Opublikowano 13 października 20159 l Nie polecam, przy PZ2 na Wii uszy mi krwawiły i bez Japońskiego dubu się nie obejdzie bo inaczej to herezja grać w FF bez oryginalnego VA. Boniu jeszcze tylko 17 dni!!!!
Opublikowano 13 października 20159 l Mi uszy krwawily przy PZ1 na PS2. Tak tragicznego dubbingu dawno nie słyszałem, o ile w ogóle. W PZ2 na PS2 jest już o klasę lepiej, ale też dupy nie urywa.
Opublikowano 13 października 20159 l Pierwotnie mówiono że tak, zresztą już na któryś targach pokazywano nowego PZ z angielskimi napisami i japońskim VA.
Opublikowano 13 października 20159 l Gdyby mnie CQE w konia nie zrobiło i przysłało normalnie kod na recenzję to bym Wam powiedział
Opublikowano 13 października 20159 l Cofam słowa, mam kod, w nocy/jutro Wam powiem jak to jest z tym dubbem
Opublikowano 13 października 20159 l W Menago mają za 249 zł preorder - dostaną dokładnie 10 sztuk. Przypomniałem się, z kodem rabatowym wyszło mnie 240 zł z odbiorem na miejscu.
Opublikowano 13 października 20159 l Najdrożej ze wszystkich sklepów. tzn mówię o bazowej cenie Teraz mam dylemat, czy kupić tę grę w boxie, skoro mam cyfrową czy nie...
Opublikowano 13 października 20159 l Kup w boxie i wyślij mi Edytowane 13 października 20159 l przez blantman
Opublikowano 13 października 20159 l @Rayos zamiast pitolić 3 po 3 to napisz od razu czy jest wybór Japońskiego VA z menusów czy nie, reszta mnie nie obchodzi....
Opublikowano 13 października 20159 l A jest jakaś możliwość, że nie będzie japońskiego VA skoro nawet na filmiku z poprzedniej strony jest takie info?
Opublikowano 13 października 20159 l Dobra kolega Dante zmusił mnie do obejrzenia trailerka;-). Powiem tyle, na początku widnieje tekst iż grę będzie można odpalić w Angielskim lub Japońskim VA z jedyną możliwością Angielskiego tekstu. Tak więc Gayos nie potrzebuje potwierdzeń skoro tam mam podane i tak jak pisałem nawet na Targach E3 pokazywali wersje z Japońskim VA + Angielski tekst (ale ostatnio unikam trailerków z PZ co by sobie funu nie psuć).
Opublikowano 13 października 20159 l W Menago mają za 249 zł preorder - dostaną dokładnie 10 sztuk. Przypomniałem się, z kodem rabatowym wyszło mnie 240 zł z odbiorem na miejscu. Kurde mam nadzieje, że nie będzie problemu z dostępnością w KiG.. trochę późno preorderowałem
Opublikowano 14 października 20159 l W Menago mają za 249 zł preorder - dostaną dokładnie 10 sztuk. Przypomniałem się, z kodem rabatowym wyszło mnie 240 zł z odbiorem na miejscu. Kurde mam nadzieje, że nie będzie problemu z dostępnością w KiG.. trochę późno preorderowałem Ja bym chętnie kupił kiedy indziej, ale ze względu na reglamentowany rzut gry na rynek europejski w sumie nie miałem wyboru. Gra pewnie sprzeda się marnie i w późniejszym okresie używki pewnie będą chodzić po 400 zł jak kiedyś z Xenoblade.
Opublikowano 14 października 20159 l Mam tak samo z tą grą i xenoblade. Nie śpieszy mi się z zagraniem ale to nie xone czy ps4 że gra po miesiącu czy dwa będzie tańsza. Wręcz przeciwnie:)
Opublikowano 14 października 20159 l Ja się chyba tez skuszę. Tak czy siak kiedyś kupie WiiU to będzie jak znalazł zwłaszcza, że w Game jest fajna limitka.
Opublikowano 14 października 20159 l Ja tam wolałem nie ryzykować. Limitka dawno zamówiona i czeka na postawienie w honorowym miejscu obok innych zacnych produkcji w wydaniu limitowanym ;-) @Rayos: Ostatni trailer już potwierdza Japoński VA i Angielskie słowo pisane. Dziwi mnie i tak że prowadząc stronę o 3DS'ie dostajesz kod na grę z Wii U (chyba że o Wii U też tam piszesz, nie wiem nie zaglądam). A u NInny jak są pozycje które z miesiąca na miesiąc tanieją, tak tego typu limitki nawet największych pozycji tylko drożeją i czasami znajduje się fajny jelonek który sprzeda tytuł za w miarę ludzką cenę. Tak więc brać, nie gadać, pokazywać hydraulikom że fizyczne pudło lepsze od cyfry :-)
Opublikowano 14 października 20159 l @Rayos:Dziwi mnie i tak że prowadząc stronę o 3DS'ie dostajesz kod na grę z Wii U (chyba że o Wii U też tam piszesz, nie wiem nie zaglądam). Nie prowadzę strony o 3DSie, tylko jestem tam redaktorem a my3ds zajmuje się zarówno 3DS jak i Wii U
Opublikowano 15 października 20159 l W takim razie już dawno powinniście zmienić nazwę strony bo nie ma to jakoby sensu skoro piszecie o oby dwóch platformach. Mniejsza o to, jeżeli zassałeś już cyfrówkę to podziel się z nami ile ogólnie ona zajmuje na dysku?
Opublikowano 15 października 20159 l Powiedz czy WARTO kupić może być na pw obiecuje nie przekazać tego nintendo
Opublikowano 15 października 20159 l Tak by powiedział ktoś kto pracuje dla Nintendo i tropi przecieki.