Kaczi 814 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale przy opisie teamów i samochodów Robert ma napisane class1 gdzie Inni maja normalnie DTM. Jak popatrzeć na Personal best to nawet nie było tak złe. Trzeba albo czekać jak lepiej zapozna ze specyfika DTM, albo odłożyć kierownice na wieszak Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Brawo Robert, jest punkt! Jakby ktoś miał video z wyprzedzeniami to niech wrzuca. Tak poza tym to czarny kutang do japy dla realizatora. Amatorka niesamowita, non stop 3 auta, reszta stawki dla niego nie istnieje... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) Tragedia z realizacją. Ja rozumiem, że czołówka jechała blisko, ale mogli wrzucić drugi ekran albo co jakiś czas przeskoczyć na tył, bo tam jednak było wyprzedzanie. Potwierdzam, że karny kutas się należy. Co do Roberta, to chyba dobrze pilnował opon, no i zjechał trochę później, co dało mu lepsze opony i tempo w drugim stincie. Natomiast kolejny karniak dla jego ekipy, bo stracił w boksach 6-8 sekund w stosunku do standardowych postojów reszty stawki, więc mógł być nawet ze dwie pozycje wyżej. Ważne jednak, że chyba powoli zaczynają kumać z czym to się je, no ale przy takich marginesach i problemach z ustawienami, muszą poprawić obsługę auta i unikać awarii, tak jak było na inaugurację sezonu, gdzie stracił bardzo dużo czasu przez podnośnik, kiedy mógł być przyzwoity wynik. Mam nadzieję, że to nie był pojedynczy wyskok i jutro będzie podobnie, a może i lepiej, jeśli będzie wyższe miejsce startowe i sam start lepszy, bo dziś było słabo. No i żadnych błędów taktycznych i słabego pitstopu. Czymie kciuki Edytowane 5 Września 2020 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 5 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 nawet w Eleven wspominali że w trakcie walki ważniejsze są ujęcia trybun niż samochodów więc nie wiem kto tam odpowiadał za zarządzanie kamerami ale może na jutro kogoś ogarniętego znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Bardzo profesjonalnie, szczególnie że transmisja jest za paywallem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 10 pole startowe do dzisiejszego wyścigu. teraz jeszcze trzymać kciuki za czysty start i sprawny pit stop. koło południa jakieś opady mają się pojawić. zakładają że przelotne ale jakby pogoda dorzuciła swoje trzy grosze to może być ciekawie dziś. e: ulewa, tor mokry, będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Jest deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 pit-stop na 7 kółku i do końca wyścigu na mokrych. ciekawa taktyka, zobaczymy czy coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Musiało się coś stać z oponami, bo nie widzę sensu za bardzo w tak wczesnym pit stopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Podobno nie te ciśnienia były Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 19 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 taktyczny wpis przypominający że własnie rozpoczął się 88 wyścig Le Mans Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 dobra, trochę odkopię. nie śledziłem tematu, teraz ogarnąłem że DTM zmienia formułę z samochodów turystycznych na specyfikację GT3. szkoda bo to była dusza tej ligi ale jeśli to ma ją uratować albo pozwolić przeczekać kryzys to ok. przy okazji fotki auta Albona, którym będzie się ścigał. przyznam że dla mnie po prostu piękny: https://www.topgear.com/car-news/motorsport/alex-albon-will-race-ferrari-488-gt3-dtm Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 No i taki Alex odpadł z F1, przeszedł sobie do DTM, ma topowy zespół, w pierwszym sezonie pewnie zdobędzie mistrza. A nasz Robercik jak zwykle w końcu stawki albo w ogóle poza bolidem. Ale mnie to wkurwia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Brawo Roman. Startował wczoraj z PP i otarł się o pierwsze zwycięstwo w Indy. Nie oglądałem, ale podobno stracił dużo czasu za maruderami jak Bourdais (sic!) czy Sato. Szkoda, bo zabrakło 5 sekund albo kilku okrążeń, ale i tak bardzo fajnie. Gratulejszyns Romę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 jebać FIA i te ich krawężniki Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Też tak robię w Gran Turismo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Ken Block zmarł. Wypadek na skuterze śnieżnym. Ponoć się przewrócił, skuter na niego spadł i przez obrażenia wewnętrzne zmarł na miejscu. Gymkhana już tylko w niebie [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 No to za chwilę startujemy Panowie. LeBron już zrobił swoje i ustawiamy się do startu. Oby Robert w końcu ugrał zwycięstwo, które mu się należało i oby Inter Europol też dał radę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 No i sporo się dzieje, jak na de facto godzinę jazdy, po tym jak 40 minut był SC. Już trzy poważne dzwony, a jeszcze dwie godziny nie minęły. Fajnie, że Toyota nie uciekła i się auta mieszają i trzymają blisko siebie. No i Robert póki co na prowadzeniu. No i jeszcze kwestia komentarza. Ja rozumiem, że Mielczarek i Gac są zasłużeni i już od lat komentują, ale już nie ogarniają, nie widzą ważnych sytuacji, mieszają numery i ekipy. Do tego dzieją się wypadki na żywo, a teraz Gac za ważniejsze uznaje jakieś bajdurzenia, zupełnie jak Borowczyk. Uszy mnie już bolą i żeby swędzą czasami. Czas już zejść ze sceny i dać miejsce kolejnym, młodszym którzy bardziej ogarniają. Teraz dzwon pod yellow zone A w garażu Peugeot z LEGO Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Nawet Charlie się pojawił. Tymczasem Robert powoli zwiększa prowadzenie. Jeszcze była sytuacja w pierwszej godzinie w IEC, kiedy Scherer wyskoczył z auta na zmianę kierowcy i inny samochód przejechał mu po stopie. Wyglądało to początkowo źle, ale chyba nie ma nawet żadnych złamań. Nie wiadomo czy pojedzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Mi się nie podoba realizacja...mało pokazują. No i kamer jest mało i nic na nich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Mnie najbardziej wku...ją reklamy co kwadrans. Ogólnie zaczęła się rzeź. Nie dość, że już ciemno to zaczęło ostro lać. Teraz najważniejsze, to przetrwać noc w jednym kawałku. Póki co IEC na czele, a WRT na 3 miejscu, więc jak na razie ideolo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Ja pier...lę, nie da się tego słuchać. Auta wypadają, rzeczy się dzieją, a ci pół godziny rozmawiają przez telefon i jakieś prywaty o parasolach i innych gównach, bo zrobiło się ciemno, więc teraz nie warto i nie ma co komentować. Albo mówi na jeden temat, a po drodze zmienia go jeszcze trzy razy. No nie mogę tego Gaca już słuchać. No i reklamy nie po kwadransie, a po 12 minutach. Odbieraj chęć oglądania, a chciałem jeszcze trochę posiedzieć Nosz qrwa Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Mnie z kolei ten skład się podoba, może mam sentyment od parunastu lat. Tutaj nie ma tak nagłej akcji jak w F1 wiec powolni komentatorzy są do wybaczenia, a anegdotek lubie słuchać. wyglada na to ze Toyota chyba dostała w dupe i nie pojedzie dalej. Super ze jest tyle hypercarow, a za rok ma dojść Lamborghini, BMW i Alpine. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi