triboy 973 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Nie wiem czy już było, ale zapytam: chcę podłączyć jednocześnie PS4 i PS3 do TV, a mam tylko jedno wolne wejście. Czy coś takiego się nada: http://allegro.pl/switch-przelacznik-hdmi-3-porty-1-wyjscie-fullhd-i6683932676.html ? Używacie czegoś w tym stylu? Nie ma straty w obrazie/dzwięku? Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 Mam ps4 kupione na premierę 1216a. Od jakiegoś czasu konsola chodzi bardzo głośno naprawdę głośno. Tu moje pytanie czy warto ja rozkręcić wyczyścić Ew zmienić chłodzenie czy może lepiej kupić fata tego nowszego lub slim ? Głośność prascy mnie już mega denerwuje! Rozkrecasz czyscisz i wymieniasz paste/thermopady. Poziom trudnosci 5/10 Cytuj
triboy 973 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Nie wiem czy już było, ale zapytam: chcę podłączyć jednocześnie PS4 i PS3 do TV, a mam tylko jedno wolne wejście. Czy coś takiego się nada: http://allegro.pl/sw-przelacznik-hdmi-3-porty-1-wyjscie-fullhd-i6683932676.html ? Używacie czegoś w tym stylu? Nie ma straty w obrazie/dzwięku?Nikt? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Kup i sam się przekonaj, najwyżej stracisz te 13 złotych + 9 wysyłka:) Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Ktoś już kiedyś wrzucał podobny na forum, powinno normalnie zatrybić. A jeżeli tv ma jedno wejście HDMI to może warto go zmienić :P Cytuj
triboy 973 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Pal licho pieniądze, bardziej chodzi o sam fakt :p A telewizor ma dwa wejścia :p zmiana poczeka do wymiany konsoli ;) Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Mam ps4 kupione na premierę 1216a. Od jakiegoś czasu konsola chodzi bardzo głośno naprawdę głośno. Tu moje pytanie czy warto ja rozkręcić wyczyścić Ew zmienić chłodzenie czy może lepiej kupić fata tego nowszego lub slim ? Głośność prascy mnie już mega denerwuje!Rozkrecasz czyscisz i wymieniasz paste/thermopady.Poziom trudnosci 5/10 Skuteczność takiego zabiegu 2/10. Szkoda czasu i zachodu. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Mam ps4 kupione na premierę 1216a. Od jakiegoś czasu konsola chodzi bardzo głośno naprawdę głośno. Tu moje pytanie czy warto ja rozkręcić wyczyścić Ew zmienić chłodzenie czy może lepiej kupić fata tego nowszego lub slim ? Głośność prascy mnie już mega denerwuje!Rozkrecasz czyscisz i wymieniasz paste/thermopady.Poziom trudnosci 5/10 Skuteczność takiego zabiegu 2/10. Szkoda czasu i zachodu. Zartujesz? W moim przypadku roznica jest nawet nie kolosalna..jest wrecz PIER.DOLNA. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 W moim była żadna, konsola jak wyła tak wyła. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 W moim była żadna, konsola jak wyła tak wyła. Na jaka paste wymieniles?i jaki model fat-a? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 U mnie już prawie rok czasu od wymiany pasty i thermopadów i cisza jak makiem zasiał Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 (edytowane) W moim była żadna, konsola jak wyła tak wyła.Na jaka paste wymieniles?i jaki model fat-a?Ta wszędzie polecana gskill czy jakoś tak, termopady także były wymienione. To była premierowa konsola. Już dawno się jej pozbyłem. Edytowane 22 marca 2017 przez mattaman Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Pomału będę chyba wchodził całkowicie w dystrybucje cyfrową, i się zastanawiam nad jedną opcja. Czy istnieje jakiś zapis, lub informacja, że po jakimś czasie gra może wylecieć z dystrybucji cyfrowej i nie będzie jej można będzie pobrać? </p> <p> </p> <p> Fakt, że pudełka szybciej tanieją (daleko nie szukać black ops 3 w pudełku można kupić za 5 dych , a cyfra ponad 250), ale kolekcjonerem nie jestem pudełek, a w dzisiejszych czasach, płyta jest praktycznie używana do weryfikacji, patrząc ile patche zajmują Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Ja w sumie miałem dwa niemile incydenty z cyfrówkami: - Podróż - kupiłem jeszcze jako Journey, wiec kiedy chciałem ponownie pobrać, nie było. Nie pomogli na infolinii gdzie tłumaczyłem im, że mam trofea od premiery. Ostatecznie kupiłem pudełko (a po roku wersje na ps4 w cyfrze). - Blur - gra całkowicie wyleciała z cyfry, bo skończyła sie licencja na auta. W odnowionych GTA znikają stare utwory, a tu po prostu zniknęła cała gra i psn jak i ze steam. Cytuj
rapidpq 0 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Hej, kupiłem sobie PS4 Slim wraz z Elder Scrolls Skyrim wersję na płycie. Problem jest w tym że w czasie grania konsola cały czas kręci płytą. Czy to normalne ? Poprzednio miałem Xbox'a i tam płyta cichła po paru minutach i dalsza gra była już tylko z szumem wentylatora... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Robię przesiadkę na PS4 Pro z podstawowej wersji i chodzi mi po głowie to, żeby przy okazji zainwestować w zestaw z PlayStation VR. Ale czy VR w ogóle dalej wapieraja czy jest na drodze by podzielić los 3D? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Opublikowano 16 kwietnia 2017 ci co nie maja beda mowic ze to niewypal i odpusc, ci co maja i graja beda zachencac :) wychodza caly czas gierki czy tez tak zwane doswiadczenia vr ale duze produkcje to na palcach jednej reki mozna policzyc. ogolnie ja to traktuje jako dodatek, zakladam helm, postrzelam, pojezdze wirtualnie albo ze znajomymi pogramy w party game (headmaster rzadzi!) i tak to chyba powinno byc traktowane na czas terazniejszy. na poczatku to na pewno masz sporo do ogranaia czy tez do spawdzenia, gierki, dema wszelakie, filmiki 360, jest co robic, potem wiadomo w miare uplywu czasu ilosc maleje. jak nie kupisz to chociaz spawdz w sklepie bo wrazenie jest niesamowite Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 (edytowane) Ostatnio mam problem z Save w chmurze, konsola zawsze w trybie czuwania, wszystko ustawione tak, aby w spoczynku save wysyalal do chmurki, a ostatnio po full formacie konsoli, kilka Save, nie było w ogole zapisanych w chmurze, i cały postęp w owych grach poszedł się (pipi)ić. Ktoś, coś miał podobnego? Edytowane 18 kwietnia 2017 przez czeskimaster Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Sprawdź czy masz konto jako podstawowe. Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Tak, konto aktywowane jako podstawowe. Najlepsze jest to, że losowe savy giną z różnych gier... Nic, kolejnym razem, będę ręcznie przenosil plus może pendrive. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) Czy można przenieść swój sejw w grze do gry kolegi na jego konsolę za pośrednictwem pendrive`a? Jest to w ogóle możliwe? Edytowane 4 maja 2017 przez Czezare Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Orientuje się ktoś, gdzie można kupić taniej, niż 3zł/szt puste pudełko PS4? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 Mam pytanie mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak działa opcja auto-upload zapisanych stanów gry do chmury ? Czy konsola wysyła save do chmury w momencie wyłączenia gry? Bo tak to mniej więcej wyglada u konkurencji, a tutaj chyba nie zawsze :/ konsoli nie trzymam w rest mode Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 31 maja 2017 Opublikowano 31 maja 2017 U mnie jak dam w Rest Mode to wysyła sejwy w momencie wyłączenia konsoli. Czemu nie używasz Rest Mode? Bardzo fajna opcja, plus jeszcze wstrzymywanie gry i rozgrywkę zaczynamy w kilkanaście sekund. 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 maja 2017 Opublikowano 31 maja 2017 I wszystkie łatki gier i upy systemu się pobierają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi