S_600 252 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Oki, temat wyczerpany ;) , a jeszcze moxe powiedzcie co to za port w tv Hdmi/dvi. Pod zwykłym hdmi mam podłączogo xboxa , pod drugie kablówke no i na ps4 zostało to hdmi/dvi. Dobre to to będzie ?;) Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Z tego co kojarzę to HDMI = DVI + podłączenie dźwięku innym gniazdem. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Czy pierwsza wersja PS4 odtwarza filmy 3D na Blu-ray?? Czy standardowy kabelek HDMI dołączony do zestawu ogarnia to 3D?? Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 (edytowane) 1. Da się wyłączyć odgłosy klawiszy systemowe jednocześnie nie pozbawiając się dźwięku wpadającej trofki? 2. Kolor podświetlenia pada da się zmienić? Pare razy miałem pomarańczowy, ale potem znowu byl niebieski. Zmiana koloru nie mówi o stopniu naładowania bo przy padającym padzie dalej miałem niebieski kolor. 3. Jak rozumiem to nie da się ustawićwłasnych animowanych motywów tak jak można było to robić na ps3? Edytowane 19 listopada 2017 przez Plugawy Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 1. Nie wiem, chyba nie, ale trzeba sprawdzić w opcjach co tam doszło. 2. Nie da się zmienić. Kolor zależy od gry, W Rocket League w zależności w której drużynie jesteśmy, a w takim Borderlands to odpowiada żywiołom broni, której aktualnie używamy. 3. Nie ma, jedynie tapetę możesz zmienić. 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 Czy wgrywając film w formacie MKV do katalogu VIDEO na naszym urządzeniu USB będziemy mogli go odtwarzać na konsoli ? Ps4 odtwarza ten format ? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 Odtwarza, razem z napisami zewnętrznymi. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 (edytowane) Czy Urządzenie USB z systemem plików NTFS będzie odczytywane przez PS 4 ? Edytowane 30 listopada 2017 przez kufir Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 Nope, najlepiej sformatuj do exFAT. Tutaj więcej info http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/settings/data_system.htm Cytuj
Gość kufir Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 W dniu 29.11.2017 o 14:16, Square napisał: Odtwarza, razem z napisami zewnętrznymi. Sformatowałem pendrive do formatu exFat nagrałem film w formacie MKV do katalogu VIDEO i ps4 nie odtwarza. Pojawia się napis " niewłaściwy format pliku". Można coś zaradzić ? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Hmm, może to głupie, ale masz ten film w folderze PS4? Sprawdziłem przed chwilą i normalnie odpaliłem .mkv z USB. Albo masz plik z jakimiś właściwościami, których PS4 nie obsługuje porównaj z listą http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/music/mp_format_m.html Cytuj
Gość kufir Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Film mam w folderze VIDEO na USB, ps4 widzi ten film ale nie odtwarza. Pojawia sie komunikat o niewłaściwym formacie. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 No to wrzuć ten folder Video do folderu PS4. Cytuj
Izrael 0 Opublikowano 18 grudnia 2017 Opublikowano 18 grudnia 2017 Witam, od dwóch tygodni jestem posiadaczem swojej pierwszej konsoli PS4 Pro. Ostatnio pograłem w demo GR Wildlands i stwierdziliśmy z żoną że powinniśmy kupić drugą konsolę aby grać wspólnie w kooperacji. Powiedzcie mi jak to będzie wyglądało ? Czy muszę kupić 2 x GR oraz 2 x PSN czy da się to załatwić inaczej ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 grudnia 2017 Opublikowano 18 grudnia 2017 @Izrael na przyszłość poszukaj najpierw na forum czy istnieje temat do tego typu pytań Odnośnie pytania, żeby grać razem na 2 różnych konsolach to musicie przede wszystkim mieć 2 osobne konta PSN. Nie da się jednocześnie grac na 1 koncie na 2 konsolach, mam nadzieję, że to dość oczywiste, podobnie jak sam nie możesz być w 2 miejscach jednocześnie. Co do gry, no to tak, nie chcę skłamać, ale wydaje mi się, że jak jednym z Waszych kont będzie cyfrowa wersja dajmy na to wspomnianego GR Wildlands, to po podpięciu konta na którym gra jest na drugą konsolę, będzie można odpalać ją na 2 sprzętach jednocześnie. Z tym, że na tej drugiej konsoli żona po prostu odpali grę na swoim koncie (gry na konsoli są współdzielone dla wsyzstkich kont istniejących na tej konsoli). W przypadku fizycznej gierki, no to trzeba już kupić po jednej kopii na każdą konsolę. Być może z tą cyfrą się mylę, dlatego prośba o kogoś o zweryfikowanie moich wypocin Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 grudnia 2017 Opublikowano 18 grudnia 2017 13 minut temu, Izrael napisał: Witam, od dwóch tygodni jestem posiadaczem swojej pierwszej konsoli PS4 Pro. Ostatnio pograłem w demo GR Wildlands i stwierdziliśmy z żoną że powinniśmy kupić drugą konsolę aby grać wspólnie w kooperacji. Powiedzcie mi jak to będzie wyglądało ? Czy muszę kupić 2 x GR oraz 2 x PSN czy da się to załatwić inaczej ? Zonie zalozyc konto na jej konsoli. Na jej konsoli dodajesz swoj profil (ten jaki masz obecnie na konsoli) i ustawiasz go jako podstawowy. Na swojej konsoli, zony profil dajesz jako podstawowy. Dzieki tej opcji jesli zakupisz cyfrowe wersje gry bedziesz mogl ja odpalic i grac jednoczesnie na obu konsolach. Plus rowniez da sie dzieli jak gry wiec zona nei bedzie musiala posiadac plusa. Mam nadzieje ze jasno napisalem Cytuj
Izrael 0 Opublikowano 18 grudnia 2017 Opublikowano 18 grudnia 2017 Ukłon w Waszą stronę i dziękuję za szybką sprawną odpowiedź. Teraz wszystko rozumiem. Ja przepraszam za temat w złym dziale i postaram się na przyszłość już nie mylić Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Jest jakieś ograniczenie co do ilości ustawiania konta jako podstawowe? Mogę sobie co tydzień ustawiać raz na jednej, drugi raz na drugiej konsoli, bez żadnych konsekwencji? Cytuj
lennox 67 Opublikowano 17 marca 2018 Opublikowano 17 marca 2018 Panowie czy ukrywanie imienia i nazwiska w ustawieniach prywatności nie działa? Dałem wszystkie trzy na "nikt" i za przeproszeniem dupa. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak to wyłączyć? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 17 marca 2018 Opublikowano 17 marca 2018 Masz na myśli, że w XMB jest widoczne? To zawsze się wyświetla, sprawdź w grach czy jest PSN ID. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Dziękuję za podjęcie tematu w grach nie ma ale na listach "znajomych" nad moim PSNID jest. Trochę to dziwne bo ludzie to powyłaczali... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Tak to sobie Sony wymyśliło że my widzimy imię i nazwisko cały czas u siebie (np. przy porównaniu trofek). Inni widzą tylko PSN ID jeśli ustawimy prywatność. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 No, ale to widzisz tylko Ty. Też się dziwiłem czemu to jest widoczne. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Przyłączam się na konto Córki i wtedy od niej też to jest widoczne nad moim PSNID. W ten sposób się zorientowałem.... pytałem też znajomka czy to widzi .... widzi. No mega dziwna sytuacja ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi