Opublikowano 1 października 20168 l W trialu są dwa albo trzy etapy - dwa pierwsze etapy spoko (choć na 5 minut), a potem trzeci etap jest właśnie w jakimś lesie gdzie pstryka się foty na potęgę, nie wiem gdzie tu klimat był, a tym bardziej powód do strachu. I ten etap ostatni jest z połowy gry więc nie uwierzę, że już tak do końca nie jest że co pół kroku walka z duchem i strzelanie zdjęc. Akurat nie masz racji bo jest nawet w eShopie podane że jest to prolog + dwa pierwsze chaptery. Gdy go przejdziesz oferują Ci pobranie pozostałej części gry więc jakim cudem w demie, które potem możesz pobrać do pełnej wersji daliby Ci możliwość przejścia środkowej misji? (Tym bardziej pełna wersja nie ma 4 chapterów ;-]) I nie, cała gra taka nie jest bo to większość lokacji ma otwartą strukturę. Masz przykładowo las i to od Ciebie zależy czy napotkasz jakiegoś ducha czy nie. Również bardzo duże znaczenie ma czy postać jest przemoknięta bo to przyciąga duchy jak lep na owady. Owszem w pełnej wersji zdarzają się miejsca gdzie potrafi kilka duchów na raz wyskoczyć ale ma to podłoże fabularne i też potrafi niezły chaos wprowadzić (w pozytywnym znaczeniu). I nie, nie ma sytuacji gdzie co pół kroku pojawia się duch, więc nie przesadzaj (oprócz tego właśnie początku). Zresztą w wielu miejscach pojawiają się cienie postaci z przeszłośći, którym możesz a nie musisz robić zdjęć. Jeżeli ich doliczasz do pstrykania fotek aparatem jak z karabinu to nie mam pytań. Więc najpierw przeczytaj uważnie co pobierasz zanim będziesz szerzył złą reklamę gry tylko dlatego bo pograłeś w sam leciwy początek gdzie każdy przyzna że jest to najsłabszy element gry ;-] Edytowane 1 października 20168 l przez chrno-x
Opublikowano 1 października 20168 l Rzeczywiście było jak mówisz i to był początek. Co nie zmienia faktu, że po tym początku nie miałem ochoty na dalszą część gry i fulla.
Opublikowano 1 października 20168 l Mi się właśnie podoba to jak dużo contentu jest w grze opcjonalnie. Mnóstwo poukrywanych przedmiotów, notatek czy opcja z dotykaniem duchów po ich pokonaniu aby zobaczyć jak ci ludzie zginęli. Wizje w formie starego nagrania vhs fajny motyw.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Można przenieść do działu multiplatform. https://www.koeitecmoeurope.com/zero/maiden/ Ogłoszono, że wyjdzie również na PC, PS4, XOne, PS5, XSX, i Switch. https://www.youtube.com/watch?v=VGAeOBU4M74
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Świetna wiadomość, mam nadzieję, że remasterów doczeka się również oryginalna trylogia. Grałem jedynie w trójkę, ale o mamusiu to było wyśmienite.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l W dniu 15.06.2021 o 19:47, Paolo de Vesir napisał: Świetna wiadomość, mam nadzieję, że remasterów doczeka się również oryginalna trylogia. Grałem jedynie w trójkę, ale o mamusiu to było wyśmienite. Dwa zdecydowanie najlepsze, więc jak wydadzą coś to czeka Cię uczta. Sam chętnie przygarnę remastery starszych części lub w końcu coś nowego.
Opublikowano 5 października 20213 l W dniu 15.06.2021 o 19:47, Paolo de Vesir napisał: Świetna wiadomość, mam nadzieję, że remasterów doczeka się również oryginalna trylogia. Grałem jedynie w trójkę, ale o mamusiu to było wyśmienite. Ja tylko w dwójkę - Crimson Butterfly - ja pitolę, jeden z moich ulubionych horrorków ever @Square - bo chyba nikt Ci wcześniej nie zgłosił - możesz przenieść do multiplatform/ogólnych? I przy okazji zamienić "Project Zero" w tytule na "Fatal Frame"? Gierka (remaster) ma premierę pod koniec października na wszystkie sprzęty (przy okazji to trochę ich pogięło z ceną, jak za remasterek). @Dave Czezky - wiadomo coś o fizycznych wydaniach na PlayStation/XBOXa? Bo nigdzie nie mogę znaleźć info.
Opublikowano 5 października 20213 l 1 godzinę temu, Wredny napisał: @Square - bo chyba nikt Ci wcześniej nie zgłosił - możesz przenieść do multiplatform/ogólnych? I przy okazji zamienić "Project Zero" w tytule na "Fatal Frame"? Pa tera, jak to się robi.
Opublikowano 6 października 20213 l Ehh już miałem nadzieje, że jakaś wiadomość typu "Już kurwa jest do pobraniaaaa" się pojawiła xD
Opublikowano 27 października 20213 l Ktoś zasiada o północy ? Ja już zacieram rączki, herbatke zrobić jeszcze trza
Opublikowano 27 października 20213 l Orypałem 3 chaptery razem z Prologiem i jest miodzio Ta i pewnie jest najgorsza, ale w sensie takim, że najsłabsza ze wszystkich, ale gra się zajebiście. Jeny jak mi brakuje takich tytułów. Strzelanie fot duchom nadal zajebiste tym bardziej, że na maksa jest to responsywne i w końcu dobrze się to czuje. Ostatnio grałem w 2 i tam to już drewno, tutaj ciach ciach. Tylko na Normalu jest chyba za łatwo a jest do wyboru tylko Easy i Normal. Tak czy siak jaranko i jestem ciekaw historyjki, klimat jest, chociaż nie aż tak gęsty jak w poprzednich, muza i dźwięki zajebiste, polecam grać na słuchawkach, postacie ładne, wszystko cycuś (hehe xD) A no i jak coś to port sam w sobie od strony technicznej to trochę porażka, pop-up drzew w oddali na przykład trochę wybija z rytmu, ale ujdzie. Dla fanów polecam [wykładać hajs kierwa co by zrobili coś nowego], dla tylko ciekawskich radzę poczekać na jakieś promo Edytowane 27 października 20213 l przez cotek
Opublikowano 30 października 20213 l W dniu 28.10.2021 o 01:49, cotek napisał: Dla fanów polecam [wykładać hajs kierwa co by zrobili coś nowego], dla tylko ciekawskich radzę poczekać na jakieś promo NIe no 185zł nie dam za cyfrowy remaster gierki z WiiU - uwielbiam pierwsze dwie części, ale bez przesady
Opublikowano 30 października 20213 l Ogrywałem tą serię na emu, teraz będę mógł zagrać prawilnie na ps5 szanuję.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 listopada 20213 l Każdy kolejny chapter lepszy od poprzedniego Czuć tę magie gier sprzed dekady, zajebiste