funditto 661 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Powiesz chociaż do kiedy jest embargo ? Cytuj
kypq 718 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Mniejsza o to, jeżeli zassałeś już cyfrówkę to podziel się z nami ile ogólnie ona zajmuje na dysku? http://michibiku.com/fatal-frame-maiden-of-black-water-needs-so-much-space/ 8GB "demo" ,14GB na dysku , 17GB wymagane przy instalacji. Nie mogę tego powiedzieć zanim embargo nie minie Embargo srargo. Gra jest w JP od 5 miesięcy więc napisanie opinii by Ciebie nie zabiło. 1 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Mniejsza o to, jeżeli zassałeś już cyfrówkę to podziel się z nami ile ogólnie ona zajmuje na dysku? http://michibiku.com/fatal-frame-maiden-of-black-water-needs-so-much-space/ 8GB "demo" ,14GB na dysku , 17GB wymagane przy instalacji. Nie mogę tego powiedzieć zanim embargo nie minie Embargo srargo. Gra jest w JP od 5 miesięcy więc napisanie opinii by Ciebie nie zabiło. embargo stawia sprawę jasno i muszę się do niego stosować. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Kiedy mija embargo? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Po tym co zobaczyłes do tej pory, to ile Zeld na dziesięć? Strasznie mi brakuje takich chińskich horrorów z czasów PSone / PS2. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Do tej pory? Mało grałem, czasu brak ale póki co obsrane_gacie x7/10 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 @Rayos No już widzę jak Conquest sprawdza każde polskie forum w poszukiwaniu Rayosa ;-) Dude zlituj się, nawet napisanie czy jest to czego oczekiwałeś to nie złamanie embarga skoro w PE potrafią tak napisać co rusz. @Kypq thank you, byłem ciekaw czy przekroczy próg 8GB i jak się okazuje to tak :-) Cytuj
kypq 718 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Czyli wycieli wartościowe kostiumy? 2 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 @Rayos No już widzę jak Conquest sprawdza każde polskie forum w poszukiwaniu Rayosa ;-) Dude zlituj się, nawet napisanie czy jest to czego oczekiwałeś to nie złamanie embarga skoro w PE potrafią tak napisać co rusz. No ja wiem, że przesadzam ale wolę dmuchać na zimne. Od początku mam z CQE dobre układy i nie chciałbym tego zepsuć jakąś pierdółką Also, cykanie fotek padletem jest trochę męczące Cytuj
C-Boy 52 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Spoko, ja też bym dmuchał na zimne, gdyby za złamanie embargo kazali mi płacić 50 tysięcy euro Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Po paru chapterach irytuje sterowanie, kiepska kamera i lekko frustrujące walki klimat dobry ale prawie w ogóle nie straszy. trzyma lekko w napięciu ale to wszystko. I mówi to człowiek, którego bardzo łatwo przestraszyć i grał w Dead Space tylko w dzień a SH wyłączył po 15 minutach. Edytowane 18 października 2015 przez Rayos Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 No to średnio to wygląda Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Tak coś czułem Dlatego wolałem się jednak skupić na Xeno, a PZ olać. Nie lubię też, że ta gra ma score'a, psuje to klimat. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 score odgrywa kluczową kwestię, bo za niego kupujesz itemki do wykorzystania w kolejnym chapterze Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 No to slabo to czekam na xeno Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 To najwyżej przejdę i sprzedam używkę za 300 zł 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 Po paru chapterach irytuje sterowanie, kiepska kamera i lekko frustrujące walki klimat dobry ale prawie w ogóle nie straszy. trzyma lekko w napięciu ale to wszystko. I mówi to człowiek, którego bardzo łatwo przestraszyć i grał w Dead Space tylko w dzień a SH wyłączył po 15 minutach. Czyli oprócz sterowania jest powtórka z poprzednich części tzn. z jedynki i dwójki, bo w te jak na ten moment pogralem. PZ ogólnie nie straszą, ale ich klimat trzyma za jaja. Niczego innego się nie spodziewałem. Na Xeno też się nie napalam, ale oczywiście pre-order jest i zostanie, bo później pewnie będzie ciężko dostać. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 średnia ocen 65 póki co Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 Czyli tylko dobra gra. Obawiam się że taki podobny lekki zawód będzie przy Xeno. Dlaczego? Brak dobrej fabuły (podobno). Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 Kurna po tych recenzjach myślę nad anulowaniem zamówienia. Nie zwykłem płacić ponad 200 zł za grę poniżej średniej a i tak multum premier w tym okresie. Z recenzji wynika że gra jest nudna. Horror nudny? Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 No słabiutko . 65 to raczej nie jest dobra gra, spodziewałem się chociaż 70. Pewnie się skończy anluowaniem preordera. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) Bardziej wygrzane mieć na oceny nie mogę bo większość porządnych gier na Wii oscylowało w takich granicach (Fragile, Another Code R, Fire Emblem Radiant Dawn). Poza tym powiedzmy sobie szczerze ktoś oczekiwał rewolucji? To miała być dobra kontynuacja bez wymysłów dla fanów (a sorry przecież wychodzi na to iż większość osób nie przeszła nawet jednej części). 4-rka również nie miała lepszych ocen a jednak przeszedłem z wypiekami na twarzy (tak wyszła tylko w Japonii ale od czego są fanowskie tłumaczenia). A widzę sporo osób ocenia grę przez śmieszną średnią z zachodu gdzie niejeden z was na PPE twierdzi że to głupie oceniać w ten sposób grę jeżeli się nie zagrało ale co tam. Oświećcie mnie i powiedzcie dlaczego w ogóle złożyliście pre-order skoro gra już w zeszłym roku wyszła w Japonii i miała ogólnie przychylne oceny a wiele zachodnich site'ów od kilku miechów opisywało reakcję Japońskich fanów. Zresztą patrząc na listę ocen to w większości nowe PZ dostaje 7 czyli w skrócie to gra dobra a nie średniak ale jesteśmy w czasach gdzie 8-ka zaczyna być gó.wnem. Edytowane 19 października 2015 przez chrno-x Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi