Skocz do zawartości

Fatal Frame: Maiden of Black Water

Featured Replies

Opublikowano

Kiedy wysyłają gry jak myślicie? W tym tygodniu jeszcze? Bo cholera nadal nie wiem czy złapie się na małą ilość egzemplarzy :)

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 368
  • Wyświetleń 70,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wiem jak można mieć pretensje do japońskiego deva,robiącego japońską grę o to,że w serii mamy taki design bohaterek,który jest bardzo japoński. Imo jest idealny bo dzięki niemu laseczki wydają się

• Obawiam się, że niskie oceny na zachodzie to efekt kompletnego braku znajomości serii.  Większość recenzentów spodziewało się pewnie czegoś w stylu Until Dawn a dostali  kolejne Project Zero. Z tego c

• @Dante    Trafiłeś w sedno, obecnie gdzie się nie przeczyta recki to nie tylko nowy PZ jest według wielu stron nudny bo to nie jest cinematic "horror" experience (specjalnie dałem cudzysłów bo taki

Opublikowano

Liczę na wysyłkę w tym tygodniu, ale z drugiej strony wszystko mi jedno bo nadal ogrywam dwójkę. :cool:

Opublikowano

no ja liczę na to, że najpóźniej w czwartek będę miał swoją fizyczną kopię :lapka:

nie będziecie zawiedzeni i cofam moje wcześniejsze skargi na backtracking :banderas:

solidny tytuł, może nawet na 8/10 się załapie :rose:

udało się jednak tej grze przestraszyć mnie raz czy dwa 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

a jakieś 13h

no ale nie wymaksowałem 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

|@Blantman

Ultima ani razu mnie nie zawiodła i w dniu premiery zawsze miałem swój egzemplarz więc wierzę iż w czwartek dostanę info iż paczka została do mnie wysłana :-) 

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

No niestety dostałem telefon z konsole i gry że im zamówienie obcięli o 1/3 i nie dostanę swojej kopii bo pierwszeństwo mają ci co zamówili pierwsi :(

Opublikowano

No niestety dostałem telefon z konsole i gry że im zamówienie obcięli o 1/3 i nie dostanę swojej kopii bo pierwszeństwo mają ci co zamówili pierwsi :(

FFFFFFUUUUUUUU-

Opublikowano

Niestety u mnie ten sam przypadek. Kilka dni temu cieszyłem się, że będę miał 2 sztuki a teraz lipa.

Opublikowano

a kiedy zamawialiście? ja mam 31.08 tego roku i jak narazie cisza

Opublikowano

15.09 robiłem zamówienie. Pytałem się czy może przewidują w jakimś późniejszym terminie drugą dostawe, ale koleś nie wiedział.

Opublikowano

Ja zamawiałem w Ultimie 10.08, jakby mieli mnie posłać na drzewo chyba zrobiliby to wcześniej jak dzień przed premierą.... Muve.pl np wyrolował mnie z PS4 na tydzień przed, tacy mili byli :D

Opublikowano

Ja się obudziłem dopiero 29.08 więc miejmy nadzieje iż Ultima mnie nie zawiedzie....

Opublikowano
  • Autor

Ja się obudziłem dopiero 29.08 więc miejmy nadzieje iż Ultima mnie nie zawiedzie....

Ultima i inni sprzedawcy w tym wypadku są mało winni skoro to Nintendo dało dupy i wypluło na rynek jakąś śmieszną partyjkę towaru. Widać jak im zależy na ratowaniu WiiU XD

Opublikowano

Devils Third wypuścili w małym nakładzie a w każdym sklepie zalega to teraz obcięli jeszcze bardziej. Mojego zamówienia KiG nie anulowało, zamawiałem w sierpniu.

Opublikowano

Ultima i inni sprzedawcy w tym wypadku są mało winni skoro to Nintendo dało dupy i wypluło na rynek jakąś śmieszną partyjkę towaru. Widać jak im zależy na ratowaniu WiiU XD

Nie chodzi mi o ich winę iż obcięto dostawy. Liczę iż wszystkie osoby które zamówiły do końca sierpnia swoją kopie limitki jednak otrzymają....

Opublikowano

Ja dostałem potwierdzenie z Ultimy, że dzisiaj moja limitka do mnie będzie wysłana.

Powodzenia pozostałym  :sorcerer: 

Opublikowano

no ja właśnie sprawdziłem, że nie dostanę :/

Opublikowano

A jak pisałem jakiś czas temu, że sklepy brały zamówienia nie wiedząc ile nawet dostaną sztuk gry, to mi ktoś tam plumkał, że co goście z Menago mogą wiedzieć  :reggie:

Opublikowano

No to teraz moja cena 237,90 zł już nie taka zła  :yao:

Opublikowano

jezu jakie ceny na allegro xd, gra jeszcze nie miała swojej premiery a lata już po 400zł xd

Opublikowano

Ktoś chce kupić moje pudełko? mam cyfrową wersję także :lapka::cebula: