jako incydent wyścigowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi