Opublikowano 9 kwietnia 20159 l Jaki trzeba miec download i upload by moc grac przez share play, u mnie 14/1,5 i nie moglo sie polaczyc przez zbyt slabe polaczenie.
Opublikowano 9 kwietnia 20159 l tzn 3mb upload jak chcesz komuś udostępnić swoją gre jak ktoś ci udostępnia to troche mniej, ze 2mb spróbuj pare razy test łacza mi na 12/3mbit wskazuje czasami niska, czasami normal ale moge udostępniać innym i z innymi sie łacze
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l Witam.Mój problem polega na tym, ze za kazdym razem jak wylacze konsole czy to po godzinie czy nawet po minucie to moja konsola potrzebuje jakies 30 sek aby sie wylaczyc a do tego slychac 3 szybkie pikniecia. Wczesniej czegos takiego nie bylo. Zrobilem tez odbudowe danych z safe mode ale i to nie pomoglo. Czym to moze byc spowodowane i czy jest to cos powaznego ??
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l masz pełną chmure, konsola wyłączając sie chce wysłać savy i sie nie da stąd te 3 pick, usuń troche starych savy z chmury i będzie ok napisz czy pomogło
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l Ja też tak miałem a konsole kupiłem w marcu nawet na to uwagi nie zwróciłem ,też raz na jakiś czas piknie , faktycznie to długie wyłączanie jest do bani.
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l zrobilem male porzadki w chmurze (tylko 500 mb jest dostepne? ) no i konsola wylaczyla sie normalnie. Takze dziekuje za pomoc. Panie Adminie mozna zamknac temat ^_^
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l no to w takim razie nie wiem co moglo powodowac ten problem (chwilowo wylacza sie normalnie). Usunałem pare saveow z wirtualnego dysku i pomoglo.
Opublikowano 16 kwietnia 20159 l i ten 1GB dzieli się na PS4/PS3/Vita czy jest 2GB, 1GB na PS4 i 1GB na PS3/Vita? Trochę powinni powiększyć tą przestrzeń.... Save do LBP3 zajmuje przecież 500 MB. Edytowane 17 kwietnia 20159 l przez Emtebe
Opublikowano 16 kwietnia 20159 l i ten 1GB dzieli się na PS4/PS3/Vita czy jest 2GB, 1GB na PS4 i 1GB na PS3/Vita? Trochę powinni powiększyć tą przestrzeń.... Save do LBP3 zajmuje przecież 500 GB. What?
Opublikowano 16 kwietnia 20159 l Do minecrafta potrafi ważyć tyle samo co gra Edytowane 16 kwietnia 20159 l przez Figuś
Opublikowano 16 kwietnia 20159 l Jak to jest z tymi kontami z allegro w końcu, można czy nie? Niby jak miałbym miał brata albo siostre i mielibyśmy osobne dwa konta na jednej konsoli to byłoby przecież zgodnie z literą prawa pykać w tytuły z obu kont na swoich własnych kontach itd. cnie? Na Iksa chodziły te chińskie konta z kradzionych kart, a tu jedyną kwestią jest wspieranie rodzimych biznesmenów, którzy jakby nie było dają alternatywę przy chorych cenach psnowych? Dobrze sobie tłumaczę i mogę coś ściągnąć? nvm, poczytałem w necie dokładniej i ku informacji może kogoś niezorientowanego - można na legalu grać na czyimś koncie, ale ustawiając go u siebie jako głównego, bo wtedy SONY może takiego kogoś dojechać. Edytowane 16 kwietnia 20159 l przez Gość
Opublikowano 1 maja 20159 l prośba o wsparcie: grałem w bloodborne (eng) z allegro przez miesiąc, konto zostało niestety zablokowane. koleś może mi dać kolejne konto z grą ale będzie to konto trochę inne - na wyłączność. Twierdzi, ze w takim wypadku będę musiał grać w grę na tym właśnie koncie a nie na swoim. problem w tym, że save mam na swoim koncie. Czy faktycznie muszę grać wyłącznie na tym koncie? druga sprawa czy ten save który mam zadziała? Myślałem o tym, żeby olać sprawę z elektroniczną dystrybucją i kupić pudełko bo gra na to zasługuje, ale znowu: czy jak kupię wersję pudełkową to save zadziała? do tej pory grałem w wersję z US PS Store, czy mogę kupić pudełko z wersją PL? czy musi to być wersja US?
Opublikowano 16 maja 20159 l Mam troche dziwny problem. Wchodzac w Destiny nie moge zagrac w nic z dodatkow, bo mam informacje, ze Expansion Pass required. Wszystko jest zainstalowane, a dodatki nie dzialaja. W Assassin's Creed Unity nie moge kontynuowac gry bo save zawiera dodatki, ktorych nie mam. A gralem w nie wczoraj. W Driveclubie nie moge zagrac w nic z Season Passa. Problem pojawil sie przed chwila, 2 godziny temu wszystko dzialalo. WHAT THE FUCK?
Opublikowano 16 maja 20159 l Odnowilem. Na infolinii Playstation gosc powiedzial, ze maja problemy z serwerami i ze to prawdopodobnie po ich stronie i zebym uzbroil sie w cierpliwosc.
Opublikowano 23 maja 20159 l Witam, w konsoli mogę usunąć wcześniej nagrane klipy/zrzuty ekranu z wyjątkiem jednego. Ponieważ przy jego próbie wyskakuje mi komunikat jak w załączniku. Wie ktoś jaka może być tego przyczyna i co na to mogę poradzić? Screeny: http://zapodaj.net/ff6f08b4f21ea.jpg.html http://zapodaj.net/2dd62bd242ca7.jpg.html Usunąłem grę z, której był to klip nagrany a mimo to nadal utrzymuje się info, że jest rzekomo używane przez jakąś spkę...
Opublikowano 23 maja 20159 l Próbowałeś zrobić odbudowę bazy danych w Recovery Menu? Da się włączyć ten filmik, czy też jakiś błąd jest?
Opublikowano 23 maja 20159 l Włączyć filmik się da bez problemu. Nie wyskakuje błąd poza wspomnianą próbą usunięcia.... Recovery tzn? Bo kopi zapasowej nie robiłem a "przywracania danych fabrycznych" nie robiłem bo boję się o postępy w grach w tym save'y w GTA V.
Opublikowano 23 maja 20159 l Na PS4 się to Safe Mode chyba nazywa. Jak odpalisz to wybierz Rebuild Database i wtedy spróbuj usunąć.