Skocz do zawartości

DTM, WTCR, WEC, ERC i inne vroom vroom

Colin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, Luqat napisał(a):

No, już nie bardzo. Ktoś wie jak zgubili koło? :wujaszek:

wyglądało po prostu jak awaria nakrętki czy coś takiego. jak zjechał do boksów to hamulec i piasta czyste, zawieszenie wyglądało na całe. raczej incydent z cyklu "bo tak".

Opublikowano

No właśnie też tak pomyślałem, bo żadnego śladu nie było, ale myślałem, że może ktoś gdzieś na twitterze czy innych mediach coś się dowiedział. No nic, szkoda chłopaków, bo może to ich drogo kosztować. No i wezwano ich managera do sędziów. Pewnie za unsafe release :dunno:

Opublikowano

Hypercary to był najlepszy ruch od wielu lat. Jeszcze Aston Martin wjedzie, kto wie czy więcej producentów się nie przyłączy. Jakby jeszcze kalendarz powiększyli, bo jednak 8 wyścigów na sezon to trochę mało. 

Opublikowano
7 minut temu, Patricko napisał(a):

Tam chyba siedzą ludzie z teamu F1. Mam nadzieję, że Robert tam trzyma makaronów za ryje i mówi im co mają robić :dynia:

Frédéric Vasseur siedział w boksach, przynajmniej na początku wyścigu. Pewnie sprzedał im parę tricków po znajomości :Coolface:

Opublikowano

tak samo jak Zak Brown też jest, bo jest współwłaścicielem jednego z teamów. Ciekawie się to ogląda, nigdy wcześniej  tak długo nie oglądałem. Teraz nie wiadomo czy będzie znowu deszcz czy jednak wyschnie?   

Opublikowano

Kurwa ale realizatorka to leży i kwiczy tego wyścigu. Zamiast pokazać w slomo co się odwaliło to jakieś milisekundowe wycinki, na których chuja widać. A tak myślałem sobie, że na żyletki tam wszedł, ale po onboardzie mało co widać. No chciałbym to dokładnie zobaczyć.