MaZZeo 14 180 Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Czy ja dobrze widzę z enie ma transmisji WECu na COTA w niedzielę? Co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 3 godziny temu, MaZZeo napisał(a): Czy ja dobrze widzę z enie ma transmisji WECu na COTA w niedzielę? Co jest grane? Jest przecież, zarówno na Eurosport jak i na Eleven Sports 3. Zaczyna się koło 20. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Patrzyłem że 3 strony z programem i widziałem tylko transmisje z US Open, ale dzięki za potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) Af Corse 83 jutro z 2 miejsca, a fabryczne Ferrari z 1. Piękne kwali dla ekipy Roberta! Jak coś to jechał sam Robert kwali, co się rzadko zdarza, widać że jest forma. @MaZZeo Tutaj jak coś potwierdzenie: Edytowane 31 Sierpnia przez Patricko 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 1 Września Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września Na Polsat Sport 3 też jest. Z małą przerwą na paraigrzyska ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Pięknie ferrarki na czele! Oby tylko maszyny wytrzymały. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 174 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września to się Giovinazzi podłożył kolejny raz, dobrze to póki co wygląda dla Robercika Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Robson w giga gazie. Moja obawa to co pokażą młodziki... Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 174 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Oj będzie ciężko to utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Mamy to! Ależ wyścig! Jaka końcówka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 Września Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września Dupa nie ciężko Jprdl co za końcówka Drugi tydzień wyścigowy i druga wygrana. RK King kurła Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Robcio pokazał, że jednak jest klasę wyżej, albo nawet kilka od młodzików w zespole. Chińczyk stracił prawie 20 sekund przewagi, a gdyby nie błędy Kobaiashiego to 2 miejsce to byłby max. Piękny stint to był, ale Toyota pomimo tego bopa wciąż giga tempo. Po tym wyścigu pewnie dostaną jeszcze bardziej. Świetny wyścig, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Kobayashi cisnął ale za mocno, w końcu AF Corse dowiózł, GRANDE ROBERDZIK Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września (edytowane) Oj Robson namieszał na 1 zakręcie Jeszcze nie wiadomo jaką karę dostanie. Edit: 30 sekund stop & go, można było się spodziewać. Edytowane 15 Września przez Patricko Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Robert przebił się 2 pozycje, ale tempa jakiegoś oszałamiającego niestety nie ma. No, ale to 8 godzin, więc wszystko się może jeszcze wydarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi