Opublikowano 26 października 20159 l Kiedy wysyłają gry jak myślicie? W tym tygodniu jeszcze? Bo cholera nadal nie wiem czy złapie się na małą ilość egzemplarzy Edytowane 26 października 20159 l przez blantman
Opublikowano 26 października 20159 l Liczę na wysyłkę w tym tygodniu, ale z drugiej strony wszystko mi jedno bo nadal ogrywam dwójkę.
Opublikowano 26 października 20159 l no ja liczę na to, że najpóźniej w czwartek będę miał swoją fizyczną kopię nie będziecie zawiedzeni i cofam moje wcześniejsze skargi na backtracking solidny tytuł, może nawet na 8/10 się załapie :rose: udało się jednak tej grze przestraszyć mnie raz czy dwa Edytowane 26 października 20159 l przez Rayos
Opublikowano 27 października 20159 l a jakieś 13h no ale nie wymaksowałem Edytowane 27 października 20159 l przez Rayos
Opublikowano 27 października 20159 l |@Blantman Ultima ani razu mnie nie zawiodła i w dniu premiery zawsze miałem swój egzemplarz więc wierzę iż w czwartek dostanę info iż paczka została do mnie wysłana :-) Edytowane 27 października 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 27 października 20159 l Na dobranoc http://www.my3ds.pl/recenzja-project-zero-maiden-of-black-water/ dla leniwych: 78/100 nie podobało mi się m.in. ślamazarne tempo, ciężkie sterowanie postaci oraz powtarzalność duchów. Edytowane 27 października 20159 l przez Rayos
Opublikowano 28 października 20159 l No niestety dostałem telefon z konsole i gry że im zamówienie obcięli o 1/3 i nie dostanę swojej kopii bo pierwszeństwo mają ci co zamówili pierwsi
Opublikowano 28 października 20159 l No niestety dostałem telefon z konsole i gry że im zamówienie obcięli o 1/3 i nie dostanę swojej kopii bo pierwszeństwo mają ci co zamówili pierwsi FFFFFFUUUUUUUU-
Opublikowano 28 października 20159 l Niestety u mnie ten sam przypadek. Kilka dni temu cieszyłem się, że będę miał 2 sztuki a teraz lipa.
Opublikowano 28 października 20159 l a kiedy zamawialiście? ja mam 31.08 tego roku i jak narazie cisza
Opublikowano 28 października 20159 l 15.09 robiłem zamówienie. Pytałem się czy może przewidują w jakimś późniejszym terminie drugą dostawe, ale koleś nie wiedział.
Opublikowano 28 października 20159 l Ja zamawiałem w Ultimie 10.08, jakby mieli mnie posłać na drzewo chyba zrobiliby to wcześniej jak dzień przed premierą.... Muve.pl np wyrolował mnie z PS4 na tydzień przed, tacy mili byli
Opublikowano 28 października 20159 l Ja się obudziłem dopiero 29.08 więc miejmy nadzieje iż Ultima mnie nie zawiedzie....
Opublikowano 28 października 20159 l Autor Ja się obudziłem dopiero 29.08 więc miejmy nadzieje iż Ultima mnie nie zawiedzie.... Ultima i inni sprzedawcy w tym wypadku są mało winni skoro to Nintendo dało dupy i wypluło na rynek jakąś śmieszną partyjkę towaru. Widać jak im zależy na ratowaniu WiiU XD
Opublikowano 28 października 20159 l Devils Third wypuścili w małym nakładzie a w każdym sklepie zalega to teraz obcięli jeszcze bardziej. Mojego zamówienia KiG nie anulowało, zamawiałem w sierpniu.
Opublikowano 28 października 20159 l Ja się obudziłem dopiero 29.08 więc miejmy nadzieje iż Ultima mnie nie zawiedzie.... Ultima i inni sprzedawcy w tym wypadku są mało winni skoro to Nintendo dało dupy i wypluło na rynek jakąś śmieszną partyjkę towaru. Widać jak im zależy na ratowaniu WiiU XD Nie chodzi mi o ich winę iż obcięto dostawy. Liczę iż wszystkie osoby które zamówiły do końca sierpnia swoją kopie limitki jednak otrzymają....
Opublikowano 29 października 20159 l LOVEGAME ma jeszcze DWIE sztuki! kto pierwszy ten lepszy EDIT tylko, że cena wzrosła, bo minął czas ceny promocyjnej http://love-game.pl/pl/p/Wii-U-Project-Zero-Maiden-of-Black-Water-30.10.2015/490 Edytowane 29 października 20159 l przez Rayos
Opublikowano 29 października 20159 l Ja dostałem potwierdzenie z Ultimy, że dzisiaj moja limitka do mnie będzie wysłana. Powodzenia pozostałym
Opublikowano 29 października 20159 l A jak pisałem jakiś czas temu, że sklepy brały zamówienia nie wiedząc ile nawet dostaną sztuk gry, to mi ktoś tam plumkał, że co goście z Menago mogą wiedzieć
Opublikowano 29 października 20159 l Ja pograłem wczoraj trochę i póki co bez szału, choć kilka patentów fajnych Od jutra wszystkie nasze sklepy powinny mieć na stanie: http://powerplay.com.pl/pl/p/Project-Zero-Maiden-of-Black-Water-Wii-U-ANG-fol./4348
Opublikowano 29 października 20159 l jezu jakie ceny na allegro xd, gra jeszcze nie miała swojej premiery a lata już po 400zł xd