Opublikowano 17 marca 20169 l Nie będę zakładał nowego tematu.. więc zapytam tutaj Kojarzy może ktoś czy jest jakieś działające na PS4 radio online? Chodzi mi o taki z normalnymi stacjami radiowymi. Tunein wychodzi już drugi rok.. i coś wyjść nie może..
Opublikowano 22 marca 20169 l Mam nietypowy problem ze zgodnością z aktualnym czasem a mianowicie....dostając wiadomości i zaproszenia na imprezę widnieje termin wczoraj . Czas jest aktualny oraz data w ustawieniach konsoli, strefa także a na telefonie jak dostaje te same komunikaty daty są poprawne, miał ktoś coś takiego??
Opublikowano 22 marca 20169 l Mam to samo od dłuższego już czasu i nie znalazłem rozwiązania. Widać jakiś błąd.
Opublikowano 22 marca 20169 l Sony nie uwzględniło pewnie że mamy rok przestępny na swoich serwerach xD
Opublikowano 22 marca 20169 l Podobna sprawa była 8 lat temu, tylko wtedy w ogóle PS3 nie chciała działać, trzeba było poczekać ten jeden dzień, aż data przeskoczy.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Pytanie laika, zawsze leciałem po wifi, ale ps4 chce sobie teraz kablem podlaczyc do neta, wiadomo stabilniej. Wystarczy pociagnac kabel od routera do konsoli, na ps4 ustawic polaczenie i tyle?
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Pytanie laika, zawsze leciałem po wifi, ale ps4 chce sobie teraz kablem podlaczyc do neta, wiadomo stabilniej. Wystarczy pociagnac kabel od routera do konsoli, na ps4 ustawic polaczenie i tyle? Wystarczy.
Opublikowano 11 maja 20168 l Mam pytanie o nagrywanie klipów video za pomocą Share. Uncharted 4 sobie nagrywam bo gra piękna, chodzi mi o jakość nagrania, czy gdzieś się ją ustawia czy ona jest na stale ustawiona?
Opublikowano 11 maja 20168 l 720p to nie problem, olbrzymia kompresja robi swoje, przez co materiały nie wyglądają super, no i ograniczenie klatek. Sprzęt jest za słaby na nagrywanie w dobrej jakości.
Opublikowano 11 maja 20168 l No właśnie, na filmiku gra już nie robi takiego wrażenia. Ale i tak lepsze to od nagrywania telefonem Ciekawe czy w Neo będzie ulepszony Share, oby.
Opublikowano 11 maja 20168 l Wg przecieków Eurogamera tak i będzie nagrywać w 1080p i 60 fps. Edytowane 11 maja 20168 l przez SzczurekPB
Opublikowano 11 maja 20168 l Czy to normalne że sekcja gier demo jest tak uboga? FF XV musiałem przez wyszukiwarkę dodać.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Mam problem z ustawieniami NAT na PS4. Mam NAT 3 i przy tym cholerne ograniczenia i chce zmienic je na NAT 2. Internetowe poradniki sa, pisza o przekierowaniu portow, co tez na routerze uczylilem ale dalej mam NAT 3. Nie kumam tego, jest ktos w stanie mi pomoc jak zoltodziobowi? Router to ZTE MF910. Internet mobilny Orange. Edytowane 29 sierpnia 20168 l przez Voytec
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Dzwoniłem nie raz. Żaden "ekspert" nie jest w stanie mi pomóc. Ostatnio pół godziny czekałem, żeby jeden gość na infolinii powiedział mi szczegóły oferty. Nie jest to mój internet, taki niestety był na mieszkaniu i muszę z nim na razie żyć...
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Z PS4 działają pady od PS3?W przypadku odpowiedzi, proszę o zacytowanie mojego posta:)
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Z PS4 działają pady od PS3? W przypadku odpowiedzi, proszę o zacytowanie mojego posta:) Nie działają.