grzybiarz 10 291 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 (edytowane) Kufir masz neta mobilnego? Czytałem, ze wtedy ludzie maja ten problem --- Da sie pogadać na kamerce? Edytowane 15 grudnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 16 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 Panowie, czy PS4 obsługuje dźwięk DTS lub Dolby w filmach blu-ray? Bo w grach to wiadomo, że jest (ustawienia na Bitstream w opcjach) i gdy gram normalnie mi się wyświetla na ampli DTS (zresztą nawet słychać różnicę), a gdy włączam film mam go w PCM Linear. W czym rzecz? Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Działa wam apka PlayStation na androidzie? Teraz się nie mogę wpisać lub od kilku dni nie mogę wejść w sklep z pozycji aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 514 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Działa, sklep też odpala się normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Thx Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Hejka Panowie. Mam problem, który myślałem nie powinien mieć miejsca. Otóż mam dwie konsole ps4, na obu moje konto jest kontem głównym a mimo to inni użytkownicy na konsoli nie mogą zagrać "moje" gry. Obie konsole używałem, nie było problemów, nie mam innych konsol na sonowskim koncie prócz jeszcze jednej ps3 i vity. I co ciekawe, ja oczywiscie na moim koncie mogę grać we wszystko a na innych kontach kłódka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Twoje konto jako główne(podstawowe) może być tylko na jednej konsoli, i to na tej konsoli na której ustawisz jako podstawową PS4 inni użytkownicy mogą grać na swoich kontach w twoje gry i korzystać z twojego plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) Hejka Panowie. Mam problem, który myślałem nie powinien mieć miejsca. Otóż mam dwie konsole ps4, na obu moje konto jest kontem głównym a mimo to inni użytkownicy na konsoli nie mogą zagrać "moje" gry. Obie konsole używałem, nie było problemów, nie mam innych konsol na sonowskim koncie prócz jeszcze jednej ps3 i vity. I co ciekawe, ja oczywiscie na moim koncie mogę grać we wszystko a na innych kontach kłódka. Sprzedałem szwagrowi swoje stare PS4 jako, że kupiłem PS4 Pro... ustawiłem na PS4 konto jako domowe żeby chłopak miał dostęp do gier które kupiłem plus mojego PSPlus i powiedziałem mu, żeby założył swoje własne konto i na nim grał bo i tak dostęp do gier i PSPlus będzie miał przez moje konto. On mi mówi, że nie działa. Powinno działać. Zrób, jak pan Zeratul. Edytowane 30 grudnia 2016 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) Ej właśnie mam indentyczną sytuację, ja kupiłem pro, szwagrowi dałem moją starą. I na obu moje konto jest główne. On ma swoje konto jako nie-podstawowe i... nic nie działa, wszędzie kłódka. Te konsole muszą być obie zarejestrowane na tym głównym sonowskim koncie, prawda? Tam to już wogóle cyrk, wpisuje nr seryjny a w serwisie wyskakuje, że to.. biała konsola, czyli jakby kwalifikowało inny model Edyta2. Ok, chyba ja źle zrozumiałem zasady korzystania - wychodzi na to, że tylko jedna konsole może być "otwarta" na innych użytkowników. Jedynym rozwiązaniem jest ustawić konsolę szwagra jako podstawową, żeby on mógł korzystać z moich gier, a swoją PS4pro nie ustawiać jako podstawowej i na niej będę mógł grać tylko ja w swoje gry. Bo chyba nie da się zrobić tak by i na drugiej konsoli inni użytkownicy grali, prawda? Edytowane 30 grudnia 2016 przez dawdi17 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Hej, kupiłem niedawno PS4 Slim. Mam duży problem ponieważ okazało się, że ta wersja konsoli nie ma wejścia optycznego i nie mogę do niej podłączyć moich głośników (Logitech Z-5500). Czy są na rynku dostępne jakieś przejściówki? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 2 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2017 Hej, kupiłem niedawno PS4 Slim. Mam duży problem ponieważ okazało się, że ta wersja konsoli nie ma wejścia optycznego i nie mogę do niej podłączyć moich głośników (Logitech Z-5500). Czy są na rynku dostępne jakieś przejściówki? Oczywiście Szkoda, że teraz twoje PS4 będzie wyglądało z przodu jak pecet z kablami Brawo Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 Hej, kupiłem niedawno PS4 Slim. Mam duży problem ponieważ okazało się, że ta wersja konsoli nie ma wejścia optycznego i nie mogę do niej podłączyć moich głośników (Logitech Z-5500). Czy są na rynku dostępne jakieś przejściówki? Oczywiście Szkoda, że teraz twoje PS4 będzie wyglądało z przodu jak pecet z kablami Brawo Sony Wielkie dzięki za odpowiedź i pomoc. Totalna porażka no ale co zrobić:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Mam miejsce w szafce pod tv o wysokości 10 cm, szerokość wystarczająca. Mogę tam umieścić ps4 slim bez obawy o wentylacje / grzanie się? Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 (edytowane) Pany, można gdzieś kupić ten Blu-Ray box niebieski dokładnie identyczny jak ten pod gry na PS4? Bo cholera, mam opakowanie z urwanym jednym ząbkiem mocującym płytę, przez co niestety się to już nie sprawdza i płytka z tego wypada. Co jest tym większym problemem dla mnie, że że trzymam gry na półce w pionie. Najlepiej jakby ktoś miał od razu namiar na sklep w Krakowie, bo podejrzewam, że mnie przesyłka wyniesie kilka razy więcej niż jedno puste opakowanie ;) Edytowane 16 lutego 2017 przez l33t Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Pozostaje Ci kupno jakiegoś crapa z lombardu i zamiana pudełek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 łap, sam kupowałem u niego szybko sprawnie i bezproblemowo, tylko że były połowę tańsze tera 2.90zł szt http://allegro.pl/nowe-pudelko-do-gier-ps4-niebieskie-gruby-plastik-i6582979567.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Dzięki. Myślałem o kupnie jakiegoś szrotu, ale zamówiłem u Robsona w międzyczasie. Mają oryginalne pudełka za 3 zł (gorzej z tą przesyłką). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 Pod swoje konto podpiąłem konto dziecka aby mieć kontrolę rodzicielską. Jak zlikwidować taką kontrolę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2017 Mam wzmacniacz STEREO na ktorym slucham muzyki no i chcialbym go podlaczyc jakos do PS4, wiadomo stereo nie ma optyka, tylko RCA. I tak sobie myslalem ze pewnie bede musial kupic jakis converter, wsadzic optyka do ps4, przepuscic do convertera, druga strona puscic RCA do ampa i cos tam pewnie bedzie trzeba pogrzebac w ustawieniach konsoli, bedzie to dzialac jak nalezy? Cytuj Odnośnik do komentarza
zero88 1 Opublikowano 1 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2017 Mam ps4 kupione na premierę 1216a. Od jakiegoś czasu konsola chodzi bardzo głośno naprawdę głośno. Tu moje pytanie czy warto ja rozkręcić wyczyścić Ew zmienić chłodzenie czy może lepiej kupić fata tego nowszego lub slim ? Głośność prascy mnie już mega denerwuje! Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 1 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Tak czyszczenie mega pomaga. Jak sie nie chcesz bawić/nie ogarniasz to są ludzie którzy to po 30-50zł robią razem z nałozeniem nowej pasty itd. Edytowane 1 marca 2017 przez KOŁD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2017 KOŁD, a Ty sie czasem tym nie zajmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 premierowa ps4 da rade łączyć się po wifi 5ghz? mam tragiczne wifi na kwadracie tak się wszystko nakłada z sąsiednich mieszkań że zasięg kijowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi