Wooyek 1 131 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Nie, jest jakiś numer na jakąś infolinie żeby mi to odblokowali czy coś? Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 22 397 89 24 10:30 do 18:30 poniedziałek – piątek Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Wielkie dzięki. Wyjaśnię to w poniedziałek. Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Jak poszło z infolinią? Cytuj
mozi 1 986 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Mam pytanie odnośnie trybu uśpienia. Nie wiem czy to ostatnia aktualizacja coś namieszała ale jak chcę w trybie uśpienia zassać patch do spiuder mana ni mogę.Zostawiłem na noc rano wybudzam a konsola zaczyna od nowa. Wydaje mi się że wcześniej dało się instalować gry i patchować w trybie uśpienia. Teraz to nie działa. OCzywiście w opcjach mam ustawione zciąnanie patchy w trybie uśpienia. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Też to wczoraj zauważyłem, ciekawe tylko czy na jednym pająku czy na wszystkim tak. Bo instalacja pająka jest dość specyficzna 1 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Po ostatniej aktualizacji konsola nie chce się sama łączyć z siecią, za każdym razem muszę to robić ręcznie przez opcję testowania połączenia (najszybciej). Miał ktoś podobny problem? Zastanawiam się czy to znam do wymiany routera czy konsola jest kopnięta? Zastosowałem triki z DNSami (gugla i inne, a skończyło się na DNS dostawcy neta czyli UPC) dalej nie działa. W trybie uśpienia chyba wcale się nie łączy. Ustawienia sieciowe mam automatyczne poza DNS. Konsola na wifi bo ruter jest daleko. Próbowałem resetować hasło sieciowe, resetować konsolę. Nie mam już pomysłu, a internet mówi tylko u stawianiu DNS. Może, ktoś tu ma jakiś pomysł? Jest to bardo upierdliwe. Jeszcze nie dzwoniłem do Sony bo nie wierzę, że konsultant mi powie więcej niż ma w skrypcie, a mogę jeszcze router zmienić ale to później Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Zero problemów po ostatnim firmware, w uśpieniu i przy włączonej normalnie się pobiera, połączenie kabel, DNS auto. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 W dniu 8.09.2018 o 12:42, Fanek napisał: Bo instalacja pająka jest dość specyficzna Możesz podać więcej szczegółów dlaczego wg. Ciebie jest specyficzna? Specyficzna to aktualizacja jest do GT6 bo patche pobiera gra, a nie PS3 i nanosi też sama co trwa trylion lat. Czy tutaj jest podobnie? Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 2 minuty temu, Berion napisał: Możesz podać więcej szczegółów dlaczego wg. Ciebie jest specyficzna? Pewnie dlatego, że trwa dłużej niż inne tytuły Cytuj
Berion 207 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 A już się bałem, że znowu Sony pozwoliło na taką fuszerę. ;p Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 Czolem koledzy. Do komputerka mam podpiety headsecik turtlebeacha, posiada on osobnego jacka na mikrofon i sluchawki - czy jest jakies ustrojstwo ktore pozwoli mi go podlaczyc do ps4 bym mogl rozkoszowac sie jego pelna funkcjonalnoscia? Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 mam turtle bicza 450 i działa normlanie na PS4. Jaki masz dokładnie model? Ja dongla USB wpinam w pleja, słuchawki się parują i voila. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 Tbs 4222, ten model sygnowany heroes of the storm kiedys byla na niego fajna promka. On nie jest na usb wlasnie o to chodzi, ma dwa osobne jacki na mikrofon/sluchawki Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 (edytowane) Może takie coś, ale nie wiem czy za działa nigdy nie sprawdzałem Link allegro Edytowane 9 października 2018 przez Fanek 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 Poczytalem troche i takie cos powinno sie nadac: https://allegro.pl/adapter-3-5mm-minijack-sluchawki-mikrofon-xbox-ps4-i7211665439.html musi byc z trzema „nacieciami” na jacku podlaczanym do plejki Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 10 października 2018 Opublikowano 10 października 2018 23 godziny temu, grzybiarz napisał: mam turtle bicza 450 i działa normlanie na PS4. Jaki masz dokładnie model? Ja dongla USB wpinam w pleja, słuchawki się parują i voila. Znaczy się, że działają jak te słuchawki 2.0 od Sony i nic więcej w ustawieniach audio na PS4 nie muszę robić, ani żadnego kabelka od dongla do wyjścia optycznego nie muszę podpinać? Ile bateria w nich trzyma? Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 10 października 2018 Opublikowano 10 października 2018 Nie wiem dokładnie ile trzymają, mało używam, ale tak - wpinasz dongla na usb i już. W testach czytałem, że są modele, które nie działają bezpośrednio z PS4. tutaj po prostu od któregoś fw działają. 1 Cytuj
milupl 621 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 (edytowane) Koledzy mam pewien problem, ostatnio przenosiłem wszystkie dane z amatora na pro poprzez kabel ethernet. Na amatorze miałem 2 konta, moje główne i drugie syna ( mógł on grać we wszystkie gry jakie ja zakupiłem na swoje konto). Po przeniesieniu danych jest problem bo na niektórych grach na koncie syna jest kłódka i napis "nie można użyć tej zawartości. Może być używana tylko przez następujących użytkowników z licencją na nią. Jeśli chcesz używać tej zawartości kup ja w ps store". Dziwne jest to, że You tube też nie działa. PS. Na pro działają oba konta, na amatorze tylko moje( główne). Edytowane 4 listopada 2018 przez milupl Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Sprawdź czy twoje konto jest ustawione jako podstawowe na tej drugiej konsoli, możliwe, że tutaj jest problem. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 (edytowane) Możliwe, że licencje się nie przenoszą w ten sposób i trzeba je ponownie wygenerować (czyli pewnie pobrać ponownie te gry, bo tylko wtedy są tworzone). Nie wiem jak to działa na PS4, ale na PSV i PS3 tak to właśnie się odbywa (chociaż akurat na PS3 licencje się przenoszą via transfer po ethernecie). Nie wiem czy takie dziwne. Każda aplikacja (każda zresztą forma zawartości do pobrania ze sklepu) to osobna jedna licencja przypisana do właściciela (tego co pobiera, wtedy w komitywie z serwerem dostaje on magiczny plik, który odpowiada za to czy coś działa jako pełna wersja, trial, p+ czy wcale). Edytowane 7 listopada 2018 przez Berion Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 7 godzin temu, Berion napisał: Nie wiem jak to działa na PS4 Na czwórce jest dodana funkcja odnowienia licencji, więc nie trzeba nic ponownie pobierać. 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Nie mam przy sobie pada do PS4 i nie mam sparowanego telefonu z konsolą. Mam ustawione hasło na koncie i konsola po uruchomieniu staje mi na ekranie, na którym konsola chce naciśnięcia przycisku PS. Da się to ruszyć jakimś sposobem dalej? Po menu będę mógł się poruszać klawiaturą, ale nie wiem jak przeskoczyć ten ekran... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 PS Button - Pause Break lub Win Share Button - Print Screen X - Enter Circle - Escape Options - F3 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 5 minut temu, Kyo napisał: PS Button - Pause Break lub Win Share Button - Print Screen X - Enter Circle - Escape Options - F3 Wszystko się zgadza. Jak przytrzymuje Pause Break to mam opcje wyłączenia itd., ale naciśnięcie tego przycisku nie przepuszcza mnie dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi