Rayos 3 178 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 ja tam zamówiłem tradycyjnie w lovegame Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) No ja nie zamawiam do momentu jak gdzieś nie będzie pewnego info CO zamawiam. Mam nadzieję, że będę mógł za jakiś czas spokojnie preorder składać. Powodzenia... Poza tym Nintendo UK wyraźnie napisało w oświadczeniu prasowym i zapodało tralier edycji na YT, że nie będzie żadnej normalnej wersji, tylko LIMITED EDITION. Plus, zamówić za pobraniem, co za problem? Wstrzymuj się dalej to zostaną ci te edycje na ebay za 100 funtów. http://www.hdmarket.pl/pl/p/Gra-Project-Zero-Fatal-Frame-Nintendo-WiiU/700 jeszcze chyba ma. Edytowane 15 września 2015 przez sakiu Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Z tego co się dowiedziałem w Menago, to dystrybutor na PL jeszcze nie przedstawił żadnych informacji co do dostępności gry na naszym rynku, więc każdy sklep, który teraz niby preordery na grę wystawia tak naprawdę nie wie czy w ogóle ją dostanie, więc te obecne zamówienia są i tak patykiem po wodzie pisane. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 człowiek to taka sprytna bestia, że zawsze znajdzie sobie jakiś pretekst/wymówkę, aby sobie samopoczucie poprawić czy podnieść się na duchu. Menago - o żesz ja pier - jest się na czym opierać niema co -- łeheheheeh. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) No po tym co koledzy powyżej piszą odnośnie tego, że chociażby w "konsole i gry" nie wiedzą nawet czy dostaną wersję z dodatkami czy same pudełka z grą, to dostałem dość dobre info. PS. A Menago to jeden ze sklepów najdłużej wspierających dystrybucję gier Nintendo w PL, więc chyba "coś" tam wiedzą. Edytowane 15 września 2015 przez DonSterydo Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Na stronie nintendo polska, jest o dziwo taka strona xD masz dział poświęcony sklepom,które sprzedają produkty Nintendo w Polsce, tylko w takich bym kupował. Ultima jest i dawno pisali do klientów, że edycja jest tylko limitowana. Ale widzę,że nie przepowiem Pozdr Edytowane 15 września 2015 przez sakiu Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Menago jest oficjalnym partnerem Nintendo w PL. Zawsze mają ich gry, każdy nowy tytuł, mieli ich gry nawet jak w innych sklepach był z tym problem (mają nawet jeszcze jakieś niedobitki z GBA). Oni gry Nintendo sprzedają od kilkunastu lat, to nie jest jakiś tam sklepik EDYTA: Jako, że jestem pewnie jednym z ich najlepszych klientów (hue hue) to napisałem żeby mi zaklepali preorder jak im dystrybutor potwierdzi ile dokładnie sztuk dostaną. Powinno być dobrze. Edytowane 15 września 2015 przez DonSterydo Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 No to jeśli tak, to pewnie będzie dobrze, co nie zmienia faktu, ze innej wersji jak limitki i tak nie będzie Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 A też sobie zamówiłem preordera, na KiG. O ile starczy sztuk to będzie super. Sądząc po tym jak wygląda dostępność tego typu gier na konsole Nintendo, to gra raczej z czasem będzie drożeć . Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Nie no dalej panowie sobie wmawiajcie sytuacje typu: Jeżeli na dany rynek zapowiedzieli tylko wersję limitowaną to tylko taką będzie można kupić". bo ciężko z limitki jest wyjąc oryginalnie zafoliowaną samą grę i sprzedawać ją za 199zł xD mało razy byłem tego świadkiem jak tak samo bundle z konsolami ogołacali, gdzie wyciągano wszelki dodatkowy stuff i sprzedawano typową podstawkę a resztę osobno do sprzedaży (a nóż się sprzeda i będzie większa kaska). A i DonSterydo ma rację, sam jeszcze za czasów kadencji GaCka zamawiałem gry w Menago i pomimo skrajnych obecnie cen gier na Wii U, tak kiedyś wyłapywałem tam naprawdę niezłe rarytaski (Tales of Symphonia, Baten Kaitos, Wavebird, oryg. kabel RGB i max. za jedną rzecz zapłaciłem 179zł). Z tego co wiem to np. Ultima ściąga wiele limitek nie od polskich dystrybutorów tylko z różnych sieci z UK. Wiem bo gdy kiedyś zamawiałem dwa egz. Xenoblade'a z padem to odpisali mi iż nie wiedzą czy dostaną tyle wersji od dystrybutora z Wielkiej Brytanii. Osobiście obstawiam iż konsoleigry robi podobnie, dzięki czemu ma w zasadzie często gęsto najniższe ceny (przynajmniej jeśli chodzi o Ninny bo Zestiria na PS3 to fail w porównaniu do Ultimy i ceny blisko 40/50zł niższej) Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 https://www.nintendo.co.uk/games/oms/project_zero_maiden_of_black_water/index.html Nintendo postawiło stronę z podstawowymi informacjami, można sobie poczytać i nakręcić hype'a. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 Od bgma chce mi się do toalety Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 My body is ready. Po Somie chętnie przygarnę nastepny horror. Mam nadzieję że limitka dla mnie będzie w końcu w ultimie zamówiłem a to mnie popularne niż konsole i gry Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 LOVEGAME nawiązało współpracę z my3dsem i będzie oferować m.in. najlepsze ceny rynkowe gierek tylko dla ich(naszych) czytelników, więc jak tylko ogłosimy premiery na październik, to sobie sprawdźcie, bo może zgarniecie z pewnego źródła stosunkowo tanio Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 (edytowane) Jestem czytelnikiem my3ds i złożyłem już pre-ordery w Lovegame na PZ i Xeno, ale jeszcze nie zapłaciłem. Rayos mam rozumieć że ceny ulegną zmianie czy jak? Edytowane 28 września 2015 przez ireniqs Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Jestem czytelnikiem my3ds i złożyłem już pre-ordery w Lovegame na PZ i Xeno, ale jeszcze nie zapłaciłem. Rayos mam rozumieć że ceny ulegną zmianie czy jak? Będą kody promocyjne do wpisywania przy finalizowaniu zamówień. Mogę pogadać z LG w sprawie takiej o jakiej pisałeś, może da radę coś z tym zrobić by wierni klienci sklepu i czytelnicy my3dsa którzy już wcześniej zakupili dostali zniżkę. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Jestem czytelnikiem my3ds i złożyłem już pre-ordery w Lovegame na PZ i Xeno, ale jeszcze nie zapłaciłem. Rayos mam rozumieć że ceny ulegną zmianie czy jak? Będą kody promocyjne do wpisywania przy finalizowaniu zamówień. Mogę pogadać z LG w sprawie takiej o jakiej pisałeś, może da radę coś z tym zrobić by wierni klienci sklepu i czytelnicy my3dsa którzy już wcześniej zakupili dostali zniżkę. Fajnie by było. Jakby coś było wiadomo to napisz do mnie pw. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Ja nie jestem czyteln8kiem ale jak arcade block z zelda do ciebie przyjdzie pamiętaj o mnie:) Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Ja nie jestem czyteln8kiem ale jak arcade block z zelda do ciebie przyjdzie pamiętaj o mnie:) a zamawiales juz preorder na LG? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 To na ultimie ale pre order xenoblade nadal nie zamówiony w przypadku project zero mogę zrezygnować z ultimy ale boję się że ilość sztuk zamówionych została już przekroczona Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 ale to czemu mam o Tobie pamietac? po prostu jak sie pojawia kody na my3dsie to sobie wejdziesz, oblukasz i wpiszesz w LG Cytuj
funditto 661 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 A te najlepsze ceny będą tylko dla premier czy dla Nintendo Select też ? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Można posłuchać angielski dub... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Ujdzie ale ja tam i tak wybiorę oryginalną wersje. Chociaż jak będzie za straszno może przełączę na angielskie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi