Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu.. więc zapytam tutaj ;)

Kojarzy może ktoś czy jest jakieś działające na PS4 radio online? Chodzi mi o taki z normalnymi stacjami radiowymi. Tunein wychodzi już drugi rok.. i coś wyjść nie może..

Opublikowano

Mam nietypowy problem ze zgodnością z aktualnym czasem :) a mianowicie....dostając wiadomości i zaproszenia na imprezę widnieje termin wczoraj :).

Czas jest aktualny oraz data w ustawieniach konsoli, strefa także a na telefonie jak dostaje te same komunikaty daty są poprawne, miał ktoś coś takiego??

Opublikowano

Sony nie uwzględniło pewnie że mamy rok przestępny na swoich serwerach xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie laika, zawsze leciałem po wifi, ale ps4 chce sobie teraz kablem podlaczyc do neta, wiadomo stabilniej. Wystarczy pociagnac kabel od routera do konsoli, na ps4 ustawic polaczenie i tyle?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie o nagrywanie klipów video za pomocą Share. Uncharted 4 sobie nagrywam bo gra piękna, chodzi mi o jakość nagrania, czy gdzieś się ją ustawia czy ona jest na stale ustawiona?

Opublikowano

720p to nie problem, olbrzymia kompresja robi swoje, przez co materiały nie wyglądają super, no i ograniczenie klatek. Sprzęt jest za słaby na nagrywanie w dobrej jakości.

Opublikowano

No właśnie, na filmiku gra już nie robi takiego wrażenia. Ale i tak lepsze to od nagrywania telefonem :) Ciekawe czy w Neo będzie ulepszony Share, oby.

Gość ragus
Opublikowano

Czy to normalne że sekcja gier demo jest tak uboga? FF XV musiałem przez wyszukiwarkę dodać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam problem z ustawieniami NAT na PS4. Mam NAT 3 i przy tym cholerne ograniczenia i chce zmienic je na NAT 2. Internetowe poradniki sa, pisza o przekierowaniu portow, co tez na routerze uczylilem ale dalej mam NAT 3. Nie kumam tego, jest ktos w stanie mi pomoc jak zoltodziobowi?

Router to ZTE MF910. Internet mobilny Orange.

Edytowane przez Voytec
Opublikowano

Dzwoniłem nie raz. Żaden "ekspert" nie jest w stanie mi pomóc. Ostatnio pół godziny czekałem, żeby jeden gość na infolinii powiedział mi szczegóły oferty. Nie jest to mój internet, taki niestety był na mieszkaniu i muszę z nim na razie żyć...