Opublikowano 31 maja 20177 l U mnie jak dam w Rest Mode to wysyła sejwy w momencie wyłączenia konsoli. Czemu nie używasz Rest Mode? Bardzo fajna opcja, plus jeszcze wstrzymywanie gry i rozgrywkę zaczynamy w kilkanaście sekund. I wszystkie łatki gier i upy systemu się pobierają. Bo słyszałem / czytałem ze w wielu przypadkach konsola sie nie wybudza i trzeba wyciągać kabel zasilający xD w sumie Xbox one zawsze mam w stand by, moze faktycznie zrobię tak z prosiakiem tylko znając moje szczęście nigdy sie nie wybudzi xD
Opublikowano 31 maja 20177 l Nigdy nie miałem takiego problemu z wybudzaniem (wcześniej miałem 2 zwykłe PS4 a teraz Prosiaka)
Opublikowano 31 maja 20177 l Był kiedyś soft który powodował problemy z wybudzenia, konsola się zawieszała, ale szybko to naprawili. Też cały czas używam sleep mode, bardzo fajna funkcja!
Opublikowano 31 maja 20177 l Nigdy nie miałem problemów z wybudzeniem, jedynie co to jak np będzie przerwa w dostawie prądu to konsola się wyłączy i przy następnym uruchomieniu będzie komunikat o niewłaściwym wyłączeniu i będzie odbudowa bazy (kilka minut).
Opublikowano 31 maja 20177 l U mnie się krzaczyła PS4 w stand by. Czasem trzeba było przywracać system raz z kompletnym formatem bo miałem recovery mode loopa.
Opublikowano 19 czerwca 20177 l usunięcie gry powoduje usunięcie jej zapisów? czy po ponownym jej zainstalowaniu wszystko od nowa trzeba przechodzić?
Opublikowano 14 lipca 20177 l Pytanie Brat kupił sobie ps4. Chciałem dać mu dane do mojego konta gdzie jest kupa gier. 1. Czy takie lawirowanie kontem między konsolami to upierdlość i można dowloną ilośc razy? 2. Czy można użytkować jedno konto na dwóch konsolach jednoczesnie online/offline? 3. Czy można grac w te same gry równocześnie?
Opublikowano 14 lipca 20177 l 2. Nie można jednoczesnie używać konta na dwóch konsolach online 3. Można grać w te same gry jednocześnie, ustawiasz na konsoli brata swoje konto jako głowne (nie musisz mu dawać dostępu jesli nie chcesz wystarczy, że założysz na nie logowanie hasłem) i on logując się na twoje konto może pobrać na swoją konsole twoje gry i grać na swoim koncie, a ty w tym samym momencie możesz grać na swoim koncie też tylko pod warunkiem, że jesteś online, offline może grac tylko na konsoli która jest ustawiona jako domowa
Opublikowano 14 lipca 20177 l Obie konsole pewnie będą zawsze online ( microsoft bulwers hehe), ale po co jemu główne? żeby mógł grać w te gry nie będac zalogowany na moje konto? A ja jako ze zawsze bede zalogowany u siebie to też będę mógł grac jako to drugie konto? Edytowane 14 lipca 20177 l przez milan
Opublikowano 14 lipca 20177 l A ja jako ze zawsze bede zalogowany u siebie to też będę mógł grac jako to drugie konto? Nie rozumiem o co pytasz... Milan - dajesz bratu dostęp do Twojego konta, ustawia sobie je jako główne robi sobie inne konto na którym może grać w Twoje gry będąc online i offline. Ty na swoim koncie na którym kupiłeś te gry i dałeś mu tylko dostęp możesz grać w to samo i w tym samym czasie będąc tylko online.
Opublikowano 14 lipca 20177 l Ale moje konto przestaje być wtedy głównym, co nie będzie mi wadzić, poza tym że docelowo gry będą się sciagały na komende ze sklepu u brata?
Opublikowano 14 lipca 20177 l Dokładnie I nie będzie automatycznego ładowania saveów na chmurę. Więcej minusów nie ma.
Opublikowano 14 lipca 20177 l No to super, i na koniec, czy to oznacza ze on mając główne będzie mógł grac online ze mną w tą samą grę? Mulitplayerem przez neta gardze, ale co innego z bratem. Edytowane 14 lipca 20177 l przez milan
Opublikowano 18 września 20177 l Da się na PS4 ustawić swoją muzykę w systemie, np. motyw z menu Uncharted 2 ?
Opublikowano 18 września 20177 l Nie da się niestety. Chyba, że na custom theme, ale nie wiem czy są w ogóle dostępne na czwórce.
Opublikowano 23 września 20177 l Pytałem już w innym temaci, zapytam i tu. Ma ktoś z Was koledzy ps4 slimke i byłby łaskawy zrobić fote kabla hdmi, bo nie wiem czy dostałem oryginał czy jakiegoś podrabianca. Z góry dzięki
Opublikowano 23 września 20177 l Pytałem już w innym temaci, zapytam i tu. Ma ktoś z Was koledzy ps4 slimke i byłby łaskawy zrobić fote kabla hdmi, bo nie wiem czy dostałem oryginał czy jakiegoś podrabianca. Z góry dzięki no ale kabel jak kabel...co za roznica jaki?? przy Pro nie mialem zadnych sygnatur na nim Sony
Opublikowano 23 września 20177 l HDMI kabel to cyfrowy kabel, albo działa albo nie, wiec nie ma różnicy miedzy sony "orginalnym" (ktorego nigdy nie widziałem, tylko xbox one ma oznaczony) a tanim z aliexpressu
Opublikowano 23 września 20177 l Niby tak ale jak to jest np kabel 1.3, a do slimki dają chyba 1.4 ( moge sie mylić)
Opublikowano 23 września 20177 l Nie ma czegoś takiego jak kable 1.3, 1.4 itp. Masz zwykłe i High Speed i Premium High Speed (z Ethernet i bez).