ireniqs 3 025 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Biały kruk, a jeszcze dobrze premiery nie było. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest, potwierdzenie o wysyłce, no to jutro będzie pracowity wieczór Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 A potem Nintendo się dziwi, że sprzedaż słaba. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Ja się zastanawiam czy w ogóle pudełko otwierać Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Ja się zastanawiam czy w ogóle pudełko otwierać Możesz otworzyć, te pudełka nigdy nie są plombowane/zaklejane Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Tak mnie nastraszyliscie z ta Ultima ze ruszylem swojego insidera wewnatrz sklepu i mam juz gwaranta limitke Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 29 października 2015 Autor Opublikowano 29 października 2015 Widzę,że na Allegro konkretny wysyp gier z atrakcyjną ceną już od ok 340zł XD Do tego widać,że poszczególne konta mają po kilka sztuk gierki. Niezła cebulandia i patologia z tym wydaniem. Tu ludzie dowiadują się,że nie dostaną gierki nawet jak pre-order zrobili, a jakieś cwaniaki próbują to opylać za jakieś chore ceny bo dorwali większość pewnie sztuk na nasz rynek+importy. Żenada,cóż mogę chyba skreślić PZ z listy gier jakie mógłbym kiedyś tam kupić . Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) U mnie na sklepie chyba najtaniej póki co, bo 300zł. Natomiast fakt - sztuk było mało i niektórzy pojechali po całości. Edytowane 29 października 2015 przez Graczdari Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Biorąc pod uwagę cenę wyjściową, to nie :-P Biorąc pod uwagę przebitkę to też nie. Ja nie jestem od cen, ale z drugiej strony - cena jest na poziomie rynkowym obecnie. Wyrwaliśmy 10 sztuk, po 2 na każdy z 5 sklepów. Choć współpraca z Conquestem jest super i asortyment Niny sprzedaje się coraz lepiej, to pewne rzeczy też trzeba zrozumieć. Choćby to, że w ogólnym rozrachunku to mrozi się na tym kasę Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Eh, miałem już moje pudełko w ręce, a nie mogłem kupić bo jutro wypłata dopiero :-( jest normalne pudełko jak i steelbook Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Wysłali mi grę dzisiaj w ultimie:). Cholera nawet nie chce mi się obecnie w to grać ale w sumie cena nie spadnie:) zagram za miesiąc czy 2. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Zamawiałem w KiG 30 sierpnia, ale jako, że nie lubię płacić tak wcześnie przed premierą to wziąłem pobranie. Kilka dni temu napisałem im, żeby zmienili mi na przedpłatę i wysyłkę Pocztą Polską. Wszystko odbyło się bez problemu. Dzisiaj dostaje mail z GLS, że paczka nadana.. za pobraniem. Szybko napisałem do KiG w tej sprawie, i co się okazało: późno dostali gry, a listonosz już zabrał od nich przesyłki. W związku z tym podjęli decyzję, że aby się wyrobić na jutro to wyślą kurierem na ich koszt. Oczywiście pobranie zostało zdjęte. Pełen profesjonalizm z ich strony - już kilka osób na forumku chyba ich polecało, ale pomyślałem, że warto dołożyć też swoje 3gr. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 No kig zawsze było w porządku, jak mi zapomnieli doslac nieśmiertelnik z smash 3ds to po moim mailu na drugi dzień nadali :-) Cytuj
funditto 661 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) Potwierdzam, mi kiedyś nie dołączyli figurki do limitki Alpha Sapphire, upomniałem się i przysłali mi dwie Edytowane 29 października 2015 przez funditto Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 KiG daje naprawdę radę i stołuje się tam coraz częściej. Ale tym razem padło na Ultime gdzie zamówienie już dotarło do domku z czego jestem niezwykle rad (ahhh będzie granie przez weekend). Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Odebrałem właśnie swoją kopię z Menago: 1 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Ultima nie zawiodła. Gra się fajnie, jak dla mnie stare dobre Project Zero, tylko w lepszej oprawie wizualnej. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 mi też sie udało dorwać Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 (edytowane) Powiem tak. Until Dawn ma świetne miejscówki i klimat jednak sama jedna lokacja z PZ 5 a mianowicie Antique Shop, rozwala swym klimatem (w moim odczuciu oczywiście) 1/3 miejscówek z Until Dona, a to dopiero początek gry. Po ograniu kilku epizodów jestem zachwycony. Niestety dzisiejsi gracze oraz recenzenci nie docenią tej unikatowej produkcji gdyż mózgi mają wyprane przez nowoczesne świecidełka nastawione na online. W dodatku na takie gry trzeba mieć odpowiednią wrażliwość tak samo jak np; na filmy Kiyoshi Kurosawy. Także podsumowując. W zalewie tępych klonów/ludzików, tylko nielicznym odmieńcom będzie dane zachwycić się tą unikalną produkcją. Edytowane 1 listopada 2015 przez kazuyoshi 2 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 1 listopada 2015 Autor Opublikowano 1 listopada 2015 Nie wiem ciągle o co tyle krzyku i zdziwienia to przecież od początku było wiadomo,że będzie to tylko albo aż kolejna odsłona Project Zero/Fatal Frame bez żadnej większej rewolucji. Rozumiem,że większość tych śmiesznych opinii pochodzi od ludzi co pierwszy raz z serią mają styczność ale kurcze, jest tyle info o poprzednich odsłonach czy choćby możliwość ich ogrania,że można było sobie na długo przed premierą wyrobić zdanie i wiedzieć czego się potem spodziewać. A nie,że zdziwko,że tytuł jest inny niż to co obecnie serwują twórcy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Mi gra się podoba. Fakt na razie tylko 3 h dałem rade pograć ale klimat jest. Historia też trzyma w m napięciu. Niestety jeden minus dla mnie to że w ogóle nie straszy. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Mi gra się podoba. Fakt na razie tylko 3 h dałem rade pograć ale klimat jest. Historia też trzyma w m napięciu. Niestety jeden minus dla mnie to że w ogóle nie straszy. No przeca mówiłem, że gra prawie w ogóle nie straszy, tylko klimat trzyma w napięciu czy ktoś tu mnie w ogóle czyta w ogóle? Cytuj
Dante 453 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Until Dawn to to nie jest więc straszenie metodą coś wyskoczy na ekran to nie tutaj. Gra się całkiem dobrze i fabuła powinna dać radę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi