chrno-x 901 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) W trialu są dwa albo trzy etapy - dwa pierwsze etapy spoko (choć na 5 minut), a potem trzeci etap jest właśnie w jakimś lesie gdzie pstryka się foty na potęgę, nie wiem gdzie tu klimat był, a tym bardziej powód do strachu. I ten etap ostatni jest z połowy gry więc nie uwierzę, że już tak do końca nie jest że co pół kroku walka z duchem i strzelanie zdjęc. Akurat nie masz racji bo jest nawet w eShopie podane że jest to prolog + dwa pierwsze chaptery. Gdy go przejdziesz oferują Ci pobranie pozostałej części gry więc jakim cudem w demie, które potem możesz pobrać do pełnej wersji daliby Ci możliwość przejścia środkowej misji? (Tym bardziej pełna wersja nie ma 4 chapterów ;-]) I nie, cała gra taka nie jest bo to większość lokacji ma otwartą strukturę. Masz przykładowo las i to od Ciebie zależy czy napotkasz jakiegoś ducha czy nie. Również bardzo duże znaczenie ma czy postać jest przemoknięta bo to przyciąga duchy jak lep na owady. Owszem w pełnej wersji zdarzają się miejsca gdzie potrafi kilka duchów na raz wyskoczyć ale ma to podłoże fabularne i też potrafi niezły chaos wprowadzić (w pozytywnym znaczeniu). I nie, nie ma sytuacji gdzie co pół kroku pojawia się duch, więc nie przesadzaj (oprócz tego właśnie początku). Zresztą w wielu miejscach pojawiają się cienie postaci z przeszłośći, którym możesz a nie musisz robić zdjęć. Jeżeli ich doliczasz do pstrykania fotek aparatem jak z karabinu to nie mam pytań. Więc najpierw przeczytaj uważnie co pobierasz zanim będziesz szerzył złą reklamę gry tylko dlatego bo pograłeś w sam leciwy początek gdzie każdy przyzna że jest to najsłabszy element gry ;-] Edytowane 1 Października 2016 przez chrno-x Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Rzeczywiście było jak mówisz i to był początek. Co nie zmienia faktu, że po tym początku nie miałem ochoty na dalszą część gry i fulla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Mi się właśnie podoba to jak dużo contentu jest w grze opcjonalnie. Mnóstwo poukrywanych przedmiotów, notatek czy opcja z dotykaniem duchów po ich pokonaniu aby zobaczyć jak ci ludzie zginęli. Wizje w formie starego nagrania vhs fajny motyw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Można przenieść do działu multiplatform. https://www.koeitecmoeurope.com/zero/maiden/ Ogłoszono, że wyjdzie również na PC, PS4, XOne, PS5, XSX, i Switch. https://www.youtube.com/watch?v=VGAeOBU4M74 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Świetna wiadomość, mam nadzieję, że remasterów doczeka się również oryginalna trylogia. Grałem jedynie w trójkę, ale o mamusiu to było wyśmienite. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Ja też poproszę jeszcze trylogie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 W dniu 15.06.2021 o 19:47, Paolo de Vesir napisał: Świetna wiadomość, mam nadzieję, że remasterów doczeka się również oryginalna trylogia. Grałem jedynie w trójkę, ale o mamusiu to było wyśmienite. Dwa zdecydowanie najlepsze, więc jak wydadzą coś to czeka Cię uczta. Sam chętnie przygarnę remastery starszych części lub w końcu coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 W dniu 15.06.2021 o 19:47, Paolo de Vesir napisał: Świetna wiadomość, mam nadzieję, że remasterów doczeka się również oryginalna trylogia. Grałem jedynie w trójkę, ale o mamusiu to było wyśmienite. Ja tylko w dwójkę - Crimson Butterfly - ja pitolę, jeden z moich ulubionych horrorków ever @Square - bo chyba nikt Ci wcześniej nie zgłosił - możesz przenieść do multiplatform/ogólnych? I przy okazji zamienić "Project Zero" w tytule na "Fatal Frame"? Gierka (remaster) ma premierę pod koniec października na wszystkie sprzęty (przy okazji to trochę ich pogięło z ceną, jak za remasterek). @Dave Czezky - wiadomo coś o fizycznych wydaniach na PlayStation/XBOXa? Bo nigdzie nie mogę znaleźć info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 1 godzinę temu, Wredny napisał: @Square - bo chyba nikt Ci wcześniej nie zgłosił - możesz przenieść do multiplatform/ogólnych? I przy okazji zamienić "Project Zero" w tytule na "Fatal Frame"? Pa tera, jak to się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Ehh już miałem nadzieje, że jakaś wiadomość typu "Już kurwa jest do pobraniaaaa" się pojawiła xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 I co by to dało na 22 dni przed premierą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Nie no nie wiedziałem nawet, że już jest data premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Ktoś zasiada o północy ? Ja już zacieram rączki, herbatke zrobić jeszcze trza Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Podobno najgorsza część, więc tak średnio się jaram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 (edytowane) Orypałem 3 chaptery razem z Prologiem i jest miodzio Ta i pewnie jest najgorsza, ale w sensie takim, że najsłabsza ze wszystkich, ale gra się zajebiście. Jeny jak mi brakuje takich tytułów. Strzelanie fot duchom nadal zajebiste tym bardziej, że na maksa jest to responsywne i w końcu dobrze się to czuje. Ostatnio grałem w 2 i tam to już drewno, tutaj ciach ciach. Tylko na Normalu jest chyba za łatwo a jest do wyboru tylko Easy i Normal. Tak czy siak jaranko i jestem ciekaw historyjki, klimat jest, chociaż nie aż tak gęsty jak w poprzednich, muza i dźwięki zajebiste, polecam grać na słuchawkach, postacie ładne, wszystko cycuś (hehe xD) A no i jak coś to port sam w sobie od strony technicznej to trochę porażka, pop-up drzew w oddali na przykład trochę wybija z rytmu, ale ujdzie. Dla fanów polecam [wykładać hajs kierwa co by zrobili coś nowego], dla tylko ciekawskich radzę poczekać na jakieś promo Edytowane 27 Października 2021 przez cotek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 W dniu 28.10.2021 o 01:49, cotek napisał: Dla fanów polecam [wykładać hajs kierwa co by zrobili coś nowego], dla tylko ciekawskich radzę poczekać na jakieś promo NIe no 185zł nie dam za cyfrowy remaster gierki z WiiU - uwielbiam pierwsze dwie części, ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Nic nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Ogrywałem tą serię na emu, teraz będę mógł zagrać prawilnie na ps5 szanuję.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Każdy kolejny chapter lepszy od poprzedniego Czuć tę magie gier sprzed dekady, zajebiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi