Skocz do zawartości

DTM, WTCR, WEC, ERC i inne vroom vroom

Featured Replies

Opublikowano

Ehh, no dziwna sytuacja... Minimalnie go ściągnęło na prawo i zahaczył go. Pytanie jak sędziowie to zinterpretują. Jak będzie kara to będzie w chuj odrabiania potem. No, ale to jest 24h, widziałem że coś się zesra, oby tylko tyle... 

• Odpowiedzi 230
  • Wyświetleń 34,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  • Autor

Z onboardu gt3 wyglądało jednak na winę RK więc chyba będzie kara :/

Opublikowano

Kara jak nic, chyba za dużo filmów froga naoglądał się :/

Opublikowano
  • Autor

Boty w Forzie tak się fajnie ściąga ale na żywo jednak będą konsekwencje. Niby tam jest taka mała mulda na jezdni że potrafi wciągnąć w prawo bądź lewo ale to nie będzie okoliczność łagodząca.

Opublikowano

i to jeszcze przydarzyło się Robertowi, najbardziej doświadczonemu kierowcy z teamu. Ech... to te 3 minuty to będzie najbardziej surowa kara, jakie jeszcze są opcje?

Opublikowano
Teraz, Kaczi napisał(a):

i to jeszcze przydarzyło się Robertowi, najbardziej doświadczonemu kierowcy z teamu. Ech... to te 3 minuty to będzie najbardziej surowa kara, jakie jeszcze są opcje?

Tego nie wie nikt, czekamy na decyzję. Czasami nawet po 30 minutach potrafią dać decyzję. 

Opublikowano

Podobno bez kary!!! 

EDIT: A nie sorki, pojebały mi się źródełka. Chyba pora już iść spać :(

Edytowane przez Patricko

Opublikowano

Ciekawe czy na ocenę i ewentualna karę przy takim incydencie ma 

znaczenie czy jest to dzień czy noc - czy są bardziej wyrozumiali kiedy kierowcy  maja ograniczona widoczność 

Opublikowano
Teraz, Kaczi napisał(a):

jak nie będzie kary to grubo, ale do końca jeszcze daleko  

Poprawiłem wyżej, miałem otwarte kilka źródeł i w paru mi mignęło, że nie będzie kary, ale to nic oficjalnego. Wciąż czekamy. Posiedzę na stint Roberta i pora do wyra. 

Opublikowano

30 sekund stop and go dla Kubicy!

źródło: powrotroberta.pl

dość łagodnie bym powiedział, przy tym zamieszaniu z deszczem i slickami zaraz może się okazać że kara rozejdzie się po kościach...

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Lipa, że musi zjechać do 3 kółek, bo teraz spadnie na około 10 pozycje z tego co liczyłem. 

Opublikowano

Moim zdaniem Toyoty są mocne i w tym momencie są faworytami. Mają dwa auta z przodu, a startowali ze środka i końca stawki. No nic, teraz spokojnie, nie robić więcej błędów, a chłopaki tempo mają.

Natomiast to, że nie pokazują opon na których jadą i ilości paliwa, chociaż co kilka minut, to żenada. Przecież w takim wyścigu to jedna z podstawowych informacji potrzebnych do czytania wyścigu. Maskara.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
56 minut temu, Luqat napisał(a):

Moim zdaniem Toyoty są mocne i w tym momencie są faworytami. Mają dwa auta z przodu, a startowali ze środka i końca stawki. No nic, teraz spokojnie, nie robić więcej błędów, a chłopaki tempo mają.

Natomiast to, że nie pokazują opon na których jadą i ilości paliwa, chociaż co kilka minut, to żenada. Przecież w takim wyścigu to jedna z podstawowych informacji potrzebnych do czytania wyścigu. Maskara.

Gorzej, że nawet w live timingu tego nie ma xd

Toyota w sumie głównie korzysta na błędach rywali, czy to strategicznych czy to rozwalaniu się.

Niestety na slow zone #83 stracił z 50s. Ciężko to będzie odrobić.

Opublikowano

Ładnie BMW odpierdalało zanim Kubika wywalił je do rowu 

#83 powinno dostać nagrodę -30s za neutralizację debila.

Opublikowano

Coś te wyścigi długodystansowe nie mają szczęścia do pogody w tym roku, dwa tygodnie temu na Nurburgring 24H też była lipa i jechali połowę czasu za SC z powodu ciężkiej mgły :( 

Opublikowano

Ale urwał :notbad:

Teraz masie skorzystają na sc. No i dobrze, że piekarze z przodu.

Opublikowano

Pan który został wywalony z toru przez Robercika postanowił zesrać się na twitterze, dostaje ostry pojazd w komentarzach 

Wrzucam jeszcze raz bo poprzedni film usunięty - pan w BMW mino że zdublowany i ma niebieskie flagi to walczy z prowadzącym wtedy w wyścigu Robercikiem blokując go, spychając na auto GT i ścinając szykany jak jakiś typowy Seba w aucie tej marki.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Bmw ruchało Roberta niejednokrotnie, to Robson szybciutko ich usadził :dynia: Know your place peasant.