Opublikowano 25 sierpnia 20159 l 1 tak 2 nie pograsz, możesz przeglądać 3 nie jest super jakości, ale gram na nim rok czasu i jest ok kilka sztuk na 100 pewnie bedzie uwalonych jak to masowa produkcja po kosztach nie kłam, może grać w free to playe
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l "Rozumiem że bez wykupienia ps+ online nie pogram" no online nie pogra przecież
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Co do kabla to też używam tego co dają z konsolą i nie mam zarzutów.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l "Rozumiem że bez wykupienia ps+ online nie pogram" no online nie pogra przecież online w f2p nie wymaga plusa
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Jak spowrotem zgrać share na ps4? Zgrałem wcześniej z konsoli ale chcę teraz spowrotem je przekopiować ale jak?
Opublikowano 1 września 20159 l Szkoda, bo po wymianie dysku hdd chciałem z pena spowrotem zgrać ale faktycznie takiej opcji nie widzę, no cóż na pendrive zostanie to 15gb fotek
Opublikowano 1 września 20159 l LUDZIE pomocy!! Chce zrobić back up danych na PS4 i zawsze powiadamia mnie że jest niewystarczająco miejsca na dysku przenośnym, co jest absurdem. Na dysku przenośnym 500GB exFAT mam wszystko wolne i chce przeniesć około 130GB. OCB? Edytowane 1 września 20159 l przez QTF
Opublikowano 1 września 20159 l no właśnie jak podłączam, to jest opcja przetransporowania wszystkiego bez aplikacji lub z aplikacjami(gry) tak czy inaczej pokazuje, ze nie ma miejsca...
Opublikowano 3 września 20159 l Czy w menu konsoli trzeba coś ustawiać jeśli chodzi o obraz? Jak wchodze w zakładke "dzwięk i ekran" to są opcje typu: 1. ustawienia obszaru wyświetlania (jakaś ramka którą można powiekszyć lub pomniejszyć), coś z tym robić? 2. zakres rgb ustawiony na automatyczne 3. deep colour - wyłączone Coś w tym opcjach trzeba zmieniać czy nie ma to znaczenia? Czy żeby ds4 trzymał dłużej to rozumiem że tylko 3 opcje są które mają na to wpływ: sciszenie głośniczka, wyłącznie wibracji i zmiana podświetlenia lightbara? Czy jeszcze jest coś co może przedłużyc jego działanie?
Opublikowano 18 września 20159 l Da się jakoś odzyskać archiwum rozmów po tym jak zniknie z zakładki Wiadomości? Na PS3 się wszystko zapisywało na konsoli, a tu ostatnie 6 jest chyba tylko widocznych.
Opublikowano 27 września 20159 l Panowie nie wiem co jest ale nie mogę z nikim pogadać na imprezie. Wyskakuje mi te info o złym NAT. Problem w tym, że z pół roku temu gadałem na luzie, do tego w testowaniu połączenia mam NAT2 (czyli niby ok), dzieje się tak zarówno po kablu jak i po wifi. Ma ktoś jakiś pomysł, sugestię ? Edytowane 27 września 20159 l przez balon
Opublikowano 27 września 20159 l A nat2 to nie jest ten "ograniczony"? Czyli że możesz gadać tylko innymi mającymi nat2?
Opublikowano 27 września 20159 l Ja też mam nat2 i jeśli nie mogę z kimś gadać to są to jednostkowe przypadki i przeważnie restart konsoli i routera pomaga
Opublikowano 27 września 20159 l Jak wyskakuje info tzn. że u tej drugiej osoby jest problem, no chyba że u niej się pojawia to wtedy Ty jesteś winny. @up dwójka jest właśnie ok.
Opublikowano 27 września 20159 l Nat3 jest ograniczony , Nat2 jest podstawowym, nie powinien sprawiać żadnych kłopotów.@BalonNie pytałeś czy reszta ekipy ma dobrze ustawiony net na konsoli ? Edytowane 27 września 20159 l przez Hendrix
Opublikowano 27 września 20159 l Wiesz reszta ekipy normalnie gada tylko nie ja więc chyba u nich wsio ok. Ale czytałem dziś gdzies, że nie zawsze na teście połączenia dobrze NAT wskazuje. Moze mam porty zablokowane ? Edytowane 27 września 20159 l przez balon
Opublikowano 30 września 20159 l Dobra przyszedł do mnie jakiś magik od netu. Powiedział że musi być coś tam dwukierunkowo, tak ustawił i jest już ok.
Opublikowano 14 października 20159 l Hej, posiadałem wersje Wiedźmina 3 w formie slotu (taką konsole kupiłem- ,myślałem że to jest normalna wersja ), zauważyłem , że nie da ściągnąć DLC itd... Uznałem , że zakupię sobie na PSS nową , normalną wersje. I tu zrodził się problem- konsola traktuje te gry jak dwie różne aplikacje z osobnymi zapisami gier... Znacie jakiś "myk" na przeniesienie zapisanych stanów do nowszej wersji wiedźmina? Dodam, że grałem na swoim koncie w obie wersje.