Martyn 2 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Witam. Jestem właścicielem PS4 od dzisiaj. Po pierwszym uruchomieniu połączyłem się z internetem podając hasło do WIFI. Przy następnych uruchomieniach za każdym razem od nowa musiałem mozolnie wklepywać te hasło. Czy to normalne? W X360 podawałem je tylko raz. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 nie wiem jaki masz modem ale w liveboxie sie wciskalo REC żeby przyswoił on adres konsoli, moze też spróbuje to zrobić u siebie Cytuj
Tycior 0 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Witam! Mam problem z Wifi na PS4. Mieszkam w akademiku i zmuszony jestem do korzystania ze spartańskich sieci wifi. Akademicka sieć to loteria,raz działa,raz nie więc jej nie używam. Do tej pory udostępniałem internet z laptopa poprzez program "connectify" i działało elegancko (iPlus LTE). Niestety wczoraj zmuszony zostałem do zainstalowania Linuxa i tutaj nie ma opcji zrobienia hotspota. Więc wyjąłem kartę z modemu 3G i wsadziłem do telefonu Nokia Lumia 630 Windows Phone 8.1 . W telefonie włączyłem udostępnianie sieci i laptop elegancko się łączy a PS4 wypluwa komunikat "nie mozna nawiazac polaczenia z siecia wifi w okreslonym czasie"... Pomoże ktoś ? Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 21 października 2014 Autor Opublikowano 21 października 2014 Witajcie, wykupiłem pakiet na filmbox i wszystko pięknie tylko nie mogę znaleźć kanałów live które opisują w pss. Wiecie gdzie je znajdę ? Cytuj
interfire 0 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Siema, mam tak podłączone głośniki pod dvd: Czy da się to jakoś podłączyć pod ps4? Ewentualnie coś dokupić? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 A masz tam jakieś wejścia w tym dvd? Powinno być optyczne, więc wystarczy jeden kabel. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 To urządzenie to co to jest, to z wiatrakiem, to Amplituner czy to DVD? Bo jeśli DVD i te kable idą bezpośrednio do głośników to nie ma takiej opcji aby je podłączyć pod PS4 Jeśli to amplituner to musi mieć wejście HDMI albo Optyczne. Podłączasz do tego konsole jednym z dwóch kabli i gotowe. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Bo jeśli DVD i te kable idą bezpośrednio do głośników to nie ma takiej opcji aby je podłączyć pod PS4 Jeżeli jest to dvd z "opcją" kina domowego, a zakładam, że jest to można podłączyć pod konsole i mieć dźwięk przestrzenny. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Jak myslicie, warto sie bawic w te dodatkowe ubezpieczenia w przypadku ps4? Powiem szczerze ze troche mnie interesuje opcja 4 lat gwarancji z opcja zabezpieczenia od uszkodzen mechanicznych. Tymbardziej ze to sprzet ktory bedzie mial dosc niezly przebieg obstawiam. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Da sie przerzucic save z The Walking Dead S01 PS3 na PS4, i tym samym kontynuowac rozrywke S02(tak zwany cross-save) ? Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Mam problem z tym cudem japońskiej myśli inżynieryjnej. Co drugie uruchomienie konsoli praktycznie nie łączy mnie z internetem. Błąd połączenia pokazuje. Po restarcie konsoli już łączy automatycznie. O co biega? Cytuj
czocza 0 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Cześć Wszystkim, Jestem na tym forum nowy, pewnie widać to po ilości postów więc chciałbym z Wszystkimi Gorąco się przywitać. Cześć! Pozwolę przejść teraz do meritum sprawy. Mam pytanie, po roku użytkowania Playstation4 zauważyłem mikrorysy na części piano black, o każdy swój sprzęt dbam i tak samo jest w przypadku Playstation4, chucham i dmucham. Zdaje sobie sprawę, ze konsola służy do grania a nie do patrzenia lecz mnie to bardzo denerwuje ten fakt. Zauważyliście podobny problem? Jak zniwelować ten problem? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 To normalne na takiej obudowie. Nawet od przecierania ścierką powstają mikrorysy. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Na białych konsolach nie widać rys. A na czarnych to normalne. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 (edytowane) Da sie przerzucic save z The Walking Dead S01 PS3 na PS4, i tym samym kontynuowac rozrywke S02(tak zwany cross-save) ? Nie Mam problem z tym cudem japońskiej myśli inżynieryjnej. Co drugie uruchomienie konsoli praktycznie nie łączy mnie z internetem. Błąd połączenia pokazuje. Po restarcie konsoli już łączy automatycznie. O co biega? Zrób twardy reset konsoli i zobacz czy to pomoże.Trzymaj klawisz włączenie około 7sek. podwójne piknięcie. Cześć Wszystkim,Jestem na tym forum nowy, pewnie widać to po ilości postów więc chciałbym z Wszystkimi Gorąco się przywitać. Cześć! Pozwolę przejść teraz do meritum sprawy. Mam pytanie, po roku użytkowania Playstation4 zauważyłem mikrorysy na części piano black, o każdy swój sprzęt dbam i tak samo jest w przypadku Playstation4, chucham i dmucham.Zdaje sobie sprawę, ze konsola służy do grania a nie do patrzenia lecz mnie to bardzo denerwuje ten fakt. Zauważyliście podobny problem? Jak zniwelować ten problem? Niestety to normalne, Sony strasznie oszczędza na materiałach i potem wyłażą ryski, jak kolega wyżej pisał pojawiają się nawet od ściereczki. Edytowane 3 grudnia 2014 przez Zdunek Cytuj
czocza 0 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Dzięki Wszystkim za odpowiedzi i zainteresowanie dla nie których może się wydawać bekowym tematem rys na konsoli, bo tak jak napisałem kilka postów wyżej konsola jest do grania a nie do oglądania więc nie powinny mnie obchodzić rysy drobne na konsoli. Nie trudno się z tym nie zgodzić, ale jestem perfekcjonistą(zły) i boli mnie fakt tych rys. Powiem szczerze, ze kamień z serca bo myślałem ze tylko ja to zauwazyłem. Panowie i Panie (jeśli tutaj są) czy da radę w jakiś sposób zniwelować te rysy? Jakiś preparat cud? Wydaje mi się, że zostaje tylko obklejenie konsoli. Cytuj
wito662590 0 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Witam, chciałbym się dowiedziec czy jest mozliwosc przeniesienia licencji gry cyfrowej z konta a na konto b tak by na koncie a nie mozna bylo pobrać? Google nie odpowiedzial mi precyzyjnie na to pytanie. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 12 grudnia 2014 Autor Opublikowano 12 grudnia 2014 Udało się komuś zmusić myszkę do działania w przeglądarce? Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Jakie prędkości internetu osiagacie na swoich ps4? Mam łącze 100Mb/s i wyciągam 92mb/s przez Wifi na laptopie ale konsola jedynie 22-24Mb/s czy to max związany z serwerami PSN czy może ograniczenia karty wifi w konsoli? Ktoś po kablu wyciąga więcej? Dajcie znać info kabel czy wifi i prędkość Pozdrawiam Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Wydaje mi się po prostu, że te prędkości, które wyświetla konsola są bardzo mocno szacunkowe. Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 No są dwie opcje mocno szacunkowe lub słaby moduł łączności choć jeszcze pozmieniam kilka rzeczy w swojej sieci i zobaczę czy to coś da dlatego też pytałem jakie prędkości ludzie wyciągają bi jeżeli ktoś by wyciągał np 50mb/s no to wiadomo ze coś u mnie jest nie halo Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 podłącz po kablu i wtedy sprawdz u mnie jest max łacza, ale to tylko 12mbit Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Będę w domu w środę to sprawdzę Cytuj
nemix 36 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Mam to samo pytanie co @DemogorgoN Jakie prędkości internetu osiagacie na swoich ps4? Mam łącze 60mb/s i wyciągam 40mb/s na kablu. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 ^ 44-50 podobnie przy takim samym łączu (vectra) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi