BoryzPL 254 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Jaki trzeba miec download i upload by moc grac przez share play, u mnie 14/1,5 i nie moglo sie polaczyc przez zbyt slabe polaczenie. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 ze 3mb uploadu trzeba mieć 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 tzn 3mb upload jak chcesz komuś udostępnić swoją gre jak ktoś ci udostępnia to troche mniej, ze 2mb spróbuj pare razy test łacza mi na 12/3mbit wskazuje czasami niska, czasami normal ale moge udostępniać innym i z innymi sie łacze Cytuj
Big Jack 2 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Witam.Mój problem polega na tym, ze za kazdym razem jak wylacze konsole czy to po godzinie czy nawet po minucie to moja konsola potrzebuje jakies 30 sek aby sie wylaczyc a do tego slychac 3 szybkie pikniecia. Wczesniej czegos takiego nie bylo. Zrobilem tez odbudowe danych z safe mode ale i to nie pomoglo. Czym to moze byc spowodowane i czy jest to cos powaznego ?? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 masz pełną chmure, konsola wyłączając sie chce wysłać savy i sie nie da stąd te 3 pick, usuń troche starych savy z chmury i będzie ok napisz czy pomogło Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ja też tak miałem a konsole kupiłem w marcu nawet na to uwagi nie zwróciłem ,też raz na jakiś czas piknie , faktycznie to długie wyłączanie jest do bani. Cytuj
Big Jack 2 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 zrobilem male porzadki w chmurze (tylko 500 mb jest dostepne? ) no i konsola wylaczyla sie normalnie. Takze dziekuje za pomoc. Panie Adminie mozna zamknac temat ^_^ Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 1gb jest w chmurze, ale to i tak znacznie za mało Cytuj
Big Jack 2 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 no to w takim razie nie wiem co moglo powodowac ten problem (chwilowo wylacza sie normalnie). Usunałem pare saveow z wirtualnego dysku i pomoglo. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) i ten 1GB dzieli się na PS4/PS3/Vita czy jest 2GB, 1GB na PS4 i 1GB na PS3/Vita? Trochę powinni powiększyć tą przestrzeń.... Save do LBP3 zajmuje przecież 500 MB. Edytowane 17 kwietnia 2015 przez Emtebe Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Na każda konsolę masz po 1GB Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 i ten 1GB dzieli się na PS4/PS3/Vita czy jest 2GB, 1GB na PS4 i 1GB na PS3/Vita? Trochę powinni powiększyć tą przestrzeń.... Save do LBP3 zajmuje przecież 500 GB. What? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Tyle zajmuje bo jest spakowany winrarem Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) Do minecrafta potrafi ważyć tyle samo co gra Edytowane 16 kwietnia 2015 przez Figuś Cytuj
Gość Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) Jak to jest z tymi kontami z allegro w końcu, można czy nie? Niby jak miałbym miał brata albo siostre i mielibyśmy osobne dwa konta na jednej konsoli to byłoby przecież zgodnie z literą prawa pykać w tytuły z obu kont na swoich własnych kontach itd. cnie? Na Iksa chodziły te chińskie konta z kradzionych kart, a tu jedyną kwestią jest wspieranie rodzimych biznesmenów, którzy jakby nie było dają alternatywę przy chorych cenach psnowych? Dobrze sobie tłumaczę i mogę coś ściągnąć? nvm, poczytałem w necie dokładniej i ku informacji może kogoś niezorientowanego - można na legalu grać na czyimś koncie, ale ustawiając go u siebie jako głównego, bo wtedy SONY może takiego kogoś dojechać. Edytowane 16 kwietnia 2015 przez Gość Cytuj
Dallas 8 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 prośba o wsparcie: grałem w bloodborne (eng) z allegro przez miesiąc, konto zostało niestety zablokowane. koleś może mi dać kolejne konto z grą ale będzie to konto trochę inne - na wyłączność. Twierdzi, ze w takim wypadku będę musiał grać w grę na tym właśnie koncie a nie na swoim. problem w tym, że save mam na swoim koncie. Czy faktycznie muszę grać wyłącznie na tym koncie? druga sprawa czy ten save który mam zadziała? Myślałem o tym, żeby olać sprawę z elektroniczną dystrybucją i kupić pudełko bo gra na to zasługuje, ale znowu: czy jak kupię wersję pudełkową to save zadziała? do tej pory grałem w wersję z US PS Store, czy mogę kupić pudełko z wersją PL? czy musi to być wersja US? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Mam troche dziwny problem. Wchodzac w Destiny nie moge zagrac w nic z dodatkow, bo mam informacje, ze Expansion Pass required. Wszystko jest zainstalowane, a dodatki nie dzialaja. W Assassin's Creed Unity nie moge kontynuowac gry bo save zawiera dodatki, ktorych nie mam. A gralem w nie wczoraj. W Driveclubie nie moge zagrac w nic z Season Passa. Problem pojawil sie przed chwila, 2 godziny temu wszystko dzialalo. WHAT THE FUCK? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Odnowilem. Na infolinii Playstation gosc powiedzial, ze maja problemy z serwerami i ze to prawdopodobnie po ich stronie i zebym uzbroil sie w cierpliwosc. Cytuj
OperatorPKM 0 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Witam, w konsoli mogę usunąć wcześniej nagrane klipy/zrzuty ekranu z wyjątkiem jednego. Ponieważ przy jego próbie wyskakuje mi komunikat jak w załączniku. Wie ktoś jaka może być tego przyczyna i co na to mogę poradzić? Screeny: http://zapodaj.net/ff6f08b4f21ea.jpg.html http://zapodaj.net/2dd62bd242ca7.jpg.html Usunąłem grę z, której był to klip nagrany a mimo to nadal utrzymuje się info, że jest rzekomo używane przez jakąś spkę... Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Próbowałeś zrobić odbudowę bazy danych w Recovery Menu? Da się włączyć ten filmik, czy też jakiś błąd jest? Cytuj
OperatorPKM 0 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Włączyć filmik się da bez problemu. Nie wyskakuje błąd poza wspomnianą próbą usunięcia.... Recovery tzn? Bo kopi zapasowej nie robiłem a "przywracania danych fabrycznych" nie robiłem bo boję się o postępy w grach w tym save'y w GTA V. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Na PS4 się to Safe Mode chyba nazywa. Jak odpalisz to wybierz Rebuild Database i wtedy spróbuj usunąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi