kazuyoshi 231 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Japońska developerka dysponuje różnymi stylami. Wielkie cyce, ładne gęby i skąpe fatałaszki, to tylko jeden z nich.Taki styl wcale nie charakteryzuje japońskich developerów. Także gdyby gra miała bardziej stonowane bohaterki - bez tej całej seksistowskiej stylizacji, byłaby jeszcze bardziej klimatyczna. ps: choć w tym przypadku developer też nie jest bez znaczenia Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 17 września 2014 Autor Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) seksistowskiej stylizacji ROFL,nie róbmy z forumka jakiegoś dennego amerykańskiego serwisu growego szukającego dziury w całym. Skany z Famitsu: A o premierze na zachodzie nadal cisza Gdyby Project Zero wyszło jeszcze w tym roku na WiiU to już bym leciał po swoje WiiU. Edytowane 17 września 2014 przez Paliodor 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 18 września 2014 Autor Opublikowano 18 września 2014 Jest i nowy trailer: Mega klimacik, a i sam design też bardzo dobry. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 No i niestety złamałem się i kupuje drugie WiiU tylko po to by prędko zagrać w ten tytuł. Albo lecę do znajomej z odpowiednim regionem konsoli. Na szczęście ceny gierek są dość znośne. Nie śledziłem zbytnio gierki żeby sobie nie spoilować ale zastanawiam się czy kontynuowane bedą te same wątki czy nowe Project Zero pójdzie w trochę innym kierunku. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 (edytowane) Najbardziej wkurzające jest to że nic nie wiadomo o ewentualnym wydaniu na zachodzie , nie mówię o podawaniu dat tyle że nikt nawet się nie zająknął że taka wersja w ogóle będzie Edytowane 21 września 2014 przez Karas Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 22 września 2014 Autor Opublikowano 22 września 2014 To jest właśnie najgorsze. Jakby powiedzieli,że to wydadzą na zachodzie tylko nie wiadomo kiedy to już byłoby dobrze. A tak to zero info na ten temat:/ Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Żeby się nie okazało, że pucujemy się na darmo Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 22 września 2014 Autor Opublikowano 22 września 2014 Oby nie,konsola potrzebuje jak najwięcej dobrych tytułów, a zwłaszcza tych z poza kręgu maskotek Nintendo. Mam nadzieję,że jak nie w tym to może w następnym roku coś się ruszy z lokalizacją. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Panowie spokojnie, było (lub będzie straciłem poczucie czasu) ND z Bayo i podobno ma takowe być z Fatal Frame'em więc na bank coś dla Zachodu w między czasie ogłoszą. Nie po to by się tak produkowali aby podbić sprzedaż tylko w Nipponie gdzie Zachód pokazuje że jest złakniony konkretów (vide: 3 miejsce Hyrule Warriors w UK - a jednak losy Wii U moim zdaniem ida w dobrym kierunku). Drugi trailer podoba mi się znacznie mniej niż pierwszy, nie lubię narratora i jak zwykle j-music do takiego zestawu bo gra powinna bronić się straszącym gameplayem i tego typu muza i szybkie przejazdy różnych scenek mnie nie kręcą. Oby na dniach pokazali na ND znacznie wiecej mięska (i of course bohaterek bo są bardzo zacne ;p) Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Dużo może zależeć od sprzedaży Bayonetty, moim zdaniem jest szansa na 1 mln sprzedanych kopii, w tej sytuacji nie wyobrażam sobie by nie wydali Fatal Frame nawet jeśli na tą chwilę nie ma takich planów. Dobra sprzedaż Hyrule Warriors też daje do myślenia. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Sprzedaż Bayonetty nie ma tutaj nic do gadania. Jak już coś by miała delikatny wpływ to było by to Hyrule Warriors. Swoja drogą nie wiem dlaczego wszyscy macie taki optymizm - z potwierdzeniem wydania X jakoś nikt nie czekał, a gra jeszcze w produkcji. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Sprzedaż Bayonetty nie ma tutaj nic do gadania. Dlaczego? To gra dla starszych odbiorców z poza głównego nurtu N, podobnie jak Fatal Frame. Jak sprzeda się słabo to będzie kolejny argument przeciwko poważniejszym grom więc i przeciw FF Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Dużo może zależeć od sprzedaży Bayonetty, moim zdaniem jest szansa na 1 mln sprzedanych kopii, w tej sytuacji nie wyobrażam sobie by nie wydali Fatal Frame nawet jeśli na tą chwilę nie ma takich planów. Dobra sprzedaż Hyrule Warriors też daje do myślenia. Kaktus na czole mi wyrośnie gdy Bayo 2 sprzeda się w milionie ;p Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 (edytowane) Dużo może zależeć od sprzedaży Bayonetty, moim zdaniem jest szansa na 1 mln sprzedanych kopii, w tej sytuacji nie wyobrażam sobie by nie wydali Fatal Frame nawet jeśli na tą chwilę nie ma takich planów. Dobra sprzedaż Hyrule Warriors też daje do myślenia. Jak Bayonetta dobije do 500 tys. to będzie sukces, a Ty o 1 mln piszesz Edytowane 23 września 2014 przez DonSterydo Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 (edytowane) Jestem niepoprawnym optymistą być może przez ten filmik: Już pomijając czy 1 mln jest realny czy nie to B2 to jedyna z obecnych/zapowiedzianych gier która może stać się system sellerem u osób nie będących Nintendo fagami. I to w nich pokładam większe nadzieje na dobry wynik. edit: 38k na premierę w Japonii nie spodziewałem się w najczarniejszych koszmarach. Teraz nawet 500k wydaje się nierealne. Edytowane 24 września 2014 przez Dobos Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 (edytowane) Kaktus na czole mi wyrośnie gdy Bayo 2 sprzeda się w milionie ;p Szykuj odpowiednie nakrycie glowy bo glupio ci bedzie wyjsc z domu. Wiele osob kupi Wii U dla tej gry bo czekali z zakupem wlasnie na premiere Bayonetty 2. Edytowane 25 września 2014 przez saptis Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Tak, tak Jak jedynka sprzedała się w 1 milionie, i to na dwóch platformach, i to o wiele popularniejszych. To sequel na umierającej konsoli ma się tak samo sprzedać? Tyle ile na dwóch popularnych konsolach, kiedy to na grę był o wiele większy hype, niż teraz na dwójkę? Otóż nie. 300 tysięcy to maksimum. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 (edytowane) Ja to (pipi)a chcę Edytowane 26 września 2014 przez Karas Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 (edytowane) Na Nico Nico, przy okazji dzisiejszego (oficjalnego) livestreama, pojawiły się poszlaki, że gra może być w trakcie procesu lokalizacji. Po pierwsze, opis eventu jest po angielsku, a po drugie, pojawił się w nim tytuł "Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven". http://live.nicovideo.jp/watch/lv194450157 Edytowane 26 września 2014 przez Enkidou Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 26 września 2014 Autor Opublikowano 26 września 2014 (edytowane) Dobrze by było,gdyby się to potwierdziło i to najlepiej jeszcze w tym roku. Takie czekanie nie wiadomo jak dlugo na jakieś info o lokalizacji jest mega irytujące. Edytowane 26 września 2014 przez Paliodor 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 27 września 2014 Autor Opublikowano 27 września 2014 Pierwsze 30min z gry: Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 http://www.nintendolife.com/news/2014/09/koei_tecmo_europe_all_but_confirms_fatal_frame_wii_u_as_japan_only\ Cytuj
kypq 718 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Za dużo by musieli cenzurować. Cytuj
Kakkoi 2 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 No i niestety, przeszedłem większość mocnych gier na wiiu, do ogrania zostaje lego city i donkey kong, a interesujących mnie zapowiedzi jest mało b2, toad i yoshi. W raz z informacją o niewydaniu poza granicami Japonii największego moim zdaniem hitu na tę konsolę zaczynam poważnie się zastanawiać nad sensem trzymania tej maszyny. W dodatku toad może być serią minigier, a yoshi to zagadka. Jak dla mnie bez fatal frame konsola straciła 30% jakości zapowiedzianych tytułów. Ogram lego city, donkeya, pojawią się jeszcze trzy interesujące gry w 2015 i co dalej? Konsola ma leżeć i kurz zbierać? Przegięcie z tą konsolą. Wielki minus dla tecmo, które zamiast robić 3 wersję doa 5 mogłoby się skupić na dystrybucji. Fatalne podejście n. Ale bądźmy dobrej myśli. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 To raczej Twój problem że nie widzisz dla siebie gier bo żaden gigant nie zadowoli każdego a jak masz 3 gry które Cię interesowały to naprawdę zastanawiam się po co w ogóle kupowałeś Wii U? Zresztą to że teraz KT Europe nic nie mówi o premierze nie znaczy że nie mają nic w planach bo powiedzmy sobie szczerze jeśli chodzi o Big N to czasami długo trzymają graczy w napięciu gdzie ostatecznie tytuł wychodzi na Zachód. Poczekamy zobaczymy, ja tam dalej liczę na to bo dla mnie biblioteke gier Wii U ma już konkretną i tylko się powiększa a nie zmniejsza (ale to wyłącznie moje zdanie i mój gust). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi