InfernoXXV 0 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Mam pytanie. Czy "Ponowna Inicjalizacja PS4" dostępna w konsoli różni się czymś od rozwiązania ze ściągnięciem plików aktualizacji ze strony: https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/ps4-system-software/ (chodzi o punkt "Przeprowadź nową instalację oprogramowania systemowego")? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czy żebym podglądał gameplay kolegi, to ta osoba musi coś kliknąć/wybrać, czy po prostu wchodzę na jej profil i wybieram "oglądaj gameplay"?Chciałem dzisiaj pokazać kumplowi gameplay z Driveclub i nie wypaliło, a tak samo on próbował Battlefileda1 i zrobił SharePlay Od paru dni mamy konsole i trochę rzeczy nie wiemy. Pozdro dla kumatych Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 No robisz SharePlay i styka, możesz zaprosić osoby, ale nie ma takiej potrzeby. Na samym początku poczekajcie z kilkadziesiąt sekund, zanim spróbujecie dołączyć do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Może coś pomieszałem, bo nie ma mnie przy konsoli, ale SharePlay = udostępniła mi się jego gra i mogłem w to zagrać (tzn. nie wiem, bo anulowałem, ale ikonęgry miałem w menusach). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Przy Share trzeba mieć dość duży upload. Jak miałem słabsze łącze to nie mogłem tego odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Wtedy od razu daje komunikat, że jest za mało mocy. Grzybiarz, może też coś pomyliłem z opisem, ale chodzi o to, że przytrzymujesz Share i tam jest transmisja rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/help-library/apps---features/share-and-broadcast/request-to-watch-feature-on-playstation-4/ Możesz wysłać znajomemu powiadomienie „Prośba o oglądanie”, które pojawi się w jego profilu w sekcji „Teraz uruchomione”. Tylko jak to zrobić, nie napisali U Masorza oglądałem jego gameplay, ale też musiał coś kliknąć wcześniej. Edytowane 17 Listopada 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Na liście znajomych klikasz Opcje i tam powinno być z tą prośbą. Cytuj Odnośnik do komentarza
REC 1 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Czy jest możliwość podłączenia dwóch PS4 przez LAN albo jakiś inny sposób i granie np. w FIFE na dwóch telewizorach 4 vs 4 ? Edytowane 23 Listopada 2016 przez REC Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jak zamierzam ogrywać na PS4 głównie exy (bo do multiplatform mam peceta) to te 500GB powinno mi starczyć? Czy lepiej zainwestować już w ten 1TB? Rozumiem, że każda gra i tak się instaluje na dysk? I ile mniej więcej zajmuje jeden duży tytuł (pokroju Uncharted czy BB)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Spokojnie wystarczy 500GB. Weź pod uwagę, że zainstalowanie gry z płyty trwa kilkanaście/dziesiąt sekund, więc nic nie stoi na przeszkodzie coś usunąć. Uncharted z patchami do multi zajmuje ok 60GB obecnie. TLoU ok 40GB, Ratchet & Clank chyba 27GB, DriveClub ok 30GB. Ogólnie nie ma się co martwić miejscem na dysku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 No tak nie do końca kilkadziesiąt sekund Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 No zależy od samej gry. Takie U4 będzie się dłużej instalować niż Ratchet, ale całość idzie mega szybko. Tym bardziej jak nie trzeba instalować całości, żeby odpalić. W porównaniu do tego co było na PS3 to jak kilka generacji różnicy. Przykładowy filmik porównujący czas instalacji na różnych dyskach, w tym chyba fabrycznym. Jak dla mnie genialna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Takie szybkie pytanko - czym się różni w końcu CUH-1216a od CUH-1216B? Jest to jakaś istotna różnica, która dyskwalifikuje zakup jakiejkolwiek z nich? Na początku myślałem, że A ma 500GB, a B 1TB, ale niektóre sklepy sprzedają B z 500GB więc już się pogubiłem. Druga sprawa - jeśli mam granie po optyku (dość przeciętne/słabe, ale na pewno lepsze niż pierdziawki z TV) to lepiej będzie kupić tego FATa czy zrezygnować z niego na rzecz slima? Slim ma cokolwiek co istotne lepszego/poprawionego czy dać sobie spokój i brać grubszego brata z optykiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Co do A vs B to tak jak napisałeś a dlaczego 500 GB są oznaczone jako B - może błąd sklepu? Ja bym brał grubasa z optykiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 A, B, C, D to nie jest czasem kwartał w którym konsola została wyprodukowana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Błagam, nie zaczynajcie znowu o rewizjach bo zaraz Fanek przyleci tutaj mowa jest o oznaczeniu między innymi na pudełku: A to o czym piszesz jest na spodzie konsoli i oznacza rok i kwartał produkcji (5D, 6A etc.). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jak masz audio na optyk to się nie zastanawiaj i bierz Fat albo Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Na PS4 można grać w klasyki z PSone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czy napęd Blu ray na PS4 obsługuje płyty trójwarstwowe 100 GB? Czy tylko max dwuwarstwowe do 50 GB? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jak z gwarancją w przypadku konsoli wygranej w loterii, gdzie nie ma dokumentu zakupu? W ogóle jak z awaryjnością tych ostatnich modeli fat'ów (CUH-1216B)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Siema. Pytanko początkującego. Włożyłem grę do napędu i szumiał tak, że juz miałem wyrzucić konsolkę przez okno ale po chwili szum z napędu zniknął. Gry sie instalują "w trakcie" zabawy na dysk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Tak gry się instalują po włożeniu płyty. Chwilę pochodzi i przestaje, potem całość leci z dysku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Mam problem z Imprezą i komunikacją z innym graczem. Zakładam pokój podpinamy mikrofon do pada i wyskakuje nam komunikat "Błąd NAT" Wyskakuje to samo bez względu na to kto założy pokój. O Co chodzi i jak zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi